Det luktar höst i luften...

Tycker att det luktar och känns som höst i luften, lite oroväckande för jag vill gärna ha mer sommar så att jag kan sola och bada.=).
Helgen var helt ok. Var och fika med Bella och en sväng på trädgårn efter jobbet på fredagen. I lördags var jag chaufför och sen var jag hos Karin och Danne och åt =). Det är så bra att bli bjuden på mat, det gillar jag=). Så kan mitt kök fortsätta stå orört.
Igår var jag och fika hos Elin och sen promenixa jag med Maria, vilket jag gjorde idag med efter jobbet. Skönt att jag gjorde något annars hade jag väl segat ihop i soffan, jobba dag är seeeegt.
Tydligen så är det väldigt intressant att leka "gissa ålder" på jobbet när det gäller mig eftersom jag återigen fått höra att jag ser ut som 18, men riktigt sååå ung tycker jag nog inte att jag ser ut. Men tack för komplimangen får man väl säga;-).

hmm...nån bra låt kanske....ska se om jag hittar något som faller mig i smaken idag, men det kommer senare i så fall. 


Länge sen...

....jag gjorde nån lista, men hittade denna hos Jossan.

Naturliga tjejen!

Du har....

(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Mascara över 100 kr
(x) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

TOTALT: 8

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

TOTALT:  3

du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
( ) Tagit hål i öronen

TOTALT: 4

0-10 yeey ! Naturligtvis naturliga tjejen !
10-15 konstgjord behandlad blomma
15 - 20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 Fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Fanfanfan....


Hopless Case Of A Kid In Denial

The Hellacopters.....alltid lika bra=)
 



Nu förstår jag....

Johnny, I Hardly Know ya...


Dropkick Murphys *2




Ojdå...

...jag sköter visst mitt bloggande nu, duktigt. Skulle ner på stan en sväng, men nee det blev inte riktigt så, får ta det imorgon eller nåt istället, för jag ska iväg och jobba snart. Jippie! Inte för att det är världens roligaste, men jag får pengar. =).  Många som drar iväg på festivaler nu till helgen....orättvist, jag vill oxå ut och lyssna på en massa bra musik. Hade varit kul med peace & love eller west coast riot, men icke.
 

Var är sommaren?...


In i verkligheten...

....imorse hade vi möte i Ödeshög kl.10 vi skulle åka vid halv nio, så då ringer Maria precis innan hon åker och frågar "vad gör du?"  "Sover tydligen" svarar jag, gaahh. Jag har nog aldrig blivit klar så snabbt och haft så mycket meningslösa grejer med mig, men vi hann. Fast förutom att jag e jätteseg idag på grund av att jag inte kunde sova så har väl dagen varit helt ok. Fortfarande skumheter som händer, men ja det är väl bara att hänga på. Var en sväng i Linköping och käkade kinamat på hemvägen, alltid lika gott. Sen en sväng i Bergs slussar, men det va svinkallt där så det blev en snabb visit. Nu sitter jag och försöker hålla mig vaken och väntar på Elin så vi kan fika. Hmm kanske inte bra med all denna fika, men gott är det.

Det stod "LÖN" på mitt kontoutdrag idag......woho....nu e man ute i verkligheten, lite kul kändes det för på sätt och vis har jag ju lyckats undvika det där med lön i 28 år. Nu handlar det ju inte om något man ens kan kalla lön, men ändå, ordet var trevligt=).

Letaleta...

....nepp hitta den inte så nu funderar jag på om jag är helt ute och yrar. Kommer inte ihåg om det ens var rätt band, men låten hade i alla fall en j.kla lång titel. Minnet är på topp ibland=), men det vore väl kanske jobbigt att komma ihåg allt. Ska fortsätta lyssna på musik nu, finns ju nästan inget bättre...eller jo fast nej fast jo...=)

Det kan man säga...

...lyssna på refrängen=). Letade efter en annan låt men, den här textraderna fastnade lite.


Törnrosa måste tänka...

...för de som vet så har jag ju bestämt mig för att bli törnrosa, men fan törnrosa tänker inte....hon bara gör saker utan att tänka. Är det då det roliga händer eller vad?....

Väntar på att Maria ska komma hem så vi kan cruisa, haha och en dag ska jag cruisa i min fina rosa cadillac eldorado


J.kla åska...

Igår natt åskade det, massor, jag gillar inte åska. Och nu är mitt trådlösa internet nere, fan, beror säkert på det, men hur gör man då? hehe vore ju bra iof med lite internet fri tid, men nu koppla jag ju i sladden. Menmen.

Tillägg till förra inlägget med sjuka saker så menar jag sjukt på ett bra sett inte sjukt på ett sjukt sätt. Vissa ord borde man kanske inte använda=).Hmm...skumma saker hade nog varit ett bättre ordval och de skumma sakerna fortsätter att hända...

Ska kolla lite blondt löshår nu tror jag e lite sugen på att få i lite blonda slingor igen. Och sen är den eviga frågan lugg eller inte lugg, ja vi får se. Funderar på att släppa lösfrisören helt och hållet så länge det ser lite slitet ut när det är klart så är jag nöjd.

Söndagssvammel....

Hopp så har man lyckats vända till dygnet med, men ska försöka komma upp skapligt imorgon i alla fall. Idag var Daniel och jag ute i Lindö och gick en promenix vid vattnet i regnet. Skulle kunna vara vid vatten jämt det vill säga sjöar, hav. Definitivt bland det bästa som finns.
Sen kollade Maria och jag på en skum film, med en skum titel som jag inte ens kommer ihåg. Men den handlade väl om att man inte kan lita på någon, knappt sig själv. Riktigt skum och sjuk film där de gick emot och rånade sin egen familj. Efter det har vi haft diskussion om hur sjuka saker som kan inträffa ibland, men samtidigt kan det även vara de roligaste sakerna som är de sjukaste.

Rockabilly 514...

Skulle vilja se den här:

 

Kom upp väldigt sent idag, kanske lite väl sent. Behöver äta lite frukost, får se om magen och jag kommer överens om det. =)

Pretty fucked up...


Supersuckers - Pretty Fucked Up

Eftersom jag för tillfället är för lat för att göra så mycket lägger jag upp en låt med lite pissigt ljud tyvärr.
Hmm....en film eller nåt kanske.....ska fundera på det.

Glad fuckin midsommar...

....eller nåt sånt, är lite trött på hysterin som alltid ska vara runt dessa högtider. Men ärligt talat så var det trevligt o kul igår, även om jag är mörbultad idag.

Vid 12 igår bar det av ut till krokek för midsommarfirande hos Emma och Nisse (som inte alls heter Nils, men det är en annan historia). Där de hade förberett med fint partytält, som ville lyfta från backen några gånger, men som tur var, var ju vädret helt ok igår slapp gömma oss undan regnet. Solade, festade, pratade tills det blev dags för sill och potatis för de som åt det och ja några sånger och nubbar här och där.
   

Sedan blev det lekar, mitt lag "The flying tent" vann!, trots att de andra två medlemmarna inte riktigt var vid sina sinnes fulla bruk. haha. Lite golf, lite kubb, lite pil och staffet. Jag lyckades tom skjuta ut bollen i skogen, men det gick ju som sagt bra trots allt.=)  Efter det blev det fika med god jordgubbstårta. Mot kvällen blev det grillat och det var väl behövligt. En del av tiden tillbringades på backen, inte pga av fylla utan pga att några var på väldigt brottarhumör och jag hade inte mycket att sätta emot om man säger så, där av att jag känner mig mörbultad.
             

These Boots Are made For Walking...

Den här skulle jag ju lägga ut med, gammal goding...=)


SATC och fotboll...

Igår var det äntligen dags för förhandsvisningen av Sex and the City filmen, som jag och Ida väntat på. Och jag måste säga att filmen var riktigt bra! Där hade de lyckats, den framkallade mycket känslor både positiva och negativa. Blev lite stark några gånger. Men ja den var i typisk sex and the city anda. Så jag var mer än nöjd av resultatet. Det var även värt att gå på förhandsvisningen eftersom vi fick goodiebag innehållande massa roliga saker som tidningar, fuktighetskräm, parfym, godis, läsk med mera.



Idag var jag med Maria och Rebecka på O'learys för att kolla fotbollen, som nog de flesta vet hur den gick vid det här laget. Tråkigt, men jag har ju svårt att leva mig in i det hela eftersom jag inte är fotbollsintresserad. Men det lyckas ju framkalla starka känslor hos många, så visst var det tråkigt att Sverige åkte ur.

Älskar regn...

Ja jag tycker faktiskt att det är härligt både att lyssna till och va ute i regn, även om man ser ut som en dränkt råtta när man kommer in, men det känns uppfriskande. Sen beror det iof lite på var man är på väg oxå, men ska man ändå hem så gör det ju inte vidare mycket=).
Maria och jag tog en promenix och sen var vi och fikade på fräcka. Det var då det började spöregna och diverse roliga syner dök upp utanför cafét. Först kommer den en kille på cykel i klädd en stor genomskinlig sopsäck där han gjort hål för ansiktet. Efter det kommer den en bil med en stor drake på taket. Och sen kommer det en kille som har trätt en plastpåse över huvudet, men resten av kroppen var otäckt, såg lite ut som en rånare. Ut i regnet själva, men vi skrattade mest, vad mer kan man göra liksom, men det känns som att jag fått lite ny energi av det.=)

Tänkvärda ord...

De här orden hade Linda i sin blogg för ett tag sen, men tänkte att jag med skulle lägga ut de för bra ord och tankar ska spridas tycker jag.


"Life is too short to wake up in the morning with regrets.
So love the people who treat you right, forget about the ones who don't
and believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it.
Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it."

Tankar....

Fan vad jag är bra på att tänka ibland. Har nyss kommit hem från jobbet eller nu är det ju inte så nyss för det är 2h sen. Kanske borde uppsöka sängen, men jag har ingen direkt större lust med det just nu heller. Har varit en riktig tänkardag idag, för ibland kan jag vara en riktig tänkare. Kanske bra ibland o mindre bra ibland. Beror på hur positiv jag är.
Men känner att jag kanske inte ska ägna bloggen massa grubblerier idag.

Igår på jobbet fick jag frågan om jag tyckte att människor verkade surare nu de senaste dagarna o hmm ja lite kanske, något skumt är det ibland.
Och idag jobba jag ihop med en jag inte jobbat med innan, o han verkar helt ok, hade intressanta diskussioner om bla musik och det är ju aldrig fel. O det var även den första som sagt till mig att jag hade fina linjer....haha alltså ålderstecken....med ett snabbt tillägg på att det var charmigt.

Ja nej sängen var det kanske....hmm får se vill nog bli lite tröttare.

Tidningar....

Smått rastlös, men det kan ju bero på att jag verkligen bara lata mig ett tag nu och då börjar hjärnan gå lite på högvarv efter ett tag, så nu behöver jag göra saker. Men vad....blogga? jo kanske det, det är ju varken ansträngande eller tidskrävande egentligen. Det finns kanske mer vettiga saker som jag borde göra, men det är ju inte alltid kul=).
Jag är ju tidningoman, älskar tidningar, men det jobbiga är att det inte riktigt finns någon som tilltalar mig till 100%. Köper alla möjliga tidningar och läser för att få lite av varje. En del är ju helt klart bättre än andra. Men ja varför finns det ingen som riktigt sticker ut. Mest segt är det nog med musiktidningar. Där finns det ingen som riktigt tilltalar mig. Ge mig något nytt.


The Accidents....

The Accidents - Poison Chalice


Lindy hop....

Tror jag skrivit det förut, att jag vill börja dansa igen. Nu har jag tagit ett steg närmare och anmält mig till en lindy hop kurs. Fan vad kul! Men sen kom jag på en sak.....hur fan ska jag som e så otränad orka med det. haha. Men jag har ju hela sommaren på mig, hmm......
Vi skulle ansöka om examen idag, men det var ju en hel procedur med krångel såklart eftersom allt inte var färdigt. Sedan har jag suttit ute och jobbat som en tok, men det gick snabbare än jag trodde, hoppashoppas de gillar det nu.

Bad, konsert, examen och återträff....

Puh förra veckan var intensiv, vet inte riktigt var jag ska börja, men jag börjar väl från början. Början av veckan bestod av möten, kurs, plugg, men även bad. Vi åkte nämligen och solade och badade i Glan. Kallt, men det var det värt=).


I torsdags blev det Black Horn i sista sekund där bland annat Diamond Dogs och Qurieboys spelade. Ville mest se Diamond Dogs, huvudakten Quireboys skippades faktiskt pga att bandet innan aldrig ville sluta spela och jag var trött. Men det vi såg var kul och helt ok. Märktes inte att de var trötta o slitna efter turnén.


I fredags var det avslutningspresentationer på dagen då vi hade fixat till med godis och annat tilltugg, var kul! Maria och jag var även fint uppklädda i likadana nyinköpta tröjor som verkade vara uppskattade. På kvällen hade vi examensmiddag på durken för att sedan gå till folkparken och titta på invigningen av installationen "True Romance". Fin idé, men frågan är om de kommer hållas till det den ska. Den består bland annat av en gunga, finns säker att läsa om den någonstans annars finns den att beskåda i folkaparken ett tag tror jag. Ville inte ge mig på en beskrivning. Var iaf väldigt ksm-igt tyckte jag. Så nu har jag äntligen tagit examen efter fem år....hmm känns lite kluvet.
       


I lördags var det dags för återträff med gymnasiet! Riktigt skoj faktiskt att få träffa alla de som kom. Tyckte vi blev ett lagom gäng. Tittade på gamla kort och i "mina vänner bok" och det framkallade en hel del skratta, haha. Tack Jossan och ni andra som anordnande allt! Innan dess var vi även några som gick ut och åt. Snart får det vara färdigt med alla dessa onyttigheter, men det är ju svårt att stå emot nu när det är sommar.
               

Idag blev det lite sol och bad och en fika på fräcka och jag tog äntligen tag i mitt diskberg=) woho!