onyttigheter....

Helgen har bestått av en massa onyttigheter som pizza, kinamat, godis, chips, läsk....o hmm idag är jag rätt mätt och osugen på allt ätbart.
I fredags var jag hos Karin och Danne och käka pizza, kolla idol o pratade. O igår var Ida här och vi käkade kina och andra onyttigheter. Sen började vi kolla på sex and the city boxen igen. Filmen kommer ju nästa år så vi tänkte se alla nu så man har det färskt i minnet. Sen var det även kulturnatt i stan så vi tog en sväng till arbetesmuseum för att kolla på Bella och hennes band Misty. Var jättekul och se de. Härlig musik. Var väldigt mycket människor ute, men hade inte riktigt koll på vad det var mer som visades upp så vi gick hem hit och drack te och fortsatte kolla på sex and the city.

mmm....

image220

Grymt snygg laptop väska från ordning och reda (
www.ordning-reda.com, bilden kommer även därifrån). Kanske inte så behändig att bära, men snygg. *vill ha* Tänk vad mycket prylar det finns.=)

Konst av hög klass....








ja med en ton av ironi i rubriken....=)

Har precis sett Evan Almighty och nja den va inte alls som ettan. Det som visades till eftertexten var väl kanske det som var roligast=). Bruce Almighty är mycket mycket bättre. Känns som det varit en massa stressande idag, men egentligen har det inte behövts, men det är väl så när det är mycket att tänka på. Sen var maria här och pluggade lite, men det blev fika och idol med. Alltid bra att varva jobb med fika och roliga saker=).

Vår fast höst....

Lite seg känner jag så kreativiteten är inte på topp. Va på föreläsning från 10-16 lite segt att sitta och lyssna konstant, handlade om grupprocesser och gruppdynamik, som tur är var det en riktigt bra föreläsare och sånt gör mycket.

Idag har det nästan känts mer som vår än höst ute, var ju riktigt varmt och skönt så det blev en höstpromenad med pappa. O sen har jag slöat framför datorn o tvn och myst med lilla diz.=) Just det jag såg tomten med....han jobbar som byggarbetare upp vid skolan....=)

helgen....

hmm...ja helgen ja i fredags gjorde jag inte så mycket alls...tog det lugnt o tittade på film och sådär. I lördags var jag med mamma och pappa i mantorp och shoppade lite...visar bild här nere sen. Och på kvällen var jag ute med Maria och hennes vänner på pubrunda...men det blev bara två three queens och sen o'learys. Och idag har jag varit i viken o hälsat på bror med familj och äntligen har jag fått köra fyrhjuling igen....fan vad kul det var. Har ju velat ha en själv ett tag så det var skoj att testa på, men ja det skulle väl ta ett tag innan man kommer underfund med allt
Det va helgen snabbt o lätt.=)

       


"tänk så mycket information en spermie innehåller"...

Hopp så var det helg då fast ja jag har nog inte kommit ur min förvirring än så det känns inte alls som fredag.

Dagens uttryck: "tänk så mycket information en spermie innehåller"

I en diskussion om att jag var längre än maria och varför? hmm...ksmtänktet kom väl in där.

Annars är jag mest rastlös just nu...grubblar väl o tänker, men ja försöker undvika det..inte bra att tänka för mycket.

Har börjat träna....haha eller ja träning för mig innebär att jag har börjat gå....med tanke på att jag får träningsvärk av singstar så kanske det är bra att jag håller mig till promenader till att börja med. 3kilo har försvunnit, men jag tror knappast att det var pga det. Behöver få lite kondition i alla fall tänkte jag.

Det är champange är det....

Dagens uttryck: "Det är champange är det"

Uttrycket kommer från fikastunden idag när jag drack 54:an, teet med champange, jordgubbe och grädde. riktigt gott, men orkar inte förklara för det skulle nog inte bli så roligt i skriven text.
Har pluggat lite. Skum dag... man kan ju knappt kissa på stan utan att det kostar en femma....det ska vara gratis att gå på toa!  Men det är min åsikt iaf...den första toan slukade våra pengar utan att vi fick komma in, men det gick bättre på nästa. Sen hade jag lånat en film av Maria som hon fått för flera år sen eller jag lånade fler men just denna började tjuta när vi skulle in på kapahl då visade det sig att de hade glömt att larma av den...sjukt.
Så nu har jag lite filmer att se: The storyteller, Sandor slash Ida, Will hunting och proof.

tjohoo....

Hittade en lista/utmaning i en annan blogg så jag lånade den.

Vad finns i ditt.....

Kyl: Mjölk, nyponsoppa, saft, smör, grönsaker, frukt, ketchup, olivolja hmm ja nån sallasdressing o kräm med kanske lite sprit med.
hmm...ja det var ju mer än jag trodde.
Frys: bröd, mat, glass
Skafferi:hmm massa kartonger, te o makaroner, kaffe med mera  
Handväska: oj mycket
Sminkväska: mascara, kajal, ögonfransbörjare, ögonskugga, rouge.
Badrumshylla: lite av varje där med som hör till krämer och smink
Tvättkorg: smuts kläder
Skohylla: papper och skår
Förråd: det vet jag knappt
Hjärna: för mycket tankar ibland
Jackficka: vantar och papper
Kryddskåp: grillkrydda, salt, te och dekorationer
Trädgård/balkong: utemöbler
Barskåp: har inget, men det finns champange, likör o vin
Köksbänk: micro. kaffekokare och vattenkokare
Fruktkorg:har jag inte heller.



Var lite slö där kände jag=) Orkade inte helt och hållet fylla i allt.


Länk....

http://www.mrsmurphy.se/

Länken till tapeterna med tatueringsmotiv med mera. Kul.

Strange day....

Fick en hastig väckning idag för de ringde och sa att de skulle komma och kolla ventilerna om 10 min och jag bara men det är lugnt...hmm....var ju svimfärdig när jag fick flyga upp ur sängen. Men nu är de fixade, förutom att de inte ska gå o stänga så jag får fortsätta lida av brandrök och diverse annat.*suck*
Sen när han hade gått ringer det "Hej Stig från bråvalla här, jag vill ha 5 falukorvar" eh...jaha...kul med felringningar ibland=). Men han fick mig ju och skratta även om det inte var meningen.

Helgen
I lördags var jag hos Karin och Danne och åt och kollade på tv och prata...mysigt. Sen igår hämtade jag mamma och pappa vid bussen från Kiel och skjutsade hem de. Fick presenter med...det är aldrig fel. Champange, smink och godis. =) Sen tog jag en promenad riktigt skönt faktiskt behövs för att samla tankar ibland och även ändå=). Sen såg jag livsverket, en film om en man som river sitt hus för att bygga upp ett nytt för att hans liv förändras, bättre än jag trodde den skulle vara. Har inte hört talas om den förut. Skulle inte tacka nej till att bo som han precis vid havet. Sen såg jag även Jim Carreys film number 23 och jag var tveksam till att se honom i en seriös film, men han gjorde det bra. Visst kunde man se lite Jim Carrey sidor i början, men sen tyckte jag faktiskt att man glömde bort det. Överlag var väl filmen lite oväntad vilket alltid är kul.
Så det var det.=)

     

Underbart....



Oj så unga, men så bra. Om de kunde backa och komma till det stadiet igen.
hmm mycket inlägg idag....rastlös var det ja=)....

Rastlös....

Jag är rastlös, men jag gör inget åt det
*suck*
Inte bra inte för då sitter jag och tänker för mycket
och det kanske finns en anledning till att
grubbel rimmar på trubbel...
och så sitter jag och lyssnar på fina låtar, vilket gör det hela mycket bättre*ironi*

Casanova....

Tittade på Casanova igår och jag hade väl inga stora förhoppningar, men jag måste säga att den var helt ok. Man får lite de tre musketörerna känsla av den tycker jag. Sen märks det att det är en Lasse Hallström film, får samma känsla som när jag ser Chocolat. Sen tittade jag på Sweet Home Alabama och ja romatisk komedi är väl det enda man behöver säga, men jag tror jag har sett den förut. Ibland har jag så uselt filmminne.
På dan var jag på stan med Ida och Maria åt pizza och ägnade mig åter fönstershopping för det är där shoppande får ligga ett tag. Varit lite mycket, men jag har varvat ner nu...behöver bara smala på mig lite mer energi...så seg så seg.  Hittade massa roliga shoppinglänkar igår....får ta och leta fram de och lägga upp här. Bland annat en med tapeter föreställande tatueringsmotiv...fina, men inget jag skulle ha själv vad jag vet. Men ibland får man ju för sig saker.

Ännu en bra text....

We'll do it all
Everything
On our own

We don't need
Anything
Or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

I don't quite know
How to say
How I feel

Those three words
Are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads

I need your grace
To remind me
To find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes, they're all I can see

I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Snow Patrols låt -chasing cars

Om man ändå kunde säga så mycket med så bra ord ibland=)

Gilmore Girls....*snyft*

19656-211


Hopp det var det...nu har de sänt sista delen av Gilmore Girls och jag var inte ens förberedd, trodde de bara skulle sända ett avsnitt idag, men sen kör de dubbelavsnitt. Jag vill ju veta mer! De får inte lägga ner nu *snyft* Den enda riktigt bra serien*suck* Hoppas de tar sina förnuft till fånga och gör fler....det går och göra så mycket mer. Sen får den inte riktigt sluta så som den gjorde....måste få veta mer....personer måste hitta tillbaks till varann. haha nej jag är inte beroende av denna serie *ler*

Har varit lite stressigt några dagar nu så idag tog jag mig lite tid att sätta mig i myshörnan och koppla av och hur gör jag det.....jo genom att läsa en tidning och dricka något gott, helst te och kanske äta nåt gott till det. Riktigt skönt. Så det gjorde jag idag när jag kom hem och det var välbehövligt.

Sen när jag satt och läste tidningen funderade jag över en sak, varför väljer många tidningar att skriva om exakt samma saker i nummrena efter varann eller som kommer ut samtidigt. Javisst det kanske är saker som ligger i tiden och personer som är aktuella, men det måste väl finnas fler än just de som är aktuella för stunden för det är trist att läsa intervjuer med samma person om och om igen. Sen kan det väl handla om konkurrans, men nej tycker inte att det ett bra koncept. Hitta på egna saker och va nytänkande.... ;)

Annars känns det mest som jag yrat runt, varit lite mycket intryck och saker att göra så man bara känner sig helt tom i huvudet, men nu har jag ju kopplat av med min tidning, gilmore girls och lite idol som tyvärr inte bjöd på så många skratt idag.

Så jäkla söt...

http://break.com/index/impatient-kitty-wants-food.html

Ännu en lista....

1. Hur gammal är du om fem år?
32

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Mig själv ;)

3. Hur lång är du?

166 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Knocked up

5. Vem ringde du senast?

Mammi

6. Vem ringde dig senast?

Min bror

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Hur är det?

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Båda två är lika kul

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

De är gifita

10. När såg du senast din mamma?

Ett par dar sen

11. Vilken ögonfärg har du?

Brungröna

12. När vaknade du i dag?

13.20 =(
13. Vilken är din favoritjulsång?

O holy night

14. Vilken är din favoritplats?

Havet
15. Vilken plats föredrar du minst? 
Läskiga platser 

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Det får man se=)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Hmm...kanske mörker
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Idol tror jag 

19. Hur stor är din säng?

180

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Båda och
21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Lite halvt som halvt
22. Hur många kuddar har du i sängen?

fyra

23. Hur många landskap har du bott i?

ett

24. Vilka städer har du bott i?

Norrköping
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor för att jag alltid är så kall om fötterna
26. Är du social?
Ja

27. Vilken är din favoritglass?

Pralin

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Chockladpudding
29. Tycker du om kinamat?
Japp
30. Tycker du om kaffe?
Nej

31. Vad dricker du till frukost?

Det är olika, men nu är det vatten eller nyponsoppa
32. Sover du på någon särskild sida?
Nej
33. Kan du spela poker?  

Ja
34. Tycker du om att mysa/kela?

Ja

35. Är du en beroendemänniska?

Några har jag

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Nej inte vad jag kan komma på

37. Vill du ha barn?

Ja nån gång

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska och pyttepytte lite franska och tyska

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Ja åkt med en kompis
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder, acessoarer och heminredning

42. Äger du dyrbara smycken?

Nej

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Gilmore girls

44. Kan du rulla med tungan?

Nej

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Alla mina vänner

46. Sover du med gosedjur?

Nej bara lilla diz

47. Vad har du för ringsignal?

Perfect skin - The 69 eyes

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Japp

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött
Korken på en rosen serien flaska

50. Flirtar du mycket?

Nej

51. Kan du byta olja på bilen?

Nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Ja

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Lycka - Dalai Lama

54. Läser du dagstidningen?

Bläddrar mest igenom den

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Hennes och Hälsa (månadstidningar)

56. Dansar du i bilen?

Ja

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Bandit 106,5

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Vet ej

59. När var du i kyrkan senast?

I maj på ett bröllop

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Vet ej

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

En vecka

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Det var nog mamma och pappa


Filmtips....



Kollade nyss på knocked up och äntligen en komedi som är rolig. Visst är den inte så kul som en film skulle kunna vara, men den slår ändå många andra filmer. Den är sevärd! Behöver inte säga så mycket om den för titeln säger i stort sett allt=). Sen tycker jag att huvudrollsinnehavarna var riktigt bra och passande för rollerna speciellt Katherine Heigl.
Visst fredag idag känns inte alls så. Är riktigt shoppingsugen, men det är inte bra. Vet för övrigt inte vad jag skulle shoppa heller...eller kanske lite kjolar, det skulle behövs. Så länge jag slipper den höga midjan bara så är jag glad. Det känns som det är så mycket trender som exploderar nu på en gång, för mycket nostalgi på en gång och ärligt talat för mycket som inte ser klokt ut =).

Rubiks kub....

Igår satt den en kille framför mig med en rubiks kub i händer, hans tidsfördriv antar jag.  Han sitter där och löser den gång på gång på gång....jag blir galen på sånt. Jag har aldrig haft tålamodet till det, men han verkade ju inte ens behöva tålamod för det verkade så lätt när han gjorde det. Jag blir galen=). haha ja nu har jag fått det ur systemet.  Nästa projekt...skaffa en rubiks kub....=)


19656-209

Ja ge mig ett flygande tefat....

http://www.e24.se/dynamiskt/prylar/did_16974234.asp

Äntligen=)...haha. När man var liten och skulle rita hur man trodde saker o ting var i framtiden så var ofta en av idéerna att alla hade flygande fordon av nåt slag o se där nu är det kanske snart verklighet =)

Ullis goes blond....

Japp nån gång skulle jag ju vilja testa att vara blond och vilken tur att man kan plocka fram lite hår från sitt lilla hårlager och leka lite=).


Fast håret ska endast användas till slingor lite här och var=). Jag tror helt enkelt det e omöjligt att bleka mitt hår riktigt så ljust jag vill ha det. Så I'm still a brunette=).
Så var det resten av helgen, igår åt jag kinamat med mamma och pappa och tittade på eurovision dance contest och jag saknar dansen lite då och då. Från att ha varit en riktig sportnisse till ja jag vet inte vad=). Men tävlingen i sig var lite seg. Idag har jag promenixat, fixat lite löshårsslingor som jag kan ha när jag känner för det och tagit tag i lite saker som jag skjutit upp=) och så blev det tvtittande. Kommer ju massa realitysåpor nu när det börjar bli höst och som den realitysåpanörd jag är är det bara att haka på och titta=).


 

355 kr fattigare....

I maj, tror jag det var, införskaffades biljetter till The Ark och som det kändes då var det verkligen inte värt 355 kr för att gå och se de. Men så igår var det dags och säga vad man vill om bandet att även om det inte ligger mig varmast om hjärtat så vet de hur man ger publiken en bra liveshow. Så jag får väl påstå nu i efterhand att det var värt pengarna. Ola har en enorm scennärvaro och vet verkligen hur han ska få med sig publiken. Plus att han har humor, vilket aldrig skadar. Sen måste jag ge honom plus för att gå upp på scen i sin guld overall eller vad man ska kalla det, men tight va den. Och det är nog inte många som skulle kunna bära upp den. Mycket gamla låtar oxå vilket var ett plus eftersom det är de jag känner igen. Det gjorde inte så mycket att vädret inte var det bästa för stämningen runt omkring lyfte upp det hela. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig och mobilen vill inte göra sitt bästa tyvärr, men en kort filmsnutt blev det i alla fall.