Ny jacka....


Köpte ny jacka idag . Har letat efter en sån här jättelänge, men det har aldrig klickat, men den här med nitar lite här och var kändes bra. så den ska jag nog behålla. Blev även en varm mössa så nu kan det komma snö=).

Idag körde de tydligen en danstribute till Michael Jackson på skvallertorget idag, missade det hade ju varit roligt att se. Såg ju så snyggt ut när de körde det i sthlm. Kul att även Norpan haka på.

Sitter och glor på bonde söker fru, man blir trött av att vara ute bland massa folk. haha. Det var helt hysteriskt på stan idag, lovet märks av.


Jag vet att det är för tidigt. Men

0-70b35fb84df37bb2d7de54f8932dae90.png

Jag vet att det är för tidigt. Men jag har väntat o nu är den här, lussebullen.


Fick fin present. Snygga läppbalsa

248c23a17c40e5c216930b671089c7d8.png

Fick fin present. Snygga läppbalsam. :-)


Va hos Tess o fixa till naglarna i

57aa5b840a55092fe91a7d7814306d69.png

Va hos Tess o fixa till naglarna idag. Rosa m rosetter blev det. Helnöjd. Men tyvärr blev ju kortet sådär. Så är det när man är lat o fotar o bloggar m mobilen. :-)


Att vara lik någon....

Det är roligt det där när någon får för sig att man är lik en person. Fick höra att jag var lik den långhåriga Shakespeare's sistersen i den här videon....hmmm vet inte hur jag ska ta det....hahaha. Synd att man inte ska på halloweenfest för då hade ju utstyrseln varit klar. Ett annat år var jag ju lik corpsebride....så det hade ju bara varit att välja.

 

Mustasch + flygeln

Jag var ju på mustasch förra veckan, vilket jag hade tänkt skriva om, men så har det inte blivit så jag nämner det bara lite kort. Det var riktigt bra! Mycket bättre än när jag såg de i Linköping i påskas. Tyckte de hade en helt annan energi. Hade bytt scenshow och kändes pigga på scen. De bjöd in publiken och körde alla deras riktigt bra låtar, så jag var nöjd när jag gick därifrån, skittrött, men nöjd.
Hade nämligen jobbat natt, men inte sovit så länge, har nog aldrig varit så nära på att somna stående, lite trist eftersom det var så bra.
Sen skulle jag även vilja ge flygeln som konsertlokal ett plus. Gillade verkligen lokal och scen, som gjort för konserter så jag hoppas att de kommer att satsa ännu mer på det, och ännu mer på bra band!

Löshårsförrådet....

Har rensat mitt löshårsförråd och det innehöll ju en hel del om man säger så. Men nu är det utrensat. Dreads, plast och hår i alla dess färger, har bara sparat lite som jag antagligen kommer använda då jag känner för det. Har ju knappt något sånt i håret längre.

Har varit barnvakt hela helgen där

6fda250b82113f3916f520df224ebafd.png

Har varit barnvakt hela helgen därav lite bloggande. Det har varit bio, chokladbollsbak, ritande, filmer, sagor, födelsedagsfirande, pyssel o en massa mer. Riktigt kul har det varit o lite ovanligt med "normaldygnsrytm". /Mästerfotografen ;-)


Såg i Jossans blogg att det öppnat

0-6f80a378220315993514b44cda1721fe.png

Såg i Jossans blogg att det öppnat en våffelstuga i stan. O som den fikanörd jag är var jag tvungen att testa detta våffelmakeri. Var riktigt mysigt o med en hel del våfflor att välja på. Fick för mig att smultronstället ligger bakom, lite samma stuk. Våfflorna var supergoda. Ligger starx efter bron vid strömsparken. Bra höstsysselsättning.


hmm....

Vet inte varför inte hela bilden inte kom med, man ser ju tyvärr inte flaskorna så bra heller. Men de är grymt snygga. Finns ytterligare 3 modeller....får se om det blir att inhandla de med. Så kul när man hittar saker som faller en i smaken och passar in i hemmet sådär. Får se om innehållet kommer att drickas upp eller inte. =)

Pinupläsk. Blev rätt glad när jag

01fd93da4cfb501646ea14397654e458.png

Pinupläsk. Blev rätt glad när jag trilla över dessa snygga flaskor. Passar perfekt i mitt kök.


Kanske skulle börja med dagens out

0-2646200124ce77d1772135511e09aafd.png

Kanske skulle börja med dagens outfit hehe. Ja eller inte, är nog inte min grej.


Äntligen! Ett kärt återseende. En

-27a9d4e1a7e2a61c98b8ba4151dc2e3.png

Äntligen! Ett kärt återseende. En av mina absoluta favoritfilmer som barn. O nu kan jag alltså få se den igen. Hoppas den är lika bra nu som då. Blev sååå glad när jag såg att den fanns.


Höstpromenad med mamma. Men vet ni

6e319868022407c4f1f8322c620a3b53.png

Höstpromenad med mamma. Men vet ni nu börjar det lukta vinter ute o det är kalla vindar som kommer. Men visst är det mysigt att kunna gå in o värma sig med en kopp te.


Årets första julmust och nya Johan

34eaff49722536910fff5515f48edecc.png

Årets första julmust och nya Johan Falk!


Gått långpromenad så d känns i ben

30b97045fd06b14bfaf63d631307d6c2.png

Gått långpromenad så d känns i bena. O nu sitter jag o njuter i solen vid strömmen. Upplever lite nostalgi sen studietiden m take away fika. :-)


Den skulle ha kommit idag....

Idag skulle den nya Johan Falk filmen ha kommit eller rättare sagt både 3:an och 4:an, men när jag glatt rusade till videoaffären så visar det sig att de är försenade=((((. De kommer förhoppningsvis komma imorgon sa han, men det var inte hundra. Jag måste ju få veta hur det går för Frank Wagner så jag slipper oroa mig för att något ska hända honom. (Jag vet att han inte är på riktigt o detta är skrivet med glimten i ögat, men ändå.)

Så istället fick det bli Wolverine....helt ok, men jag hade större förhoppningar på filmen, och kanske var det också för att jag var inställd på att se en annan typ av film idag. Men det var intressant att se Wolverines bakgrundshistoria, så jag kommer nog se den igen.

Ja jag tog mig tid att se film idag istället för att städa ;)....

En tanke...

Om jag skulle kunna koppla datorn direkt till min hjärna skulle jag kunna vara världens bästa bloggare iallafall på att uppdatera och säkert många världens bästa saker.....haha
Det mest frusterande är egentligen alla idéer som finns där inne, men som inte kan komma ut på grund av att jag inte begåvats med någon konstnärlig teckningskunskap. Önskar dock att jag hade den. =) Det
Kanske får börja öva öva öva eller nåt sånt.
Har jag något att göra? neeee....därför detta svammel

Vinterjackan fram....

Jag var faktiskt och tog fram vinterjackan idag, den lilla. För den stora tänker jag ha kvar i förrådet lääääänge, så vida jag inte ska till Norrland och hälsa på Plupp eller att det råkar bli svinkallt här nere.
På dagarna funkar det väl än så länge med Pink Ladies jackan, men inte kvällar.

På tal om Plupp....verkar vara en del som inte känner till det lilla Blå trollet med håret... haha nu blev det ju helt fel....det lilla trollet med det blå håret menade jag såklart. Kolla upp han, helt klart en favorit för mig.

En liten önskelista....

My little pony saker
Pennor
ritblock
Hello Kitty saker
Bratzdocka-ej Cloe.

hehe den är dock inte min utan Izabellas, så det är väl bara att fundera ut något bra från sakerna i listan...

Stressstressstess....

Stressstressstess....så råkade dagen bli, helt fel i tidsplaneringen. 16.30 var maten klar, kl:17 började jobbet...blev lite tight, menmen. In på jobbet i världens fart och in i nästan kaos puh...får se om natten blir lugnare...tveksamt.

Var hos Karin och Danne igår. Mat, fika och annat gott bjöds det på. Riktigt gott och trevligt som alltid. Och tiden går ju som bekant så himla fort när man har kul. =) Helgerna och dagarna passerar i världens fart. Men än så länge är det helt ok=) nu när vinterna och kylan närmar sig.

Ska det redan va så kallt att man

0-16fd3bd705ef7ed25dc660377a23581b.png

Ska det redan va så kallt att man behöver skrapa rutan när man ska hem. Brrr....


Nattens tidning. Va ju helt ok sis

5c55fd8e7381c6dd5dfb964b8bf368da.png

Nattens tidning. Va ju helt ok sist jag läste den. Tema old school så det verkar lockande.


Blutsaft...

Nu äntligen har jag varit och införskaffat lite ny blutsaft. Ska se till att dricka det riktigt ordentligt nu så får vi se om jag piggnar till. Vill inte vara så förbannat trött hela tiden. Nyss hemkommen från Linköping skulle kolla efter en matta som inte fanns i stan, men den fanns tydligen inte där heller. Letade efter en present till Izabella med, men hittade inget bra. Hon önskar sig saker med Hello Kitty på. hehe. Ja det finns ju en hel del, men allt är inte så kul så vi får se vad det blir.