Lost Boys...


Kunde inte motstå att lägga in en snygg video till=). Fan vad jag älskar bra musik=).
The 69 eyes - Lost Boys
Ett tillägg: Riktigt skön attityd i den här videon. Så grymt duktiga musiker. Tycker att framförallt trummisen och sångaren lyckas framkalla så skön känsla i den här videon, inte många som lyckas med det.

Är lite rastlös, men ska men väl ge mig ut är ju fint väder, men det blir ingen sol idag för det kliar.

Private Line...


Private Line - 1-800 Out Of Nowhere
Gillar attityden....=). Bra låt!

Back to life....


Dagens låt får bli Maryslim - Back to Life.....så att det blir lite omväxling.

Har iaf hittat orginalet till Darling Darling nu efter mycket letande=), men nja tycker the Hellacopters gör den bättre!

Idag blev det inte mycket pluggande alls för oss. Tog en promenad runt strömmen, satt där ett tag, gick in o lyssnade på musik och gick o satte oss på fräcka, riktigt skönt. Men vi fick i alla fall lite gjort under fikat. Sen åkte jag ut till Sandra en sväng och fikade o nu är jag bara seg. Hoppas solen håller i sig så att man kan få börja ta på sig sommarkläderna snart.

Picnic i djungeln...

Igår var jag barnvakt åt Izabella en stund på dagen. Vi hade picnic i djungeln, eller ja på vardagsrumsgolvet egentligen. Dizzy fick vara lejon, men hon var inte så farlig utan låg mest på filten o myste.
Sen gjorde Izabella frisyrer på mig och låg dubbeltvik av skratt, haha, ja det va väl lite kul kanske, syns på bilderna nedan. Lite Björn Borg varning kanske. Det blev även pyssel som vanligt och My little pony spel och schlagers. Haha ja jag vet, men hon vill höra schlagerlåter och jag skratta en hel del när jag märkt att hon kunde texten till bland annat hero och i lågornas sken. Men hon var riktigt duktig på att sjunga måste jag säga.
På kvällen var jag hos Karin och Danne och åt, kolla film och pratade.

        

Idag blev jag väckt av telefonen, sen var jag, Maria och Rebecca och fikade på fräcka, satt där i solen ett bra tag, superskönt, men det känns ju nu att solen tar mer än man tror. Efter det hamnade vi på auktion, hehe va lite intressant att se, riktigt gamla prylar som folk bjöd som tokar på.


Kunde inte motstå....

....att lägga ut den när den fanns, så jävla bra.



The Saints Of Los Angeles....

The Saints Of Los Angeles - Mötley Crües nya video. Snyggt gjord.



I min egna lilla värld...

Nu kan man säga att det är vårigt nästintill sommar ute. Har suttit och fikat på fräcka, superskönt! Lyssna på Hellacopters Darling Darling, den är underbart bra! Tycker de lyckats göra en bra sista skiva.
Sitter och väntar på att få åka iväg o äta glass eller något annat onyttigt. Förstår inte att suget alltid kommer med värmen.
Idag lyckades maria skrämma mig så att jag verkligen flög ur stolen haha, såg nog rätt kul. Det var inte ens meningen man jag var lite i min egen värld tror jag. Sitter och lyssnar på Backyard babies - Gods favourite, som det finns video på här i bloggen nånstans, tycker det är en av deras bättre låtar.

darling darling....

Imorgon släpps ju The Hellacopters skiva Head Off. Och nu har jag lyssnat på den och måste säga att den är riktigt bra hittills, fastnade direkt för den sista låten Darling Darling. Riktigt bra. Även singel som finns i ett tidigare inlägg är bra. Men annars får jag nog ta och lyssna lite till för ytterligare utlåtande. Men Darling Darling rekommenderas starkt.

Finurliga världen....

haha....ja just nu sitter jag bara och skrattar ibland är världen bra finurlig och det händer saker som man inte alls väntat sig, något som skulle ta en minut kan ta timmar och det var i positiv bemärkelse. haha ja väldigt intressant dag! Så nu ska jag sitta och skratta för mig själv lite och le. haha

Varit mycket denna vecka med, behöver ännu mer tid o bara vara. I lördags var jag dock bara hemma o umgick med ingen mindre än mig själv=). Precis vad jag behövde. Skulle gått till jossan o sadde på fest, men va tvungen o varva ner, trist för det hade varit roligt. Men det blir väl fler=).

På söndagen var jag och åt hos Karin och Danne, Ingrid var oxå med och visade bilder från deras Antarktisresa, superfina! Många som man kunde göra tavlor på där.

I måndags var det fika med Sandra, tisdag var jag på stan med Karin och sen fika. Sen kollade Maria och jag Miss Potter. Igår var jag och fikade med Jossan. Ja jag gillar och fika=). Och idag blev det jobb, promenad och fika. O sen den roliga händelsen som får mig att skratta nu.

Hmm ja det var väl en snabbresume av de senaste dagarna. Självklart plugg däremellan med o lite kurs o annat jox.

In the sign of octopus...

The Hellacopters senaste video, In the sign of octopus....



Snygg video, låter väldigt mycket Hellacopters tycker jag. Synd att de ska lägg av=(. Ser fram emot albumet som kommer nästa vecka.

Förövrigt spelar Billy Bragg i sthlm idag, gillar hans A New England.

Konsertdags igen....

5 band för 160spänn är ju inte illa eller hur =)...så såg gårdagen ut och även om inte alla var band som tilltalade mig så är det ju alltid skoj med livemusik! Först var vi på skandiateatern och kolla Entombed med 3 förband, men måste väl ändå säga att förbandet Rawhypnols var bäst för kvällen. Tycker faktiskt att både Johan och Mats gör sig bättre här än i Nifters. Var riktikgt kul iallafall.

Därefter hamnade vi en sväng på Bishop, träffade återigen en gammal klasskamrat från högstadiet, helt plötsligt dyker de upp överallt, men det är ju bara kul.

Sedan bar det av till "efterfest" på hugos, som hade hultsfredsspecial. Mycket folk, bra stämning, gula gubben (som förövrigt var inneboende hos Oskar, haha). Hade riktigt jävla kul faktiskt!



Vad gjorde jag för x antal år sen...

Tog en lista från Jossans blogg....

Vad gjorde du för 5 år sedan?

2003
23 år, flyttade till min fina etta i stan. Där även Daniel flyttade in under året. Började läsa på KSM, där jag fortfarande är kvar efter 5 år. I början av året läste jag sociologi i Linköping. Var på hultan för 6:e året i rad.


Vad gjorde du för 10 år sedan?

1998
Gymnasietiden. Var 18 år, läste samhällsprogrammet. Var ute, hängde mycket med kompisarna. Var mest med Karin, Fia, Sophie och Anna då. Åkte till Mellbystrand för andra året i rad. Var även på Hultan för första gången. Åkte med Karin, Fia och Anna. Backyard Babies spelade!=). Gjorde min piercing i läppen. Hade rastaflätor och fick klippa mig, gaah! Inte superkort, men kort för mig.


Vad gjorde du för 15 år sedan?

1993
Då var jag 13 år, började högstadiet. Hade bytt klass från mellanstadiet, började umgås mycket med Sandra. Vi ute hängde jämt och ständigt, känns det som.


Vad gjorde du för 20 år sedan?

1988
1988, var jag 8 år. Gick på lågstadiet, var bästis med Caroline. På fritiden red jag och jag tror att jag hade börjat med basket då med.


Vad gjorde du för 25 år sedan?

1983
Då var jag 3 år, gick hos dagmamma. Bodde utanför stan. Annars minns jag inte så mycket=).

En blandad röra från hårdrock till film...

Nyss hemkommen från företagskursen, eller nyss och nyss. Seg, men som sagt gillar ju när det händer mycket saker. Men det känns som att det kanske är dags för lite egotid snart. Har iaf inte haft mycket datatid, men lite bloggande ska jag ta o fixa tänkte jag. Blir lite trött på datorer när man sitter vid de och redigerar hela dagarna, som vi har gjort nu.

I helgen bar det av till the Crash på Black Horn, har inte varit där tidigare, på the crash alltså, så tänkte testa det och ja det var helt ok. Ett ord: hårdrockigt, hehe. Jag vill ju fortfarande ha en riktig rockklubb här i stan, som är mer rock, men det var iaf helt ok i lördags. Trevlig folk. Innan vi kom dit var vi här och förfestade ett tag, sen bar det av en kortis till ytterligare två förfest ställen innan vi kom på plats och ändå var vi där innan 23 så det gick undan.
           


Innan utgången kom Elin och Matilda hit plus Matildas kompisar som skulle sminka oss, så här blev det:

   


Igår skulle Maria och jag hyra Miss Potter, men den fanns tydligen inte, verkar inte riktigt som att den kommit ut än ändå. Istället blev det Evening med en rad kända skådisar bland annat Claire Danes. Bra film, den gav eftertanke och det var många ställen som tårarna fanns där i ögonen. Sevärd, absolut!

Nu ska jag nog kolla Sverige pussas och kramas....med lilla Björn=)

Fake it....

Bra låt.

Seether - Fake it

Uggla....

Tittade på det nya programmet där Magnus Uggla letar bandmedlemmar och det var ju riktigt roligt. haha. Han är lite rolig, speciellt när han bytt hotellrum ett antal ggr, innan han bestämde sig för vilket han ville ha. haha, han påminde om mig i vissa fall. haha. Ett program som verkar sevärt iaf, "var fan är mitt band?" tror jag det hette.


Förvirring...

Det kan man säga, vet inte riktigt vad det är för dag eller vecka eller tid. Bara gör saker och tiden verkligen rinner iväg och nu är det visst helg igen=).
Hmm...vad har jag haft för mig, lite av varje, men mycket har det varit, men jag trivs när det är så.
Jo just det senast hade jag varit på Johnossi.
I helgen var jag på Rebecas födelsedagsfest, men tyvärr glömde jag kameran hemma=(. Men det var skoj, lite människor från högstadiet och min kusin träffade jag på. Därefter skulle vi till Bomull, men det var fullt för stunden. Så vi hamnade på Stopet....hmmm....ja nej var kanske inte så skoj ställe, hade aldrig varit där tidigare. Tur att sällskapet var kul. Men vi var inte där så länge, hamnade på McD till slut eftersom allt stängde en timme tidigare.
Annars har det varit pluggande, kurs och fika för det mesta=).
Våren har kommit tillbaks.....och hoppas den tänker stanna nu.
Nu ska jag fylla på min mp3 med ny musik tror jag.....