Mer jul...

....blev det igår för då firades det lite till med Karin och Danne och sen med Daniel. Fick ännu mer fina saker. En smyckesdocka, glas, muggar, en lila spargris, gilmore girls, presentkort på bio, en ljuslykta och strumpor. Blev jätteglad. Har fått riktigt fina julklappar i år. Jag gjorde oxå ett försök att gå på stan, men fy fan vad jobbigt det är när alla är som galna så det blev en fika o sen hem=). Ingen rea för mig inte. Såg ett par snygga skor i alla fall. Och idag är jag bara seg...det har väl varit lite mycket farande och så ett tag.


friends...

Vad skönt att man har så himla underbara vänner. Tack för att ni finns. Love you. Träffat Jossan idag och det var jättekul. Blev en massa ventilering. Kul o se hur du bodde. Hade verkligen jättefint!. Härligt med ljusa hem. Sen har jag babblat i fonen och sett Bad Santa igen, men nja. Jag behöver filmtips! Helst en riktigt rolig komedi. Vill se göta kanal 2 med nån gång.

Julafton...

Igår var det ju julafton och den firades först i Valdermarsvik hos med bror med familj o släkt. Där Izabella hade full energi hela kvällen och fick börja öppna lite julklappar innan tomten kom för det är ju svårt för de små att sitta still=). Men det är riktigt kul att se att hon gillar allt hon får till och med  kläderna och det ska provas och bytas. hehe. Sedan såg hon kalle för första gången lite ordentligt med och åt julmat. Sedan åkte vi hem till mamma och pappa o firade lite jul med. Hade dock firat lite dagen innan med. Julaftonen var helt ok förut mensvärk o den seghet det medförde...o sen hade det ju inte varit fel med lite snö heller. Fick superbra julklappar med tack! Blev jätteglad. Fick en fin svart klänning med tyll, en trådlös rosa telefon, rosa tofflor, mysiga sockar o vantar, presentkort på kläder o möbler, ljus, en bok, almenacka och choklad. Lilla Diz fick med presenter: en till ställning o lite leksaker, så att jag har ännu mer saker att plocka undan=)


                                    


       



Klapparna:

                     


God Jul...

God Jul !


 

Julpyssel...

Nu är det iaf julmysigt här har plockat fram alla julsaker. Men det får ju inte bli för mycket så det blir jobbigt att plocka bort sen=). Men man kan koncentrera det till vissa platser. Har fått lite julstämning med....skönt. Dock gillar Dizzy oxå alla julsaker som jag har satt upp...speciellt granen. Så igår fick jag blocka bort plast barr som hade fastnat i tänderna....Det är väl som ett paradis för henne. Sitter och väntar på att Ida ska komma förbi och fika snart. =) Har varit lite dålig med bloggen igen, men det var har mycket pluggande o inlämmningar o julpysslande. I onsdags skulle vi intervjua till vår produktion, men de missade det så maria och jag satt o åt en j.kla massa pepparkakor och drack must och prata i 3h, kul!, men det kändes ju i magen sen=).

present...

Karin och Danne har varit här och fikat. Fick en jättefin och tuff ljuslykta av de. Tack, ni är underbara! Har dock ätit för mycket pepparkakor nu känner jag....inte bra.
Sitter och väntar på att Rocky och Drago ska börja, men tycker inte att den här säsongen varit lika bra. Undra föresten när gilmore girls startar igen...gillar inte det här med säsongsuppehåll...speciellt inte när det är uppehåll i flera månader.

om man gillar film...

Kul sida om man gillar film...
http://www.flixter.com

rockstar supernova...

Nu ska de börja sända rockstar supernova. Och det vore ju jättekul att se om det inte vore för att jag redan har sett alla avsnitt och vet vem som vinner. Går till och med att få tag på skivan om man vill. Men för de som inte har sett det så rekommenderas det! Kommer sändas på 6:an och är som idol fast med rockmusik istället. Jag kommer säkert sitta o kolla på det igen lite då och då kan jag tänka mig. En av deltagarna, Dilana, har riktigt snyggt hår.

julmys...

Nu har jag kommit igång med mitt julshoppande lite. Men till vissa är det svårare än till andra. Har varit på jakt efter en pippi väska o den är inhandlad till Lilla Iza så nu har hon väl snart hela  pippi utstyrseln. Sen har jag varit o testa en klänning som jag önskar mig. jättefin.
Fick mitt linne idag o det var snyggt. Känns som man alltid behöver kläder trots att man köper=). Vill ha den där fjärrkontrollstyrda garderoben nån dag=).

Igår var jag en sväng på stan med Ida, skoj. Köpte lite då med.

Skulle va kul om man hade ett helt hus så man kunde smycka det m massa ljus nu. Tänkte ladda upp lite julstämninskort här, men det funkar inte just nu så får se om det kommer upp senare.

Sådär nu kommer bilderna med......

          

Inne på det här med att testa att vara blond igen. Tror dock att det är omöjligt, men det vore iaf kul o se.=) Men nja svart är nog mer min grej än då. Kanske borde sätta i lite slingor eller nåt iaf.

ny design och jul...

Har bytt design nu igen...måste ju förnya sig lite. O för ovanlighetens skulle har jag ju inte skrivit här på ett tag...hehe.

Vad har jag haft för mig då. Pappa har hunnit fylla år så honom var jag o firade o lekte med Izabella. hehe hon kan verkligen vara lite lättroad o gillar som vanligt att posa.


              

Sen så har jag  beställt lite kläder, men fick fel linne så jag hoppas det rätta ska komma snart. Har dragit in färg i kläderna o ja det blir skillnad...=).

Vad mysigt det är med allt julpynt som finns överallt=). Saknas det bara lite snö med, men bara den kommer innan jul så även om det är tveksamt. Ska börja julhandla med, men har inte riktigt bestämt vad jag ska köpa än heller. Brukar bestämma allt innan så jag slipper springa runt o leta...sen ska man ju bara hoppas att just de sakerna finns med.