farsdag...

Idag har jag varit och firat pappa på farsdag. Han fick ett par tofflor som han verkade gilla. Och sen fick han en amaryllis och lotter av min bror. Lilla Iza var ju där och lekte en massa med. Hon börjar lära sig att skriva nu...så sött, med bokstäver lite här o var, men att det ändå på nåt sätt blir rätt.=)

Sen såg jag en jättesöt djursoffa som rusta hade i reklamen....hehe skulle se lite kul ut om lilla dizzy hade en egen liten soffa...här är den:  


 .......hehe kul att de hittar på roliga saker för de små med. Synd bara att den inte fanns i nån snygg färg, men den kanske finns på fler ställen.  

vänskap...

Igår var Karin och jag och firade 10 år som vänner. Vi var och åt på china. Sen skulle vi ha gått til bomullsfabriken, men eftersom varken hon eller jag var på top pga av snuva o sånt så gick vi hit och fika o prata istället. Hade riktigt kul!

I fredags så såg Daniel och jag film o åt pizza. Men våra filmhyrningar måste bli bättre hehe....de två senaste har inte varit några höjdare direkt. Sen dammsög han med för att jag va krasslig. Får se om jag kastar upp några bilder på det sen.

Sitter o dricker mitt te nu som vanligt...tror jag bytte mitt läskberoende mot teberoende så nu häller jag i mig te istället men det är ju gott.


Seg idag....=)



fika och lugg...

Idag blev det bara en kortis i skolan vi kollade mest böckerna vi hade fått. Sen var jag och klippte iordning luggen. Var inte helt nöjd med den sen jag va o klippte mig för några veckor sen, men nu så blev den bättre. Vågade inte ta för mycket förra gången. Min frisörskräck sitter ju i än=). Men nu har jag vågat testa några frisörer iaf. Lite bild på luggen finns där nere.
Sen blev det fika på stan med Sara. Riktigt skoj! O en liten sväng på stan med, men hitta inte stjärnmunkisen jag var ute efter tyvärr.




julmust och snö...

Jag fick lite snö lite slut....riktigt mysigt när det snöade inatt. Och kissarna är ju fascinerade av snöflingorna. Det var ju dock mindre kul att komma ut i kylan o blåsten o borsta av bilen. Snö är mys så länge det inte är kallt. Maria och jag åkte runt och samlade inte information till vårt projektidag...fick ihop en liten hög med papper. Sen köpte vi julmust och fikade...fick man lite julkänsla redan nu. Är lite shoppingsugen, men när är man inte det.