Var är mina gafflar?....

Fram tills idag har jag en period varit ägare av EN gaffel! Ja en enda lite gaffel. Skedar och knivar har jag haft hur många som helst. Men denna lilla gaffel har varit helt ensam (tills idag då). Förstår inte var alla gafflar tagit vägen, jag hade ju en hel uppsättning. Några har gått sönder, men långt ifrån alla. Så jag har kanske inte bara en strumptjuv i huset, jag kanske har en gaffeltjuv med. =)

Så idag när jag var på IKEA med Karin passade jag på att köpa ny bestick så nu har jag svart o lila fina gafflar, skedar och allt vad det är. Köpte även en jackhängare så nu har jag någonstans att hänga alla jackor. Skönt. O IKEA vore ju inte IKEA om det inte vore lite snett och vint, om skruvarna inte riktigt passar och framförallt om inte allt är en byggsats. Men jag är nöjd.
O så fick den söta lilla grodängel nedan följa med hem från Linköping.


Den här lilla varelsen har flyttat

64b32dba94a1507712bd17e2ce27b319.png

Den här lilla varelsen har flyttat in till mig. :-)


Pink Ladies....

Gick på stan med Sandra och Lilla Oskar i nästan 5 timmar idag. Det blev en jacka till samlingen. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet inne på Carlings. De har haft den här jackan tidigare i rosa, men då missade jag den och nu hade de fått den i svart. O såååå jävla snygg. Det stod ULLIS över hela jacka i stilen så jag var tvungen att köpa den.

FIn va =)

Vad kan man hitta i min väska....i

-1673502dd919eda9e5d0cc09bfd1b1e.png

Vad kan man hitta i min väska....inte en, inte två utan tre salta katten. Visste inte ens att de fanns där. :-)


Regn tack....

När jag åkte från jobbet imorse så regnade det, var så himla skönt att komma ut i det. Får gärna komma lite mer. Ska snart tillbaks till jobbet för möte, det kan ju bli intressant kanske.
Har myst ner mig i soffan och slöglor på my sweet 16, det är sjukt, men just därför kan man väl inte sluta kolla. Vill piggna till nu.


Lite musik såhär på kvällskvisten....

Borde faktiskt uppdatera med lite mera musikinlägg, eller ja mycket mera. Här kommer dagens låtar som dykt upp lite här och var.


Ozzy.....sån där låt som bara sätter sig på hjärnan....hmm....är väl en typisk tvspelslåt med om jag inte minns fel, från Tony Hawk eller något sånt=). Bra låt iaf....



Sedan har vi en annan gammal hårdrocks dänga från DIO, mycket 80-tals band nu.


Ja och ännu ett. Hmm, det är under lite protest jag postar denna låt. Men det är trots att en bra låt.

Jag hade en låt till, men det känns som den förstör hela 80-talskänslan som det här inlägget har. Det är helt otroligt vad mycket bra musikskapare det finns.

Löning är ju bra så man kan få sho

3d94869110daf9e0e40cb35a7ac468e8.png

Löning är ju bra så man kan få shoppa lite. Var nere på stan o köpte leopard underkläder och armbanden ovan. De fick skruva av handen på skyltdockan för att jag skulle få armbanden. Men de va ju rosa leopard så jag var helt enkelt tvungen att ha. :-)


Fick som tur va en ny tidning på p

2e8a8fdb2850906a7dab0f37667335a0.png

Fick som tur va en ny tidning på posten idag. Ska ta o läsa den o försöka att inte somna.


Musik och Ariel....

Så var Augustifesten över för i år. Jag har i stort sett inte tagit del av den alls, hmm måste nog vara första gången på 29 år, det enda var att jag var en sväng på knäppingen igår och tittade på Sonic Surf City och Sugarplum Fairy. Hade inga förväntningar alls, och därför överträffades de. Två energifyllda band som gav riktigt mycket, kul att se, men mer om det en annan gång tror jag. Det var svinkallt, men det gjorde inte så mycket, även om vägen hem kändes lång=).

Idag allmänt seg och mensvärkig.

Letar efter en Arielklänning till Izabella, men de verkar vara fortfarande svåra att få tag i. Har iallafall hittat en som kan liknas vid Ariels klänning så den kanske räcker. Hon har ju velat ha en i flera år nu till sin prinsessklänningsamling.

Tankspridd 2....

Gjorde en tankspridd grej till på jobbet igår, skulle ut och fylla på kaffe och choklad. Och under tiden jag trycker på vattenknappen står jag och tänker på annat. Tittar på koppen efter ett tag och ser att den har svämmat över, bara att ställa sig att torka = ). Så går det när man inte tänker på vad man gör.

Tankspridd....

Nog för att jag kan vara rätt tankspridd, försvinna iväg i mina tankar och inte märka av omvärlden, men det kanske inte är så bra under arbetstid alltid=). Igår skulle jag ta och faxa iväg ett papper, knappar in nummret och trycker på fax...hahaha trodde jag. Nej kopiera hade jag tryckt på, så maskinen började spotta ut papper. O ja de flesta telefonnummer är ju rätt långa. Så det kunde ha blivit många exemplar om jag inte regaerat efter ett tag. Fick som tur va stopp på maskinen efter ett antal tryck på stopp.

Färgsparkande fyverkerier i spöregn....

Det är så kallad folkfest i stan. Det är lustigt att man kan bo rätt centralt och knappt märka av att den är, men samtidigt skönt. Har bara tagit del av lite fyrverkerier. Idag tittade vi på fyverkerierna från jobbet och jag måste säga att det såg rätt häfigt ut med alla färgsprakande smällar i spöregn, rök och en svag dimma. Bara det förstärkte ju stämningen.

Oftast är väl jobbet helt ok, men ibland får det mig att fundera över hur stora delar av männskligheten är funtad....

Happy Birthday bloggen....

Insåg just att jag haft denna blogg i över fyra år nu, hmm....det är ju ett tag, har aldrig varit en mästerbloggare och lär nog inte bli heller, den tiden finns inte. Då kan man undra hur de sk storbloggarna har tid att blogga så mycket.
Läste föresten att man kan skriva flera inlägg på en gång och sätta upp tider när de ska publiceras på bloggen, vet inte om det fungerar här. Men det känns inte riktigt rätt, det tar bort charmen lite tycker jag. Jag vill blogga för att jag vill när jag vill. Men Happy Birthday bloggen i efterskott =) haha....
Sängen börjar kännas lockande.....

Lite kyla i luften....

Ikeakatalogen innehöll lite kul nyheter så nu finns det lite att köpa. Kul att de fått in fler garderober för det verkar det ont om överallt. Iallafall snygga. Hittar ingen som riktigt klickar. Varit och fikat med Gabbe idag först på Bagarstugan, sen skulle vi gå runt strömmen, men regnet kom( eller ja det var bara droppar ju!) , så vi svände in en stund på Färgargården. Och sedan gick vi vidare. Nu sitter jag hemma och huttrar lite. Även om det stundvis varit varmt ute idag så känner jag av kylan i luften. Frusen av mig som jag är. I lördags fick jag ha vantar och inatt sov jag med sockar. hehe Men är det kallt så är det.

Morgonmys med ikea. :-)

096ca0029493ffeee815a6b10adde423.png

Morgonmys med ikea. :-)


Mjölksyra! Var på cykeltur i lindö

0-302d4d97ef6a24b6cb902b4261723c9e.png

Mjölksyra! Var på cykeltur i lindö förut o fy fan vad det kändes. Men skönt. Älskar att bara glida hem. Fika vid vattnet o sen trampa hemåt i motvind. Får se hur detta känns imorgon.


The cleander lady....

Nu har jag städat, dammat, diskat, tvättat och så vidare i nästan 4 timmar. Det var länge sen det var såhär rent, visst det finns mer skåp att rensa, men jag är nöjd för stunden. Flera timmars träning räcker känner jag. haha, Städning känns. =)

Promenad i regnet....




Tog en promenad i regnet med pappa idag. En promenad fylld av gärden.Tycker det kan vara skönt att gå i regn. Och nu känns det verkligen att det var ett tag sen jag gick. Konditionen försvinner ju på en gång.

Men trots det fortsatte jag att rensa lite skåp när jag kom hem så jag blev ännu mer mör i kroppen. Jag är en sparare så är det bara....jag tänker nog "den här kan vara bra att ha" lite för ofta. Därför har jag hur mycket som helst, så rensning behövs verkligen. Sen hittar man ju saker också=). Igår hittade jag till exempel helt nya armband som jag bara lagt in i ett skåp och glömt bort. Och idag hittade jag min mobilstrumpa, som jag fick för flera år sedan, helt ny inplastad aldrig använd=). Jag hade alltid min mobil i en vante, vilket en del tyckte va kul så då fick jag den här strumpan som var gjord för mobiler. På senare tid har jag kört med smyckespåsar, men nu är det väl på tiden kanske att strumpan används som den ska=)

Miami ink....

hehe nu har jag allt tagit igen lite av mina bloggsvackor som jag får då och då tycker jag. =). Ska ta och stänga av den här manicken och titta klart på Miami ink, är grymt sugen på att tautera mig. Men med ett huvud med tusen idéer och en oförmåga att rita är det svårt att få ut det exakt som man vill. Kanske lika bra att ge den som ska göra det lite fria händer.

Give me....


En kvinnas resa....

För ett tag sen läste jag Agneta Sjödins bok "En kvinnas resa", en bok som handlar om en kvinna som träffar på en vägledare i livet som får henne att gå pilgrimsleden till Santiago de Compostela i Spanien. Boken är delvis självbiografisk då Agneta själv gått denna vandring. Hela mediebilden av henne förändrades när man läste boken och visste att den till viss del handlar om henne själv. Det är en väldigt inspirerande bok som jag tycker man ska läsa. Man blir glad av den. Skulle vara skithäftigt att gå någon sådan vandring om man vågade/orkade. Men ett alternativ skulle vara fjällvandring här i Sverige, det tror jag skulle ge mig mer. Har ju alltid gilla Norrland och den otroligt fina miljön däruppe.


Min pärm, inte som andras pärmar....

Äntligen är sommarschemat klar jobbat och vi ska återgå till det vanliga. puh. Men vad fort det har gått. Känns inte alls som det var länge sen när jag hade fem veckor med massor av jobb framför mig. Får se om jag lyckas bli lite mer social nu än vad jag kunnat vara de senaste veckorna. Såg en rolig sak på jobbet imorse. Såg våra pärmar....



Inte svårt att gissa vilken som är min, trots att det inte ens är jag som dekorerat den. Men jag är konstnären bakom det vacka konstverket  iallafall ; )....hmmm



Så var det det här med dygnet som ska vändas tillbaks igen då....

Hej, jag kommer snart....

Det här är så typiskt mig. Ett scenario som hände idag. Jag kommer till jobbet och inser att jag glömt delar av maten, fan bara att ge sig av hem igen och hämta och sentillbaks igen. Nu bor jag ju nära så jag lyckades ju hinna i tid ändå. Men det blev bara "Hej o hej då jag kommer snart igen". Så typiskt mig att gå iväg och sen glömma något och få vända tillbaks. Som tur är brukar jag inte komma så långt, för det mesta hamnar jag bara utanför dörren innan jag rusar in igen. En smått förvirrad och tankspridd liten person kanske, vem vet.

Har det flyttat in en häxa?....

Det hör kanske inte till vanligheterna att man hittar en häxklännig i tvätten, men det var precis vad jag gjorde. Trodde att det var ett lakan, men sen när tvätten skulle hängas funderade jag på vad det var för månar och stjärnor överallt på "lakanet". Men neee det har inte flyttat in någon häxa, utan det är mammas gamla häxklänning som hennes jobb hade när de körde drakbåtarna för massor av år sedan. O hur den har hamnat hemma hos mig har jag ingen aning, men nu är det ju ren och redo att användas för den som känner sig manad.

Tass Tass. Vad bra att de gör bröd

0-5d1b0233c79725dba354798d076b0051.png

Tass Tass. Vad bra att de gör brödet lite roligare när det finns sånna som jag med barnasinnet i behåll. ;-)


Asså det var ju inte direkt asvarmt eller jättekallt ; )....



Uppe med tuppen imorse, eller nja riktigt så kanske det inte var, men uppe med tuppen för mig. haha. Drog till Ågelsjön och badade för det skulle vara fint, men det var dis halva dagen tills det börja spricka upp. Skönt att det fortfarande var lite sommar i luften. Lyckades slumra till två gånger. En liten pudel kom fram och råstirrade på mig och började till slut morra, två gånger upprepades detta, han måste tyckt jag så läskig ut eller nåt. haha. Eller så påminde vi om varann, vad vet jag.
Ett barn tappade sitt uppblåstbara djur så det for iväg över halva sjön och de fick springa runt för att rädda det, men den historien slutade lyckligt. De hade även lite roligt språk för allt var antingen jättevarmt, jättefort, jättemycket, eller asakallt, asbra, asstort. Vartannat ord varvades också med "asså" när de skulle berätta något för varandra, haha lite roligt att lyssna på faktiskt.

Efter badet blev det en tripp till Åby för lite mat på Åbykrog, blir alltid lite nostalgisk när jag åker in i Åby, mycket minne från ungdomen där. När man åker in till Åby möts man av en skylt "Hultic-sommaridrottskola". Vad man inte vet är att jag en gång i tiden, ja när jag va yngre och sportig; ), var en av ledarna på denna idrottskola. Kul var det, men nu skulle jag väl knappt orka springa en meter innan jag skulle flåsa som en hund.

Kvällen spenderades hos Karin och Danne med promenad och fika. Skulle behöva komma igång med promenaderna igen för det har varit lite dåligt med det på senaste med allt jobbande. Men det är ju så himla skönt, ja att promenera alltså.

Detaljer! Hoppas ni förstår ironin

15662930adae1bb74c403b9c2fd1185f.png

Detaljer! Hoppas ni förstår ironin och det roliga. ;-) Nu ska dygnet bli normalt i nån dag igen. Blir helt koko av de här nätterna.


Missat igen....

Nu har jag missat en ny video igen. Här är Hardcore Superstars senast. Ofta är dessa enkla videos de bästa, tycker den är bra. Men jag känner fortfarande att Vic Zino inte riktigt blivit en del av bandet. Han känns tyvärr inte riktigt Hardcore Superstar än. Men jag kanske bara inte har vant mig än.


Den här skulle jag inte tacka nej till....


Klänning från Hell Bunny

Nu skulle man bara ha en pool och

6ba7d9fec9dc8a4521759e8a79092ec9.png

Nu skulle man bara ha en pool och en tidning o ingen tid att passa. Så skulle jag kunna ligga här i solen o njuta ett bra tag. Nice.


Jag vet inte....

Shit vad jag är trött i bena nu. Har varit nere i Skänninge på marknaden och gått. O när man går åt ena hållet så är det hur enkelt som helst, sen är det ju inte riktigt lika kul att ta sig tillbaks. Var lite för varmt för marknad idag, men det gick ju att shoppa lite ändå. Det blev en massa strumpor och en bandana till håret. Izabella som var med hittade hur mycket som helst att köpa, det var klänning, leksak, ballong och så vidare.

Sen åkte vi till viken och bada i poolen, så skönt o sen hem och styra och ställa. O just nu känns det som jag varken har ork eller lust att flytta mig en meter, men förr eller senare blir jag väl hungrig=).

Solsolsol.....

Min lediga dag tillbringades till en början i Söderköping, där jag och Izabella köpte lite smycken och åt glass på smultronstället. Riktigt gott. Helt otroligt vilka glassar de har egentligen. Var ett bra tag sen jag åt inne på själva restaurangen. Trots kö gick det fort att komma in.

   


Efter det fick vi göra en anmälan mot nån idiot som lämnat hunden kvar i bilen mitt i stekande sol. Fy fan, finns inget som gör mig så arg som folk med djur som inte tänker längre än arslet. Ursäkta, men när djur far illa är jag inte trevlig. Dock kom ingen till skada denna gång som tur va. Vem fan skulle gilla o sitta i en avstängd bil i stekande sol.

Sen drog vi till ågelsjön och badade, första doppet i den sjön i år. Egentligen är ju inte sjövatten så fräscht och speciellt inte ågelsjön verkar det som, alltid något skumt som ligger där och flyter i vattnet. Men det var riktigt skönt. Sol och bad vill jag ha mer av, tack.

 


Fixat med en ny header eller ny och ny, uppdatera den lite bara.


Homemade

0-62aff8aa2a696c0468cc1471d916cc99.png

Homemade


Cupecakes....

Det  verkar råda cupcakehysteri, det finns cupcakes överallt till och med cupcakes tatueringar verkar det vara en hel del som gör nu. Fint, men visst finns det gränser. Men jag skulle gärna ha dessa gärna ha i mitt kök. (Bild/produkt från Stockhome).





"Hejhej......välkommen..."

I serien Färjan som går på tv finns det ju en fotograf som alltid säger "Hejhej välkommen" till alla som stiger på båten, lite så är mitt jobb insåg jag idag. Robotstadie, svar ja....fast det behöver ju inte vara dåligt....drog bara den associationen.

sååååå "heeeejheeej välkommen" alla för tredje helgen i rad =).