test

hehe....kul att man kan få veta så mycket genom att bara klicka i ögonfärg. Jobbigt att man har två färger och bara kunde klicka i en. =)

alt_tag

You chose brown eyes. Brown eyed people are normally very romantic. You
love to daydream, and sometimes you get
confused with your own fantasies over reality.
You are pretty outgoing, but some days, all you
want to be, is alone, reading, or thinking by
yourself. You have many talants, and you will
probably have a very important job when you're
older.

The Eye color personality test

svammel och krångel

Oj nu har jag visst inte skrivit på en hel vecka...tiden har rusat iväg. Har varit o fikat med Bella, kul...det var verkligen länge sen vi sågs, men nu lyckdes vi få ihop en tid iaf. Sen var jag och hämtade ut pojkens present....eller de som kommit. Men så visade sig att det var fel färg på en av grejerna...trots att sa att de hade fixat så det skulle bli rätt färg. Så nu måste den skickas tillbaks. Men det var iaf bra att något hann komma i tid. =)


Var och klippte lugg förra veckan...kännde att jag villa göra något. Ovant, men kul med lite förändrig iaf. Snelugg är alltid snyggast, men ibland kan det var kul att testa nåt annat.

 


vänner och film...

Idag var Ida här och fikade kul...var ett tag sen vi sågs nu. Sen kom Penny förbi ett tag, oxå kul.=) Sen såg jag på "Gilmore Girls"...gillar den serien...funderar på att köpa den om den kommer ut på dvd, vilket den borde göra, kanske redan har gjort det föresten...har ju inte kollat upp det än...hehe. Är lite mysig stämning i den serien tycker jag. Sen såg Daniel och jag den Japanska the Grudge...läskig...hade nog varit bättre att se den innan den amerikanska. Ska hålla mig till orginal filmerna i fortsättningen tror jag. Vi ska nog spela lite Mario Kart snart...vann ju nästan igår. =)


kinamat och film

Idag har Daniel och jag haft myskväll med kinamat och film. Hyrde tre asiatiska skräckfilmer och nu har vi sett en....den var sådär. Inte gjort så mycket mer...varit runt och handlat och slöat framför tv och internet. =) Gosat med kissarna och bytt deras kattlåda....hehe byta den är ju mindre kul. Men de brukar iaf vara med och titta på...så på sätt och vis hjälper de ju till. =)

dagen efter...

Festade igår...riktigt kul faktiskt. Seg idag....men inte sådär jätteseg ändå...skönt. Gick och kollade på Rawhypnols igår...kul att ha fått sett de live!

Är lite sugen på att klippa kort lugg igen...men jag vet inte...var ju mycket jobb att få den som man vill. Men vi får se hur det blir.


Är barnvakt med föräldrarna åt min brorsdotter "Iza" kul att få leka av sig lite. Nej tillbaks till lekandet.


demoniaväskan...

Yey...idag kom den äntligen! Min efterlängtade Demoniaväska. Oh vad snygg den var. Snyggare än jag hade trott. Älskar svart och silver och stjärnor. Skulle va snyggt att ha en i svart och lila oxå, men jag vet inte om det finns.


demoniaväskan


tomt på tv...

Så var top model slut för den här gången....och den jag hejade på vann som vanligt inte, men hon kom iaf tvåa. Så nu finns det väl bara en massa repriser att se.


Annars har jag haft en liten slappardag....skönt. Fixat pojkens present...hoppas att allt blev rätt nu bara...och att den kommer fram i tid. *hoppas*


extensions...

Fick lite dreadsabstinens i helgen. Är riktigt sugen på att sätta i dreads (extensions) igen. Men det får väl vänta ett tag. Snyggt är det iaf.  Liten bild på första gången jag hade i dreads för några år sen.


dreads


Hade länge haft andra extensions varianter (slingor och flätor m.m) innan jag testade att sätta i dreads. Trivs bäst i dreads, men det är roligt med lite variation. Kul att man kan leka så mycket med hår + att man slipper förstöra sitt egna. Igår fixade jag dreads i Lindas hår. Kul att iaf få pyssla lite med så nu är den egna abstinensen inte lika stor.


Var ute hos mamma och pappa idag och gick igenom massa gamla saker som jag lekte med när jag var barn. Hittade lite gamla skolböcker från lågstadie...hehe vad rolig man var när man var liten. Barn är så frispråkiga. Alltid kul att läsa sagor och liknande som barn skrivit. Synd att inte den ärlighet som barn har följer med alla upp i vuxen ålder....det vore nog bättre i många sammanhang.


ebay och top model

Suttit och kollat på ebay, som jag brukar, men hittade inget speciellt. En kjol som var ok, men jag vet inte. Den hamnade på minneslistan iaf. 

Vill att plastik wrap klänningen och demonia skorna jag vill ha ska dyka upp till bra pris. =) Klänningen.

Top model ikväll...yey! Kul att de visar nåt bra på sommaren annars brukar de bara köra repriser på allt....trist.


Nytt....

Tänkte ta att testa det här för att se om det här är kul.=)


Det finns fördelar med att sommaren är lite kall iaf nämligen att man kan dricka te utan att det blir för varmt. Även om te alltid är mysigast på hösten när löven faller och det är ruggit ute.


Nu har jag gjort lite sidan lite mer personlig med hjälp av mina favoritfärger