Nixat....

Sådär nu har jag gått med I NIX igen....spärren går ju ut efter ett tag och jag har inte orkat förnya den för det är ju såååå jobbigt att ringa ett samtal ; ). Men nu är det i alla fall gjort, tur det med tanke på att de ringer som idioter. Man kan undra hur många samtal försäljare ska ringa innan de ger upp, ger de någonsin upp börjar jag undra alltså det vill säga om man inte svarar.
Är lite trött på telefoner överlag just nu. Som stör i både tid och otid. Eller ja visst kul att det ringer hehe, men ibland e man trött och bara inte orkar.....skönt att man kan stänga av de eller ljudet. O det är bara något som man behöver göra ibland för sin egen skull inget personligt alltså.

Marley och jag....

Har precis sett filmen Marley och jag.....och fy fan vad jag tjöt. Floder, nästan. Det stod komedi, men jag skulle inte vilja klassa den som komedi även om den har sina roliga stunder. Men det är en riktigt fin riktigt fin film för oss djurvänner, gick rakt in i hjärtat.


Ledighet och Harry....

Ledig idag efter tre nätters jobb. O det behövs verkligen, fredag, lördag var det hur mycket som helst att göra, men igår var det rätt dött, men jag underhöll mig med tidningar och bloggar=). Har till och med hunnit fixat och styrt lite hemma plus handling. Så nu behöver jag bara lata mig för att återhämta mig lite. Behöver väl införskaffa mat först, det ska vara bra har jag hört. Får inte in sommarkänslan, det känns mer som det är på väg att bli höst, visst är det mysigt med regn.....men i måttliga mängder. Tycker inte det har varit sådär riktigt varmt än heller, men vem vet det kanske kommer=). På mina lediga dagar får vi hoppas.

Var föresten och kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen (tror jag den heter, hehe). Helt ok för oss som gillar Harry Potter filmerna och alla trollerier i sagornas värld. Dock tyckte jag kanske handlingen var lite seg, det va mer en inblick i Harry och hans vänners värld.


som ni har väntat....

SVARA ÄRLIGT
1. Var någonstans på kroppen har du mest muskler -
bra fråga
2. Du ger mycket komplimanger till andra - försöker, men det kan nog ges många fler
3. Är du nöjd med ditt förnamn - absolut
4. Vad är det sämsta hos dig - tänker för mycket
5. Vad är det bästa hos dig - omtänksam
6. Har du bra självförtroende - för det mesta
7. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - olika, inte så mycket alls ibland, inte som förr
8. Du tycker om att vara med killar - absolut, bra mycket vettigare än tjejer många gånger
9. Känner du dina grannar - nej inte mer än att vi hälsar o pratar lite
10. Svär du ofta - ibland kommer det väl små grodor
11. Spelar du något instrument - nej, har spelat piano
12. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - dans, ridning, handboll, orientering, basket
13. Kollar du dig ofta i speglar? - om jag går förbi en så blir det väl så.

HAR DU..
1. För många vänner -
kan man aldrig få för många av
2. Förföljelsemani - nej
3. Någon sjukdom - nej
4. Färgat håret -  hehe ja det har ju hänt
5. Egen dator - mmm, ett par
6. Gjort bort dig rejält - nej det tycker jag inte

ÄR DU..
1. Snäll - 
mycket
2. Snygg - alla har sina dar, hehe
3. Söt -  det sägs det
4. Lång - medellängd
5. Kort - medellängd
6. Smart - på mitt sätt så
7. Klantig - hehe det kan jag va
8. Tjock - nej

BRUKAR DU..
1. Klä dig i svart -
ibland
2. Hata folk - nej det är inte bra att lägga energi på
3. Lita på folk - försöker, finns de jag litar på
4. Ljuga - nej
5. Vilja dö - nejnej

NÄR..
1. Åt du senast -
  nyss tog jag en yoghurt
2. När läste du en bok senast - nu var det några veckor sen blir mer tidningar
3. Köpte du något senast - lite frukt och godis och sånt förut
4. Svor du senast - hmm säkert igår
5. Sjöng du senast - det var nog nyligen


Måste va skönt att va så liten så

28c8d15ef8db19f3227fce21822cd9bc.png

Måste va skönt att va så liten så att man bara kan gå o lägga sig på nån o sova. :-). Så söt.


Mustasch i flygeln....

Yey....Mustasch ska visst komma till stan i Oktober närmare bestämt till flygeln, kul!. =)

Old Lkpg....

Ledig dag idag, tyvärr regnade det lite till och från, men det gjorde inget. Kosan styrdes mot gamla linköping. Lite skönt att komma till andra tider ibland=). Har inte varit där på hur länge som helst, men det mesta va sig likt. Gångstigen mellan Gamla Linköping och Lillvalla eller vad det heter är urmysig....riktigt trollsk.



Ett tag blev det lite för mycket regn så då fick vi ta skydd under ett träd

Grymt gott fika hade de med färskt fikabröd och det är inte helt vanligt kan jag säga fikanörd som jag är=).

Jag vet inte, men blev kallad vakt

0-7f30813b33dcd948b178bea024c0228f.png

Jag vet inte, men blev kallad vaktmästaren pga min nyckelknippa. Men det e ju inte jag som bestämt att man ska ha så många nycklar till allt. :-). Sitter i bilen o väntar. Regnet smattrar på, lite mysigt.


Liiiite för pigg....

Skulle gärna krypa ner i sängen, men jag tror inte det går, nejnej är för pigg. Blir väl så av nattjobb, man vänder dygnet totalt, inte kul alls när man ska ha tillbaks dygnet igen. Idag har jag städat och grejat, satt upp skohyllan bland annat, så nu ska jag bara ha nåt snyggt att hänga jackorna på. För det fick ju rivas nu när hyllan skulle upp. Mycket tankar och idéer till hemmet så vi får se hur det blir med allt. Nu kom lilla Diz och bädda ner sig här ijämter mig så jag får väl mysa lite med henne.

Min "lilla" skohylla....

Äntligen är skohyllan på plats, men det blev ju inte alls så mycket plats som jag hoppats på det finns fler skor som vill in, men det blev bra, är riktigt nöjd.


Så j.kla söta....


Färska godisnappar o varmt te på j

492d07d7001aa5d68d55b8c8cec71e30.png

Färska godisnappar o varmt te på jobbet. Dock va godiset lite för gott för nu är det slut. :-). Blir så glad av videon i förra inlägget. Ser ju så himla kul ut.


Så läckert....


Frukost o läsning på balkongen. Hä

07a0b3d4ead58619eb326055a18c7631.png

Frukost o läsning på balkongen. Härligt.


Så va man tillbaks på jobbet efter

4e3772e6a8e6f01f03989decc4191752.png

Så va man tillbaks på jobbet efter semestern. Mycket nytt så det är helt tjockt i huvudet. Jag vill ha mer ledigt nu när det är fint ute igen.


Söndagsunderhållning....

Vad kan man göra på en söndag när man känner sig rastlös....jo ta med sig en kompis och åka och handla på maxi med var sin rullkorg. Blev mycket onödig shopping gjord.





Ge mig dessa bollar så jag kan få mitt eget bollhav =)


Munken i parken....

Munken ställde till med 2 dagarsfestival mitt inne i stan, helt gratis. Och det har ju inte alls varit fel. Riktigt mysig och bra tillställning och i fredags var det ju till och med sol! Vädret igår dög ju med för det regnade inte under tiden vi var där. Många helt ok band som uppträdde och mycket blandat folk samlat på ett och samma ställe. Själv såg jag ut som en sagofigur i två dagar. Men va fan det bjuder jag på. Barpersonalen gjorde till och med en rosa drink till mig och jag bad inte ens om det. Blev även en sväng till trägårn i fredags där de hade byggt en strand, eller om de flyttat ner den från stan för den var ju borta. Lite bilder från den soliga dan plus en outfit och ett skrikigt metalband, förlåt, men jag förstår mig inte på musiken. Glatt överraskad blev jag av det lokala bandet Northern Upsetters

      

Utomhus bion börjar idag, är en film jag vill se som visas, Be Kind Rewind, men jag vet inte om vädret riktigt är på topp för det, får se senare, det börjar ju sent.

Pink lady....


För oss lättroade....

Hittade en kul grej i jossans blogg för oss lättroade.=). Där man skulle skicka ett sms till 118118 med frågan Vem är "namnet"?, (för och efternamn underlättare ju) i "den stad man bor i".

Här är svaret:
"Ulrika är en glad tjej på 29 år. Hon tog Filosofie masterexamen i september 2008. Hon har varit cirkelledare för projektet kallat SMAL, vilket står för Stop Marketing Anoretic Looks eller Start Marketing All Looks. Hon är söt och mörkhårig."

Hahaha, ja tack för den. =)

Dock stämde inte översättningen av Smal, som i vårt fall står för Smal-snygghet, makt och lidande. Men organistation SMAL är inblandade på sätt och vis eftersom idén kommer ur den organisationen och deras översättning av SMAL är som citatet ovan.

hehe det där verkar ju vara ett roligt jobb de har på eniro.

Idag....

Shit vad dagarna har gått fort den här veckan, hittills. Hoppas de går lite saktare nu. Men var e sommaren, jag vill ha mer, mer sol och bad. Men det kanske kommer. *hoppas hoppas*. Var och fikade på bagarstugan idag, där har de verkligen jättekanelbullar om man är sugen på det, vilket jag såklart var. Fick dock inte i mig hela. Gick en sväng på stan med, men hittade inget direkt. Vet inte, tycker tyvärr inte att det finns mycket snyggt ute i butikerna nu. Sen var jag ute hos mamma och pappa en sväng och sen hem och flytta ner lite saker till förrådet. Skönt att äntligen få det gjort. Mest vinterjackor som tog upp en massa plats.


I love my bike....


tralala lilla molntuss....



Bob hund på knäppingen 4 juli 2009

Det är 10 år sedan jag såg Bob hund för första gången och då har jag ett svagt minne av att de åkte gummitbåt genom publikhavet. Några gummibåtar blev det dock inte i lördags, men väl en sjuhelvetes liveshow. För ett bra liveband har de ju altid varit tack vare den karismatiske sångaren Thomas Öberg. Upp på scenen stiger ett sexmannaband med, sex individer med sex helt olika stilar, härligt. Var av en Alexander Bard lookalike, vilket nog inte va tanken (?)
Publiken bjus med in i musiken, gränsen mellan band och publik suddas ut och bandet bjuder på en nästan 2 timmar lång show. Trots en kullerstensnerförsbacke på höga klackar så står jag ut. Trots att jag inte är något Bob hund fan så dras jag med. Gammalt blandas med nytt bland annat spelar de Nu är det väl revolution på gång?, men jag saknar Tralala lilla molntuss.
Jag blir imponerad av Thomas energi, han utnyttjar verkligen scenen och pubilkhavet, far omkring som en tok, att han orkar, kanske dags för mig att börja träna. =). Bob hund har blivit ett folkkärt band,  som tilltalar människor i alla åldrar, vilket är jättekul. Dock vet jag inte om jag gillar knäppingen som konsertplats, det är trångt och inte så många bra ställen att stå på. Ni som ett var där missade verkligen något, något glädjande och uppiggande

Enter the wild west....

Vad kan man göra på sin semester, jo fly till en annan tid och....