Underbart....



Oj så unga, men så bra. Om de kunde backa och komma till det stadiet igen.
hmm mycket inlägg idag....rastlös var det ja=)....

Kommentarer:
Postat av: Aphex

hehe, va ung han va, utan tattoos eller nått ;P

2007-09-16 @ 13:56:29
Postat av: rockvampyren

Unga och bra,hmm,OK,..några fler unga,:
"In My Heaven" av Negative,..1-800-OUT-OF-NOWHERE av Private Line,..tjena PT,.rock i hjärtat?,.höst i själen?
Kom hem precis nyss från Estoril,.fy fan vad jag är trött på flygplatser och flygplan!! Du hade några frågor,.typ, om jag skriver,.det gör jag, på freelancerbasis, mest om musik, men även om resor,.och,.hör o häpna,.om sport,!,..men va fan,sport= lätta pengar,man behöver inte tänka när man skriver!
Intressant, att även du har varit(är?) skribent o recensent,.inom vilken genre?
Jag har ju själv skrivit en hel del recensioner om musik,.men tröttnade,.jag menar, vad handlar en recension om,..subtilitet och snobberi,.om man frågar mig,det är ju inte direkt
frågan om några absoluta sanningar. Däremot gillade jag skoja med branchfolk, typ,.vad är lika förutsägbar som allmänna smaken,?,.precis, kritikersmaken!
Så, saker som jag visste skulle tokhyllas av golleger skrev jag ner och tokhyllade allmänna smakens favoriter, bara för att jävlas, ha,ha, kul som fan,.och så blev man "folkets hjälte" på köpet!,.dock inte kritikerkårens.
Du undrade även om musik nära mitt hjärta,?,OK,.snabbgenomgång,tar några ex från samma land för enkelhetens skull: "Devils" av Eyes,."Wicked Game" av HIM,.."Planet Hell" av Nightwish,.."Alone" av Amorphis,.."Wise Man Dont Cry" av Bloodpit,.."Dead Song" av Before The Dawn,.."In Your Face" av Children Of Bodom,osv,..och så kunde jag ta några hundra till från hela världen,.men kanske nå´n annan gång.
Vad det gäller boende så lever jag i kappsäck, men har en lägenhet i Peking, dock är jag här mycket sällan,(just nu är jag) den är mest till att bevara saker och att producera dammråttor,.eller nå´t liknande. Jaja, just nu är jag jävla trött på skrivandet, och överväger att gå tillbaks till musiken igen,.vi få se hur det blir. Men shit, det här blev ju en hel jävla bok,.ha,ha,.men, har du nå´n mailadress man kan skicka(om du vill,och när jag har tid)grejer till, så att man slipper hoppa mellan blogg o mailbox?
All musik som jag nämnde här ovan hittar du i "tuben",..ha det PT!
Vampyren.

2007-09-16 @ 20:32:56

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback