Skapande...

Idag har vår grupp gjort en modell över en av våra utställningsidéer. Kul med lite pyssel. De här medieveckorna är givande. Skönt att få göra något annat än att bara sitta och lyssna. Bild nedanför på modellen vi gjorde.

modelluställning

tss....

*le* Jag är inte så bra på det här med att skriva ofta upptäcker jag. Trodde att det var högst en vecka sen jag skrev, men det har visst gått lite mer tid. Bättre nån gång ibland än aldrig.=) Det var vad det fick handla om denna gång. *le*

länge sen...

Oj då det var visst ett tag sen jag skrev här. Tanken var ju att jag skulle försöka vara så aktiv som möjligt, men det gick sådär. Iof har jag varit sjuk och sen har skolan börjat så det har varit lite att göra. Var riktigt seg förra veckan, men det beror väl på att man ska återgå till "normaldygnsrytm" igen.


Varit barnvakt åt Izabella med mina föräldrar i helgen. Kul som alltid men man blir rätt seg. Förstår inte att barn kan ha så mycket energi =). Bra att få va lite barn då och då igen även om man inte har samma energi som de.


Pojken har hunnit fylla år med och han blev riktigt glad över crossgrejerna så det var kul. Synd bara att de nya handtagen inte hann komma. Men idag fick han ett par andra...tyvärr inte de vi beställde, men bättre än inget. Vore kul om de andra oxå dök upp.