Gott Nytt År!...



GOTT NYTT ÅR!

2008 in music....

Förra året hade jag bara ett nyårslöfte att dricka mer vatten det har väl gått sådär. Har inte riktigt fattat att det gått ett helt år. Men jag får väl göra ett nytt försök. Brukar ju inte ge nyårslöften, men tänkte i alla fall ge vattnet en ny chans.


Gör en årskrönika i form av en musiklista eftersom det ändå är en av de saker som ligger mig varmast om hjärtat. Så här kommer några av årets låtar som betyder saker för mig eller som för med sig minnen från året.  

Händesler, konserter, känslor, minnen året 2008 here it comes...



Crashdiet - In the Raw


Revolution Riot - Outcast Freaks 


BWO -  Lay Your Love on Me


Billy Bragg -  A New England


Backyard Babies - God's Favourite


D-A-D - Laugh and a Half


Hardcore Superstar - Dreamin in a Casket


Johnossi - Party With my Pain


The Hellacopters -  Darling Darling, In the sign of the octopus


Maryslim - Back to Life


69 eyes - Lost Boys


Timo Räisänen - 16


Tim Armstrong - Into Action (Årets helt klart bästa låt, som för med sig mest detta år.)

The Accidents - Poison Chalice


Dropkick Murphys -Flanningans Ball, Walk Away


Christian Kjellvander - Homeward Rolling Soldier


The Hellacopters - Hopeless Kid in Denial


Rancid - Fall Back Down


Against Me - Borne on the FM Waves of the Heart


Rise Against - Rumors of My Demise Have Been Greatly Exaggerated


The Clash - Rudie can´t Fail


Backyard babies - Nomadic, Abandon


Mustasch - Double Nature, 6.36


Dropkick Murphy - Shattered


Slipknot - Snuff


In flames - Come Clarity, the Mirrors Truth


Melissa Horn - Vår sista dans


Hardcore Superstar - Standin' On The Verge

Volbeat - Mabelenne I Hoftenholder, the Gardens Tale, Radio Girl, Sad Mans Tounge, I Only Wanna Be With You



Så mer vatten och fortsätta lyssna till mitt motto får bli mina löften till mig själv. Hoppas alla får ett underbart 2009!


"Life is too short to wake up in the morning with regrets.
So love the people who treat you right, forget about the ones who don't
and believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it.
Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it."


Är det åldern?....

Imorse vaknade jag runt 07:30 och kunde inte somna om, jag funderade starkt på att gå upp! Att ens tänka tanken att gå upp vid den tiden frivilligt, att ens överväga det har inte hänt på 10 år om ens nånsin. Men hmm...jag gick inte upp *le* Efter en timme lyckades jag somna om. Men något måste ju vara fel eller är det så att det beror på åldern! Men vad fan gör man om man går upp så tidigt. Händer det igen så ska jag nog testa att gå upp.

Men som sagt jag kom upp sent till slut som vanligt=). Träffade Bella på stan för en fika och lite shopping. O shoppade gjorde jag....rätt ordentligt. Hittade två lila klänningar som jag inte kunde motstå, sedan köpte jag två munkjackor och 2 par vantar. Allt detta på rean så det var rena fynden! Men sen "råkade" jag ju hamna på New Yorker och deras underklädsavdelning och jag kunde som vanligt inte motstå ett att köpa ett set som var typiskt "Ullis".  =)


Christmas update....i efterskott....

Lite uppdatering kanske, hade ju tänkt göra det på julafton men det blev inte riktigt så. Vet inte var tiden har tagit vägen för nu har jag varit ledig i en vecka snart. Efter två dagar längtade jag tillbaks till jobbet, men nu känns det skönt och behövligt.

Julen var mysig. Som vanligt bar det av till "viken" på julen och vi fick åka under tiden det snöade, jippie! Tyvärr lade sig inte snön, men nere i "viken" blev det en vit jul på kvällen, tunga tysta flingor föll när vi åkte hemåt och det var så mysigt. Gärna lite mer snö tack.

Julafton nere i viken började med ett spring i köket, där alla ville hjälpa till


De andras julmat


Min julmat =)


För en del var väntan på tomten lång


Så hon fick tjuvstarta lite


I väntan på att få öppna resten
 

Men till slut kom han äntligen....
  fast det var tydligen lite läskigt


Så hon höll sig lite på avstånd
 

Men innan tomten gick fick han i alla fall en liten kram


Sen skulle alla klappar öppnas och det tog sin lilla tid
     

Efter julklappsöppnandet var det dags för de vuxnas lek det vill säga fika och lottskrap. (Jag står dock över, inte för att jag inte är vuxen eller  inte gillar lotter, det är bara en ren principsak från min sida. )
   

Den lilla ballerinan verkade nöjd med sina klappar och det blev en del lek, tur för mig=)
       

Sedan bar det av hem genom den fina snön, men den försvann ju när vi var tillbaks i stan igen. Firandet fortsatte hos mina föräldrar och dagen gick så himla fort till skillnad från när man var liten.

Vet inte vem som vann med julbelysningen i år, de hade ju lovat mig att satsa på det där med att ljudsätta den, men icke sa nicke....=)

GOD JUL....



Lille Noppe...

Fick en liten hälsning från lilla Norpan...



Visst är han söt=)....saknar honom och hans speciella sätt. Och trots att Dizzy tyckte han var lite jobbig ibland så saknar nog hon honom lite med. Vi får åka och hälsa på någon dag.

 



Fortfarande mycket och göra, försöker skaffa mig massa julstämmning också. I söndags firade vi pappa på Bacchus. Och idag har jag firat lite lilljul med Karin och Danne var riktigt mysigt. Skulle försöka fota den mysiga julstämningen som jag fick till men det gick ju sådär. Bilderna utan blixt är ju de så blev mest juliga så håll till godo med en av de suddiga...haha. Och sen slipper jag ju visa folk, inga namn nämnda ; -) se hur jag bor. haha.



Dizzy är lagom road av kameran som alltid


I helgen var jag mask...

...ja det är faktiskt sant. Jag var mask, träd, troll, grön (jag vet inte hur man är grön men det var vi), staty. Ja listan kan göras lång, det blev raketen o pepparkakskull....o vad gjorde jag....jo jag jobbade. Men det var faktiskt seriöst mellan varven med. Men gu vad trött jag var. "ungarna" som jag kallar ungdomarna jag jobbar med sa att jag var som en mamma, för om inte jag var med skulle de inte få något gjort. haha lite sött. Kul att man har en hög med tonårsbarn=).

I fredags var jag och kollade idol och åt risgrynsgröt hos Karin och Danne, skönt med lite ledig tid för det är välbehövligt mellan varven eftersom det är mycket jobb nu. Men än så länge är det kul.

Men snön, var är snön....jag behöver lite vita gator nu för att öka på julkänslan.

Måste kasta in ännu en underbart bra låt med Volbeat nämligen "Maybellene I Hofteholder"


Love at first sight....

Så som jag har letat efter en sån här jacka! Sen gick jag bara in på h&m idag o vips där var den=). Lite dåliga bilder, men den är rosa och svart/mörkblå. Precis som jag vill ha den. Det var verkligen "love at first sight". Så nu har jag en vårjacka då.  Bra att va ute i tid kanske =).