You can buy happiness....for a while...

Idag var jag en sväng på NewYorker och det verkar vara en butik med lite saker för mig, lite rockigt fanns det och mycket snygga accessoarer, fastnade direkt för ett skärp med med stjärnor, som var som gjort för mig. Men eftersom jag inte kunde bestämma mig så blev det både ett med silverstjärnor och ett med rosastjärnor. de kosta 29kr....det var ju ingenting=).



Sen har det shoppats två tidningar med...behövde stilla mitt tidningsbehov. Glamor verka dock inte vara nån tidning för mig, men man fick ju gratis mascara så.



Sen lilla tussen:


Nu sitter jag och kollar på Idol....hoppas på att det blir Marie och Andreas i finalen. Men jag är tveksam till att det blir så. Varit på stan och fikat på lindahls med maria idag...lussefika. Blev lite förbannad på några ungar som stressade upp en hund och på en så skällde ut sin hund lite väl mycket. *Suck* är det något som gör mig förbannad så är det när någon tror att man kan behandla djur hur som helst. Det borde fan nästan vara så att man skulle få genomgå ett test för att ens få ha djur när det gäller en del personer.

I övrigt snurrar tankarna....

yrish...



Så jäkla söt!!!

Har varit och haft föreläsning och dokumentärfilm med Mike, riktig kanonföreläsare, men fick tyvärr gå därifrån för att någon hade öst parfym på sig, men nu börjar yrsel släppa lite iaf.
Så då var det helgen igen! Vad det går fort. Idag öppnar NewYorker i stan med och de verkar ha en del snygga saker, såg bland annat ett skärp med stjärnor som jag måste gå dit och titta på.

grattis, grattis...

...till pappa för han fyller år idag! Så han har blivit firad med presenter och fika.

liten pappa


Sen märkte jag idag att jag är nog lite för tankspridd för tillfället, måste försöka fokusera lite mer. Kom till seminariet och hade helt glömt bort att jag skulle läsa de andras texter ajdå, men det gick bra ändå. Sen kom jag på inatt att jag missat och skicka in en annan uppgift. Tror jag behöver börja skriva ner saker och sluta envisas med att försöka ha allt i huvudet.
Sedan träffade jag Ida ett tag vi var på Max, och sen blev det fika så ja det blev en onyttig dag=). Seg nu, men det är skönt med aktiva dar tycker jag annars blir jag så lätt för slö.
Kollat bonde söker fru, haha var ett kul avsnitt idag.

buzzador...

Idag fick jag mitt andra paket från buzzador, denna gången var det näsdukar som innehåller något som är skonsamt mot näsan som man inte blir sådär torr som man kan bli när man är förkyld, och den ena innehåller visst en doft med som öppnar näsan och sen kom de med en mängd rabattkuponger med.
Förra paketet innehöll godis=).




Hoppas i och för sig att jag slipper bli förkyld. Buzzador kan man gå med i om man vill testa nya produkter gratis. Man får mail lite då och då om olika kampanjer som man kan få vara med i och sen skickar de hem en låda innehållande en massa prover som man får prova för att sedan lämna omdöme om.
Länk om man vill gå med:

http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Purplestar   

Informationslänk:
http://www.buzzador.com?refstr=Purplestar


Idag har jag varit och fikat och tagit en runda på stan med Sara, har tyvärr inte setts på ett tag, men nu lyckades vi och det var riktigt kul! Så det får vi ta och göra om snart igen.
Sen har jag varit på promenixat både idag och igår. Mysigt när det knakar under fötterna av snön, mindre mysigt när tårna börjar frysa. Igår var det sån där härlig tyst snö, som jag säger, då känns det som man skulle kunna gå riktiga långpromenader, ja om det inte vore för kylan då.

Ett litet kort på mitt troll som hade gömt sig:



Hon kanske oxå frös lite=).




 

Give me a wii and i will love you forever...

haha nej men jag vill ha ett wii, verkar ju så himla kul och verkar finns massor med rolig spel till det. Sen skulle det vara kul med ett rosa playstation, så att man kan införskaffa singstar igen. Även om det skulle skära sig till inredningen=). Var något mer rosa som hade kommit som jag tyckte va snyggt, men kan inte komma på vad det var. Sitter och tittar på sagan om rigen nu....underbar film älskar den triologi och aragorn är inte helt fel heller....=).

    
   

Egoboost...

Vet inte riktigt var jag ska börja....var på Rebeckas inflyttningsfest igår och det var skitkul faktiskt. Var totalt omotiverad för fest ett tag på dagen, men det resulterade faktiskt i en kanon kväll. Var en ganska hysterisk fest, men på ett roligt sett. Händelserik och mycket nya människor. En kväll som innehöll några som fastande i hissen, intriger, och diverse mer eller mindre intima danser. Tyvärr är korten väldigt suddiga, men det kanske bara är bra. Haha som tur är höll jag mig rätt nykter, men hade otroligt kul åt de som kanske var mindre nyktera. Härligt med människor som bjuder på sig själva. En kväll som gav en behövlig egoboost.

I fredags var jag ute i jursla och kollade på idol och tog in promenad i snöfallet....så mycket älskar verkligen att gå ut och gå är det snöar "tungt" och det lägger sig en härlig tystnad ute....så avslappnande.

Saknar dig och hoppas att du mår bättre....

lista...

Morgonpigg/ Morgontrött
Högklackat/ Lågskor
Piercing i naveln/ Piercing i läppen
Nybäddat/ Icke nybäddat
MSN/ Skype
Vit choklad/ Mörk choklad
Surt/ Sött
Lakrits/ Choklad
Tuggummi/ Halstabletter
Kärlek/ Vänskap
Sova/ Äta
Frukost/ Lunch
Majs/ Gurka
Läppstift/ Läppglans
Feber
/ Ont i halsen
Vatten/ Oboy
Cider/ Saft
Vinter/ Sommar
Snö/ Regn

Lite av varje...

Söndagsglädje:


Ja så är det jag gillar reklam=), speciellt nu när det närmar sig jul med för då kommer det extra mycket kul kataloger i lådan.
Idag har jag skrivit klart min analys till imorgon, lite trött på flummeriet, men visst ibland kan det vara skönt att bara få svamla av sig. Sen har jag varit ute och gått, tänkte försöka hålla igång det nu så att jag får lite mer kondition. Och när jag kom hem var det städning och annat pyssel som gällde så nu är det rent och fint här hemma.

Efter det bäddade Dizzy och jag ner oss i soffan och tittade på Polarexpressen, riktigt mysig film som får en att känna lite julstämning och jag tycker den var riktigt bra gjord.  Till det blev det te och riskakor. Diz och jag fick slåss om täcket och hon vann=), men hon har ju sin söthet till fördel=)

  

För två veckor sedan klippte jag mig...och jag vet inte riktigt om jag är nöjd, blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, men nu har jag vant mig. Klippte lugg, men den var bara varit nere två gånger sen dess, mycket jobb för att få den som den ska vara när man har självfall och lat som man är speciellt på morgonen blir det lätt att hårspännena åker i, men nu har jag vant mig med resten av håret som är uppklippt så jag det trivs jag i. Men även det kräver ju jobb. Helst vill jag ha hår som bara hänger och är nästintill perfekt på morgonen.



Resten av helgen:
I fredags var jag hos mina föräldrar och kolla på Idol och käkade massa chokladpudding, mäktigt men gott.
Igår hade Karin och jag tjejkväll hemma hos henne med pizza, godis, te och prat =) alltid lika skoj.

<3

image230
Tänker på dig och finns här... pussar



Snö mer snö....

Fick en bild från viken idag, kolla här:
19656-228
Det är orättvist. Det ligger 4-5mil härifrån söder ut, och de har sådär mycket snö, vi har ju knappt nån. Jag vill med ha ett fint vinterlandskap. Jag gillar snö, även om jag skulle kunna vara utan kylan. Var ute på promenad med Maria efter pluggandet och vi kom fram till att det är rätt skönt väder att va ute och gå i ett tag eftersom man piggnar till, men det var mindre skönt när jag kom hem. Hade dragit i mig massa kall luft och var förfrusen både här och där.
Mycket som ska göras nu, men jag gillar egentligen att ha mycket att göra för annars har jag en förmåga att glömma det där med nuet och tänka för mycket. Dock vill jag ju inte ha för mycket att göra, men det vill ju ingen.

Jag är kär....

....i Sixx:A.M. oh vilket band, vilken musik, vilka texter....kolla upp....får lägga in en video här nedan och sen två texter....kolla upp de om du inte redan har gjort det!
Riktigt bra musik ska få en att känna sig kär eller få tårarna att rinna och det är få de band som lyckas med, men det finns. Kanske ska tilläggas att jag inte är deprimerad utan tycker bara att texterna är väldigt bra=)







Sixx:A.M. - Heroin Diaries heter skivan.


Life is beautiful - Sixx:A.M.

You can't quit until you try
You can't live until you die
You can't learn to tell the truth
Until you learn to lie

You can't breathe until you choke
You gotta laugh when you're the joke
There's nothing like a funeral to make you feel alive

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

I know some things that you don't
I've done things that you won't
There's nothing like a trailer park to find your way back home

I was waiting for my hearse
What came next was so much worse
It took a funeral to make me feel alive

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?



Girl with golden eyes - Six:A.M.

She speaks to me in Persian
Tells me that she loves me
The girl with golden eyes
And though I hardly know her
I let her in my veins
And trust her with my life

I wish I had never kissed her
'Cause I just can't resist her
The girl with golden eyes
Every time she whispers
'Take me in your arms
The way you did last night.'

Everything will be okay
Everything will be alright
If I can get away from her
And save my worthless life.

I wake up every morning
Jonesing for her love
The girl with golden eyes
I won't have to wait long
'Til she buries me with roses
'Cause she's always by my side

Everything will be okay
Everything will be alright
If I can get away from her
And save my worthless life.

[Spoken Word]
Day one. Dope free. I went to the clinic today and got the first dose of methadone.
I'm out of dope so I threw away all my rigs.
Day two. I can't believe it's been two days without junk.
Fucking smack, it just ruins peoples' lives.
At first it seems so sweet, then you wake up next to a monster.
Day three. I haven't had anything for three days now.
This withdrawal is killing me. It's like shock therapy to my guts.
Day four. Last visit to the clinic. My whole body feels like it's cracking into pieces.
Fragile doesn't even come close to describing how I feel.
Day five-- I'm sick as a dog, but this handful of painkillers
and a lotta whiskey's gonna get me through.
Day six-- When I'm left to my own devices I go fucking insane.
I'll never use heroin again.
Day seven-- I can't believe I'm clean!
Day eight-- Everyone says I look better--
Day nine-- The parasites are panicking--
Day ten-- They seem amazed that I'm alive!

Everything will be okay
Everything will be alright
If I can get away from her
And save my worthless life.
Everything will be okay
Everything will be alright
If I can get away from her
And save my worthless life.





 

listalistalistalista.....

Har gjort nåt kul idag....tror jag, hoppas jag, men får vänta och se.
Har iaf fikat idag igen...fikat varenda dag den där veckan....usch det är inte bra för ekonomin, men ja vad gör man =).

O nu äntligen har jag trillat över en ny lista, som säkert innehåller frågor jag svarat på förut men jag kör den ändå....det var ju ett tag sen och jag har ju lite förkärlek till listorna vilket kanske märks=)


Är du lycklig? Det beror ju på humör, men i grund o botten så hoppas jag på det=)
Är du uttråkad? nja inte nu har ju en lista o fylla i=)
Är du ledsen? nepp
Är du italienare? nej
Är du gravid? nope
Är du full? nej inte vad jag vet =)
Är dina föräldrar fortfarande gifta? ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
Har du nånsin blivit sårad? ja
Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? ja
Har du haft en hemlig beundrare? ja
Vill du gifta dig i framtiden?


10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? kärlek, men varför inte båda
2. Hår eller ögon? ögon
3. Katter eller hundar? katter, men jag gillar hundar med
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?  få bästa vänner
5. TV eller Internet? internet, men jag brukar kombinera de
6. Coca-cola eller Pepsi? cola cola light
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? hemmakväll
8. Pengar eller lycka? lycka
9. Dag eller natt? natt
10. MSN eller mobil? mobil


9  "Har du nånsin..."
1. Brutit ett ben? nej
2. Gjort nåt du ångrar? ja
3. Hoppat Bungee Jump? nope
4. Ljugit för någon du tycker om? mmm, tyvärr
5. Ätit en hel tårta? nej
6. Gjort bort dig offentligt? det har jag säkert
7. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? ja
8. Gråtit när ett husdjur dog? ja massor
9. Velat försvinna? ja

Sådär....nu måste jag verkligen försöka vara lite kreativ och komma fram till en gestaltning som vi har fått i uppgift, hmm men det kanske jag skrev om. Men det står still i huvudet....finns väl nån idé, men jag vet inte....jag slutade ju tänka i de banorna i juni för att jag tänkte att jag hade pluggat klart, men icke, så nu ska man försöka komma in i det kreativa tänkandet och flummet igen.