Lussebullar och julmust....

Ja det var det fikat bestod av idag....kanske lite tidigt, men det såg sååå gott ut så Ida och jag var tvungna att testa...och gott var det. Jag har ju ändå ätit pepparkakor hela sommaren så den stämningen har ju kanske försvunnit lite. Sen var vi och käka pastasallad på fräcka fröken med....jättegod, men svindyr, men ibland ska man lyxa till det lite. Har inte hunnit med att göra något vettigt idag heller...fan...måste ta och skärpa mig.
Måste göra ett tilllägg om stardust, men jag gör det i förra inlägget istället...


Stardust....

Har äntligen varit och sett Stardust nu, men jag hade nog lite för höga förväntingar på den. Men överlag är det en helt ok film, mysig och sådär...men tror att de som satt runt oss och pratade förstörde lite och att det var så mycket folk. =) Men den e sevärd=).
Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag heller fast jag hade tänkt att göra det, men ja tanke och handling är ju inte alltid samma sak. På dan fikade jag och for runt lite...var bland annat på rusta och där hade de en jättesnökula...som rörde runt snön automatisk och förutom att den lät för mycket så var den kul....den skulle nog kunna roa mig i timmar. Fanns massa skoj där=).

Tillägg om filmen, den hade en hel del bra underliggande saker att säga, saker som gör att man tänker till lite extra tycker jag. Smarta formuleringar på bra saker helt enkelt, det gillade jag, sen fick man även kämpa mot tårarna vissa bitar.



image227

Kalas....

Idag har vi varit i viken och firat Izabella och det blev en massa paket bland annat så fick hon en fin törnrosa klänning så nu har hon nog snart alla disneyprinsessklänningar. Där blev det lite mat och fika och lite lek såklart. Sen fick jag köra lite fyrhjuling igen....sååå kul!!! Vill ha en egen. 




trollunge....

Idag fyller min lilla brorsdotter Izabella 5år, kan inte förstå att hon blivit så stor redan.
Grattis på födelsedagen trollunge.

19656-198

Oh bra text...

Timbaland - Apologize
I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

that it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new - yeah

I loved you with the fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late whoaa ohhh...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah-
I said it's too late to apologize, yeah-
I'm holding on your rope, got me ten feet... off the ground


Energier...

Tror och hoppas att jag lyckats få lite bättre energier i mig nu. Varit hos Karin och fikat och gått promenad. Tack för allt prat, du är bäst vännen, älskar dig. Sen har jag varit och ätit kinamat....*mätt* och spelat couronne haha var kul, men det gick skit jag vann inte en ändå gång....
Blir glad av alla bra människor i mitt liv just nu....puss på er igen...nu måste jag kasta ihop några pluggrader.

Suck....

Vet inte om jag är arg eller ledsen eller vad, försöker att undvika båda...saker o ting är ju som en bergodalbana, men det känns som att så fort man klättrar upp på toppen så får man en käftsmäll och trillar ner igen. Vore trevligt att fastna på den där toppen ibland. men jaja....
Sen är jag trött på att en del helt verkar ha tappat sitt samvete. Ja man ska tänka på sig själv och ta hand om sig själv, men det finns gränser för hur man gör. Ärlighet fungerar rätt bra...testa det. Bara man säger som det är brukar det mesta lösa sig. Rädslor gör saker o ting värre och undvikanden. Det bästa är att bara säger saker och ting och stå för det....det sårar alla parter minst. Ett bra sätt kan ju vara att tänk hur man själv vill bli behandlad....ska det vara så svårt med lite sunt förnuft.
Ja borde inte ens lägga energi på detta, men nu är det gjort och nu ska jag koncentera mig på nåt kul.
Har som tur är träffat på många guldkorn som är helt underbara. Tack för att ni finns ni vet vilka ni är...både nya som gamla. Puss på er darlings=).

haha...så söt....


Äntligen....

...ja det var ju ett tag sen jag skrev och det har väl haft sina olika orsaker, men jag ska väl försöka att  "pic up the pieces" och forsätta med mitt bloggande. Har säkert gjort en helmassa sen sist, men mitt minne är inte alltid som det ska och jag orkar inte sätta mig och tänka.

Men iaf igår var jag på tjejfest hos Jossan, superkul! Tack för de fina ljuslyktorna med=) passar perfekt. Sen spelade vi sanning och konsekvens....höll mig till sanningen, kände att jag inte var på konsekvens mode, det krävs ju lite för det. Men det var grymt kul och massa härliga människor, sen bar det av till palace...och där träffade man på en del gamla kända ansikten, vilket var kul. Så nu har jag lyckats vara på palace hela två gånger...bra jobbat va=).

hmm annars är det massa pluggande, var sjukt stressad förra veckan, men hoppas att jag har varvat ner nu, ska försöka sluta med stressandet det är inte bra...o onödigt, men nu vet man ju när det börjar komma.

Sen har jag lite skivor jag måste lyssna mer på...bland annat sixx:am som har gjort några grymt bra låtar....det är nog fan i mig kärkänsla på det...underbart...så jag hoppas på det. Sen är det hardcore superstars nya som jag inte kommenterar förrän jag lyssnat lite till och sen även crashdiets nya som jag inte lyssnat på än.....så de ska jag göra...kommer inte på om det var någon mer...=). En annan rätt gammal rekommendation som jag hade tänkte göra för flera månader sen men glömde är Velvet Revolvers senaste Libertad. Japp det var det=)....