nyklippt...

Igår kom frisören och klippte våra hår. (mitt, pojkens o mammas). Var ju lite nervös med tanke på min frisörskräck, men hon verkade förstå precis hur jag menade så jag blev nöjd. Kul! Skönt att få något gjort med håret. Vågade klippa upp det som jag gått o fundera på nu ett tag och det platta försvann och jag kunde tom behålla det mesta av längden...yey. Har inte fört över nån bild på datorn än, men det kanske kommer senare.
Annars börjar det bli vår nu...imorgon skulle det vara 10 grader och inatt kvittrade fåglarna utanför fönstret=).

en balkong full av rosor...

Det låter väl fint med en balkong full av rosor. =) Just nu har vi nämligen en massa torkade rosor som ligger över hela balkongen. Bestämde mig för att äntligen ta med mig de hem nu så mamma o pappa slipper dras med de längre=). De får ligga där tills vi orkar lägga de där de ska vara. Men det ser rätt fint ut när de är utspridda över hela balkongen.

Fick mina efterlängtade våfflor idag med när vi var ute hos mamma och pappa, men precis innan hade de bjudit oss på pizza med och den kombinationen rekommenderas inte*le*. Blev bara två våfflor som gled ner=).

tacoskväll...

Igår var vi på tacoskväll hos Karin och Danne...Kul och gott, men det blev lite för mycket gott.=) Spelade alla mot en oxå....kul spel, men jobbigt att ta sig igenom reglerna som alltid. Så vi gjorde som vi brukar...hittade på lite egna...men det verkade iaf som det mesta var rätt.
Idag funderar vi på att äta lite pizza...känns som att det passar bra...lite segdagsmat.
Nu har det varit vår ute i flera dar...om man bortser från snön då.

gamla brev...

Idag tog jag hem lite gamla brev som mina vänner skrev till mig när de var utomlands. Breven var från gymnasiet och framåt...hehe riktigt kul att läsa.=) Hittade även en del brev och kort från Kerry. Kul...och roligt att vi fortfarnade har lite kontakt då och då även om det inte är allt för ofta. Skulle va kul att träffa henne någon gång igen.
När det gäller de andra breven så var det ju lite skämt i de som säkert var jätteroliga då, men som man inte riktigt förstår nu. hehe. Kul att läsa. Finns säkert fler där hemma nånstans så jag får leta fram de någon dag.
Idag var det vårväder ute...o snön börjar smälta=).

shopping...

Är shoppingsugen...vill ha lite nya kläder o skor. Är kanske inget jag direkt behöver just nu, men det är alltid kul att utöka garderoben. Har dock inte ramlat över något bra än.
Försov mig lite idag, men det gjorde inte så mycket hann det jag skulle. Det var riktigt skönt med lite extra lång sovmorgon=). Sen fick jag åka ut till mina föräldrar och gå ut med Tjalle en sväng med. Har ju ingen bild på honom på datorn tyvärr, annars hade den dykt upp här nu.

vår och hår...

Läste i nån krönika eller liknande att våren borde vara här om senaste 4 veckor. O det är ju inte så jättelång tid iaf... men troligast var väl att den kom tidigare.=) Räcker med lite sol så känns det som vår tycker jag.

Är sugen på att göra nåt nytt med håret....och visst vill jag ha i extensions, men det får vänta ytterligare ett tag. Men en klippning kanske vore något....har ju funderat på det ett tag nu. Men det är alltid svårt med hår.=) Vill ha kvar längden o den slitna looken samtidigt som jag vill ha det lite mer rufsigt, vilket är rätt svårt nu. Men kort blir det inte...nej så mycket som möjligt av längden vill ja ha kvar. Menmen....får se hur,om det nu blir någon förändring.

gilmore girls...

Tisdag och gilmore girls idag. Yey...gilmore girls, nudlar, pizzasallad eller något annat ätbart. =) När jag ser serier där de äter mycket så blir jag alltid sugen på nåt. Hmm...de kanske har en baktanke med det hela. Iaf så var programmet lika bra som vanligt...börjar dock bli lite jobbigt att Lorelai och Rory fortfarande är osams...de får se till att bli sams nu.

kaka...

Idag har det varit vår i luften tycker jag....och jättefint väder med sol. Så hoppas att våren är på gång nu.
Varit hos Karin och fikat, jättekul för nu var det ett tag sen. Men mycket prat, fika och tittande på smycken o i tidningar.

Den vårigaste bilden jag kunde hitta eller orkade leta efter=).



stig



slö...

Idag har jag mest gjort det man ska på söndagar slöat och myst=). Fast jag har även fått iväg några ansökningar till sommarkurser, får se hur det blir med det om man kommer in. Vore ju helt klart skönast att bara va ledig. Men mer pengar är ju alltid trevligt.
Det börjar allt bli ljusare längre om dagarna nu...trevligt. Tycker att alla årstider kan vara som de är, men det kunde få vara ljust lite längre även på vinter. Så i ljushet är sommaren bäst när det är ljust nästan dygnet runt. Ska nog lägga ner den diskussionen nu känns som att det skulle kunna bli lite rörigt annars.

lördag...

Det dök inte upp nån skoj rubrik i huvudet idag, men det är ju lördag så då kan det ju lika gärna heta lördag=). Är proppmätt, usch. Ätit pizza idag och jag som inte ens gillar pizza. Men idag var jag sugen på det, delvis för att pizzasalladen lockade. Pojken valde att ta kinamat istället och det kanske jag med borde ha gjort...det är ju godare.*le*
Städat idag och det är ju ett träningspass i sig, men det är alltid skönt när det är klart och allt är rent och snyggt. Mamma och pappa kom förbi på fika på dan med.


boken om mig...

Var ute hos mina föräldrar idag igen och då kom jag att tänka på "boken om mig" eller vad den nu hette som jag skrev i 9:an...hehe det var riktigt kul att läsa är ju ändå 10 års den skrevs snart. Men det känns inte som det var så länge sen.  I alla fall så var det skoj att se att man tyckte och tänkte likadant nu som då på vissa saker och hade i stort sett samma smak, dock inte på allt. Så man fick sig lite skratt och en del saker som man inte kom ihåg dök upp i minnet igen....kul.

the cats...

Jag hade tänkt att lägga in ett roligt bildspel här på våra katter som Daniel gjorde idag, men det verkar ju inte fungera riktigt....Får se om jag kan lägga upp det någon annan gång. Var lite roligt iaf...
Varit hos mamma och pappa o ätit idag...alltid skönt när man slipper göra maten själv...=) Är inte speciellt road av att laga mat....även om det kan vara ok ibland. Lagar dock mer nu än vad jag gjorde förr, men är fortfarande inte bra på det =).



snö...

Visst vore det skönt med lite varmare väder, men idag var det mysigt med lite snöande. Varit ute och handlat lite idag, inget skoj bara sånt man behöver och lite gott. Sen började Top model igen....men det börjar bli lite tjatigt nu när de kör nya omgångar efter varandra hela tiden. Såg gilmore girls igår med...den serien skulle de gärna få sända varje dag.

Mitt bloggande har iaf ökat något, men det har inte varit så mycket bilder så jag lägger in två på mina kissar när de var små. =) 


 
                                   


fika...

Ida var här och fikade idag, kul som alltid. I övrigt har jag haft lite slappardag...skönt. Men har iaf fått lite pluggande gjort.

söndag...

Varit en skön och slapp helg...träffade Izabella igår ute hos mina föräldrar....Hon växer så himla fort. Och är det så kul nu när hon kan prata oxå....och vilken energi hon har....vill med orka springa omkring sådär mycket. Men jag blev ju rätt slut efter bara lite jaga hehe...konditionen är inte på topp.

Snart blir det pizza....får hoppas att det dyker upp lite hunger innan den kommer...o pizzasallad...hehe fast det beroende börjar lägga sig lite nu.


telefonkö...

Telefonköer är ju inte det roligaste som finns...och idag när mitt internet rasade och jag var tvungen att ringa telia var det ju inte lite knappar man var tvungen att trycka på innan man ens kom fram till kön. Det liknande verkligen parodierna på telefonköer som brukar göras...hehe så lite humor i det var det ändå.


en årstidsväljare...

...det vore inte fel att ha. Så kunde man själv bestämma vilket väder o vilken årstid man vill ha. Då skulle man kunna ha olika årstider varje dag efter humör. Iof skulle det ju inte fungera i praktiken. Och runt jul vill man ju faktiskt att det ska vara snö.=) Hursomhelst jag gillar snö, men nu skulle det vara skönt om det bli lite varmare och lite mer vårigt. Vissa dagar känns det ju faktiskt som att det är på gång.

Idag fick vi micro machines. Hade inte spelat det tidigare, men det var skoj även om det inte gick super i början. Så det blev inte så mycket pluggande som det var tänkt....eftersom tv-spelet lockade mer.