wow klockan är halv fem o solen hå

MMS

wow klockan är halv fem o solen håller på att gå upp. Härligt! Snart dags för min favorittid på året när det är ljust nästan dygnet runt. :-)


En bild från min konstnärliga sida som b

MMS

En bild från min konstnärliga sida som brukar dyka upp på nätterna. Haha, så vackert så. Vore faktiskt kul o kunna rita riktig snyggt. Jag har ångrat mig, vill inte ha normala pollensymtom. Man känner sig sjuk o ser gråtfärdig ut.


Välkommen ner i min sallad. Lite n

MMS

Välkommen ner i min sallad. Lite nattmat nu när det lugnat ner sig på jobbet. Vaknade m ihopklistrade ögon pga pollen antar jag. Men jag blev lite glad, normala symtom, betyder kanske att jag håller på o bli normal. Efter tio år. :-)


Fika i sörping blev det idag. O ja

MMS

Fika i sörping blev det idag. O jag trodde väl kanske att jag skulle få i mig det där men det blev lite för mycket. Innan fikan va jag o åt lunch m Karin. Testa paella, gott o nyttigt för en gångs skull. Sen blev det shopping stund m Maria. Hitta två toppar o lite annat. Fick m mig ännu en tidning hem från sörping. Så den ska jag läsa nu när jag gör ett gästspel på jobbet i några timmar.


Nails...

För första gången någonsin har jag gått och skaffat mig långa naglar. Var hos Tess idag och fixat dit lite långa naglar, hon håller på att utbilda sig. Jättekul och jag blev jättenöjd. Lite ovant eftersom jag aldrig haft ens i närheten av långa naglar, men nu så får vi se hur det går. Skulle lagt upp en bild, men det var lite svår fotat tyvärr.

Igår natt satt jag och småroad mig med att kolla lite klipp på youtube. Som många vet är ju Backyard Babies ett band som ligger mig väldigt nära. Och i det bandet spelar Dregen för er som inte visste det, haha. O han verkar ju vara på väg att bli folkkär eller något så som han ställer upp i diverse program hit och dit. O bara det kan man säkert ha en lång diskussion om. Men det jag skulle komma till är att jag tittade på lite roliga och bra klipp med Dregen i olika konstellationer så här kommer det.....

 

 


Staden sover, men inte jag och fåg

MMS

Staden sover, men inte jag och fåglarna. Känner mig piggare än väntat faktiskt till och med lite rastlös, men nu har jag ju hittat en till sysselsättning på nätterna. Fy fan vad trött jag är på min hjärna ibland by the way. Den är expert på att ha mycket tankar hit o dit. En pausknapp hade varit en bra uppfinning.


Kan ingen ge mig en resa till hawa

MMS

Kan ingen ge mig en resa till hawaii tack. :-). Så jag kan få åka dit o lära mig att surfa. Skulle verkligen behöva det. Föresten luktar d sommarregn ute, nice.


tidningsnarkomanen är framme igen.

MMS

tidningsnarkomanen är framme igen. Fan vad tidningar jag läser/köper/prenumererar på. Idag denna o igår tre tattootidningar o dan innan det damp en inredningstidning ner i lådan. :-)


Tattoo....

Gu vad trött jag är, vet inte om det är pollen eller vad det är....och snart är det dags att jobba natt igen. Var på tatueringsmässan igår. Är ju hur härligt som helst där med folk och allt. Och blev grymt inspirerad av alla tatueringar. Vill komma till skott och bygga ut min snart. Men nu står valet vid om jag ska göra det här i stan eller hos Johanna på Bluebird. För hon e ju hur duktig som helst.

Tänkte göra ett test att mobilblogga. De

MMS

Tänkte göra ett test att mobilblogga. Detta har jag ägnat mig åt idag, fixat rosa o fint med kakeldekor i köket.


Sommar och sol?....

Jag säger ingenting, ibland är jag bra på att blogga, ibland mindre bra. Men vad gör det. =)
Ska försöka vänja magen vid mat igen. Annars har jag varit ute i solen idag, fikat och pratat med Bella och Theresa. Superhärligt när det är så här fint ute....hoppas att det håller i sig bara. Jag behöver fylla på mitt sollager med energi.

En tänkbar ny kärlek....detta band, som jag såg live nyligen. O låten känner väl de flesta igen som sett Robinssonreklamen....Grymt bra live så det vore trevligt om de kunde se till att släppa ett album nu. Brukar inte gilla sånt här skrik...haha, men helt ok...de fångade mig.


fuck the teknik....

Min kompis ska ta min dator, tejpa ihop den med silvertejp, skriva psykobitch på den och hänga den från balkongen. haha ärligt talat så skulle det nog vara en bra idé. Det är just därför jag gillar mina vänner så mycket, de vet vad jag behöver. haha....fuck the teknik.


Fast det är klart, jag skulle ju sakna plastic...




Dagen idag....

Gå upp....
Ligga i soffan...
Titta på barnkanalen...
Röra sig lite...
Tillbaks till soffan...
Titta på the hills....
Varför?
Jo, på grund av världens bästa immunförsvar och mage.
Ska iallafall försöka få lite mat i magen nu.

Är sååå rastlös.


Ge mig sallad....

Som ni som känner mig vet har jag lite skumma matvanor. O just nu är jag sjukt sugen på rucolasallad och körsbärstomater med salladsdressing på.Fy fan vad gott det vore. Men jag har ju inget av det hemma så jag får försöka hitta något att kompensera med.

Har även skaffat mig ett nytt beroende, nämligen denna....


och jag som trodde att jag inte ens gillade yoghurt.... =).

Lite bra vårmusik....


Polisen och jag....

Idag höll jag på att köra ihop med en polisbil, det hade ju varit något, men han var så snäll och stannade och vinkade förbi mig. Tror till och med att det var jag som hade rätt. Tur det, för jag kanske inte alltid kör som man ska =/. Det var på väg till jobbet och det är inte kul att sitta inne och jobba när det ser ut som sommar ute. Det luktade till och med sommar idag, underbart.

Har precis kollat på film nummer två som jag hyrde igår, Happy Go Lucky, en sån där må bra film, som man blir glad av. Om en tjej som bor ihop med sin kompis och som är hur glad som helst, skrattar åt allt. O blir inte ens arg när någon är förbannad och skriker åt henne. Det vore väl trevligt om alla vore så=).

Haha den här sidan är rolig
http://www.saltmannen.se/ så kan man se att man inte är ensam om att höra fel lite då och då.

Nu ska jag ta och kolla på den här mannens nya tv-program:

Ledig dag....

Har varit så skönt med en ledig dag, som från början var fullbokad, men som blev en mer spontandag...jätteskönt. Först var jag och fikade på Bagarstugan och uteserveringen där, som var helt tom när vi kom, men som snabbt fylldes av folk. Alla dras ju till solen av någon konstig anledning ; ). Sen gick vi en sväng förbi stan, var tvungen att köpa nya strumpbyxor för nu har det återigen flyttat in en strumpbyx tjuv i min garderob för de bara försvinner. 
Sedan blev det en promenix runt strömmen, hyrde film på vägen hem. Såg the wackness, en film där i stort sett alla knarkade. Fast ja den hade lite mer historia runt sig än bara knark. =) Lite skum film, men ok .
O nu sitter jag och tittar på the Hills, har tyvärr fastnat för det. haha så nu ser jag alla de säsonger jag missat.

Nu är det väl ändå vår...

För en vecka sen var det snö och kallt och trist, men idag måste man väl ändå påstå att det verkligen är vår! Så jävla skönt hoppas det håller i sig. Stod att det var 13 grader och det var verkligen varmt. Satt vid strömmen och fikade ett tag i solen, hur skönt som helst. Skulle även ha fikat på fräcka för att de hade tagit ut sin uteservering, men det var fullt. Inte så konstigt. Åkte ut en sväng till Jursla istället, på vägen som såg ut som ett vinterlandskap för en vecka sen. Så jag satt ute i solen där med ett tag med. Gäller att samla på sig ljuset nu.=) Ge mig mer !