Brrr.....

Varit ute och gått en sväng med pappa, fotat lite. Superskönt, men sen blev det svinkallt igen...så inställningen att det var vår gick ju sådär. Känns som det är på bättringsvägen nu....hoppashoppas för det är så segt att inte kunna göra nåt. Egentligen skulle jag ju varit på möhippa nu. skit att jag missar den. men jag tror de har superkul. O jag ja jag fortsätter väl att jobba på att kurera mig.

Lek....




Man skulle ju nästan kunna tro att jag är rastlös. hehe...japp lite photoshop och bildlek har jag ägnat mig åt nu, men jag ska ta mig ute i det fina vädret lite och försöka få lite energi och vår i mig tror jag. Skulle på inflyttningsfest idag, men tyvärr missar jag den. Hoppas ni få skitkul. Och sen skulle jag varit iväg och gjort roliga saker på dagen med. Hoppas ni får grymt kul, men det tror jag säkert.

Här fick man tänka till....

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

1. Vad heter du? Ulrika

2. Ett ord på 4 bokstäver? Utan

3. Flicknamn? Ulla

4. Pojknamn? Urban
5. Yrke? Undersköterska

6. Färg? Ultraviloett
7. Klädesplagg? Ulltröja

8. Mat? Ugnspannkaka

9. Sak i badrummet? Underlagskräm

10. Plats/stad? Ulricehamn

11. Orsak att vara sen? Utflykt

12. Något man skriker? Ut!

13. Film? Undersköterska
14. Något man dricker? Underberg

15. Band? U2
16. Djur? Undulat
17. Gatunamn? Urbergsgatan
18. Bil? Underbara bubblan, haha nej men det finns säkert någon med med ultra i namnet.
19. Sång? U.F.O. Romeo (Backyard Babies)

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Under hökens vingar kom


You are not worthy....

Idag hade jag velat vara på munken, där det är "you are not worthy" kväll med amerikanskt tema. Där de ska ha modevisning med DePalma kläder...oh vad det hade varit kul. I och för sig skulle jag ju ha jobbat så jag hade inte kunnat vara där ändå, men om jag hade kunnat. haha.

Det börjar bli segt....

Det börjar bli segt det här nu, jag är rastlös, får väl bli en kväll med Let's Dance denna vecka med, tror det är bättre, men inte tillräckligt för att orka tillfredsställa rastlösheten....och det är ju segt. Gaaaaahhhhhh.

No words needed...


Just det....

...har även gjort ett avtal, jag får inte äta ute på en månad. Tjoho. Gör jag det får jag böta 100kr, det borde ju få mig att hålla mig undan köpmaten och lära mig hur köket fungerar. Finns flera anledningar till detta, men jag äter ute lite för mycket. Och en månad är ju faktiskt inte så länge. Hehe försöker peppa mig själv lite. Men jag får fika i alla fall för det hade jag inte klarat mig utan tror jag. Så hejaheja. 

Det här är Romeo....



Han fick jag idag, snällt va=). Han kommer från McD och är en kinesisk nakenhund. Han hade även en hög med söta kompisar däribland Julia som var hans flickvän eller hur det var. Synd att jag inte äter happy meal annars hade jag ju kunnat samlat ihop hela hundskaran.

I sommar....

Social Distortion ska spela på West Coast Riot i sommar, jag vet en som verkligen vill vara där också=). Fy fan vad det vore kul!

http://www.westcoastriot.se/

Det blir mycket musik nu. Ikväll, snart, börjar the International Noise Conspiracy spela på Hugo, hade varit kul med konsert, men det går ju inte för jag försöker ju kurera mig.

Går sådär med nyttigheterna det vill säga c-vitaminen.

Har glott på film...Broken English, helt ok och lite rolig film, sevärd tycker jag nog. Men det fanns inte många filmer som lockar, varför kommer det alltid bra filmer i klumpar. Alltså....antingen finns det inga filmer att se, eller så finns det hur många som helst. Nu finns det inga och det är nu jag vill se film.


Min nya kärlek....

Jag har hittat en ny kärlek, den har visserligen funnits ett bra tag nu, men det kändes lite extra idag. Här kommer den...



Nästa vecka spelar de i Stockholm och jag vet en som verkligen skulle vilja vara där då! Att musik får vara såhär bra, det är ju fantastiskt. =). Lyssna, njut och le.

Titta vad jag hittade i affären...



....påskmust, så snart är det påsk, vilket borde innebär att det snart är vår=)....tycker jag.

Trodde att jag nästan var frisk, men så var det ju inte. Var ute en sväng och det känns som man har varit och tränat. Det börjar bli lite segt nu. Jag drömmer till och med om jobbet på nätterna haha. Vill väl tillbaks antar jag. Men jag ska fortsätta med att ta det lugnt och dricka must.....ja, o lite c-vitamin oxå.



Lite Elivs på det kanske....
 

Nim och den hemliga ön...

Har sett "Nim och den hemliga ön" nu. For the kids, stod det så jag tyckte att det var en passande film. hehe. Men den var bra, fin film. Handlade om Nim och hennes pappa som bodde på en öde ö för att göra en kort beskrivning. Med lite äventyr där mitt i filmen, så att det ska bli spännande. Det var lite "Tillbaka till den blå lagunen" över filmen, även om det var väldigt länge sen jag såg den nu.



No oscars for me....

Det blev inte så mycket Oscarsgala igår, tittade lite när de kom på röda mattan, men det var ju inte så kul. Glad att man slipper vara en av de. Hmm...att konstant vara förföljd av kameror eller stå o se glad ut och inte kunna göra nåt roligt utspel bara för att man känner för det. Fast mina blondkommentarer som kommer lite då och då, skulle kanske vara uppskattade. Glad att Heath vann i alla fall.

Bara en till....

Det var ju hur kul som helst....haha


Mer mer....





Jag vill också leka....

haha ja jag vill ju ha lika roligt som alla andra. *Le* Duktig kille alltså ; )


Fy skam den som ger sig...

....eller nåt sånt. Fick för mig att jag skulle testa att göra en egen bakgrund.  Men i alla fall så skulle det krångla för att det inte gick att få hela bilden att täcka hela sidan som jag ville, men jag fick fuska till det med samma bakgrundfärg som bilden. Så vet ni det. Blir galen när inte datagrejs går som man vill. Men orkade inte leta upp hur man gör egentligen. Vet inte om jag är nöjd, men det går väl duga.

Funderar på om jag ska se Oscarsgalan, hela lär jag väl inte orka men det kan ju vara intressant att se början. Eller finns det vettigare saker att göra ; ).


Allt är nog inte som det ska i knoppen....

Ibland kan man ju fundera över om det står rätt till där uppe. För några dagar sedan funderade jag på att kanske kolla SATC, boxen, tänkte jag på. Det jag dock inte reflekterade över förrän idag var att jag äger inte ens boxen....hur ska jag då kunna se den. Filmen har jag, men inte boxen, men för en stund var jag helt övertygad om att jag hade den. Jag får nog ta och vila lite mer.    

Varmchoklad mitt i natten....

Låg och vände och vred mig i sängen samtidigt som hjärnan gick på högvarv. Så det var bara att gå upp igen, var sugen på varmchoklad med. Så nu är det ordnat, varmchoklad och datorn nedbäddad i sängen i ett försök att trötta ut hjärnan. =) Får se hur det går.

Hur tänkte de nu....

Sådär nu har jag fixat den ena av klockorna, den andra började bara tjuta så den ville nog inte helt enkelt. Var lite rastlös idag med så jag fick för mig att jag skulle städa badrumsskået, gick sådär, kändes som jag hade sprungit ett maratonlopp så det fick bara bli sminkhyllan som blev tillfixad.

Skulle på fest idag, firat Elin och Thor, men var hemma och försökte kurera mig istället. Men det verkade som att de hade kul=). Istället kom Maria hit och vi käkade tacos och glodde på melodifestivalen. Denna otroligt roliga underhållning med så otroligt bra musik...hmmm eller inte. Det roliga med melodifestivalen är inte musiken, det roliga är alla sarkastiska kommentarer som man kan kasta ur sig, och alla "vad tänkte de här".

Innan dess såg vi på Brit Awards och funderade över just den frågan, vad tänkte de på som byggde scenen, eller rättare sagt vad gick de på. Hitta igen bild, men det hände mycket på den scenen. Lite Alice i Underlandet möter Kalle och Chokladfabriken.

Funderar på att sätta igång mina klockor....

Jag är en person som har småkonstiga saker för mig ibland och i min värld har väl de flesta det. Men vissa saker reflekterar jag inte ens över, men andra gör. Som den detaljen att några av mina klockor i hemmet inte fungerar, vilket de inte gjort på väldigt länge. Vet inte hur länge. Har fått många frågor och klagomål från personer som insett att de faktiskt inte fungerar. Det är lite roligt, speciellt då alla blir så förvirrade. Under en fest var den en som funderade på hur fort han egentligen hade druckit ölen eftersom klockan fortfarande var runt elva, men sen insåg han att den inte fungerade. Men idag tänkte jag faktiskt byta batteri och sätta igång klockorn, men det gick inte för jag hade inga batterier. Själv tittar jag bara på mobilklockan och har gjort det väldigt länge så jag reflekterar inte över att de andra inte fungerar. Men det är väl inte så konstigt egentligen.


Crazy....

Jag tror jag blir tokig. Är så himla rastlös och det brukar jag inte vara, men just nu är jag det, väldigt mycket. Saknar jobbet. Det känns inte ens som fredag, kanske för att jag mest bott i soffan idag. Kolla inte Let's Dance så noga. Och sen såg jag film, men jag vill se något bra, något roligt och tilldragande, men jag kan inte komma på något. Kanske att man borde sätta igång Gilmore Girls eller SATC. Hmm...vet inte.

Kollar igenom lite bilder från min gamla mobil, det kan man göra när man är rastlös....

hehe hitta den här
Det är en balong, det var massa ballonger som kom flygande, men jag lyckades bara fånga en...eller ja knappt. Men tittar man nog så är den där.



Och den här....ett fotat fotografi...
Jag i matchande färger.


Släktdrag


Blondbilden....


Tröttisen....


Den nyfikna...



Skylten som jag inte visst fanns på riktigt...


Den trötta igen....


Under den rosa filten....

Det var ingen groda, det va virus så nu ska man bara vänta. Segt. Är något rastlös, men så fort man sätter igång med något så tar energin slut. Elin var här förut och hämtade sin present, verkade som att hon blev glad. Vad bra=). Hon fick en munkjacka hon med, fast en grön. Grymt snygg är den. Sitter och dricker te och äter bokstavskex, nåt kul ska man väl ha när orken inte är på topp. Sen blir det väl kanske Let's Dance, som vanligt och nån film. Dizzy och jag bäddar ner oss under filten. Hon är bra söt, för när hon fryser vill hon gärna ligga under täcken och filtar. Fast nu har hon lagt sig i bokhyllan på datorväskan. Men jag ska nog tillbaks till min rosa filt. =)


En groda i halsen...

Blää nu e jag sjuk så jag har ingen ork och det är trist eftersom huvudet inte riktigt förstår det. Känns som att jag har en groda i halsen. Så jag har satt mig framför tvn och datorn. Var inne och tittade på H&M's nya inredningsavdelning, var inget som klickade alls. Däremot såg jag att de fått in min vårjacka som jag köpte till mig själv i julklapp=). Here it is...en lite bättre bild från h&m...



Men jag har faktiskt redan hunnit använda den, när Danne fyllde 30  och då såg jag ut som att jag var med i Grease. Nej, ska försöka ta tag i min rastlöshet på något sätt nu.

J.kla NewYorker....

Var ute på presentjakt idag, till Elin och Thor. Det gick bra....hoppas jag=). Hittade i alla fall presenter, får hoppas de uppskattas. Men så var vi inne på New Yorker och jag var jätteduktig och undvek underklädsavdelningen. Men sen mitt framför ögonen hängde ju den där , den lila leopard munkjackan som var sååå snygg och som jag velat ha, men som var slut....trodde jag, men nu fanns den där för bara 99kr! Så jag kunde inte motstå den. Sen kommer jag till kassan och där har de hur söta trosor som helst med tryck på rumpan "strawberry" ,"cherry" med mera 4-pack, i olika färger med prickar. Och inte kunde jag motstå det heller.=) Men det var ju tur att jag fick med mig det jag skulle också.

Annars har jag jobbat med smal idag, vi har samlat in produkter och det fortsätter väl ett tag till...vet ännu inte hur resultatet kommer att bli. Men har ni massa skönhetsprodukter/förpackningar som ni vill bli av med så säg till. Dock är det mer smink och andra produkter, än bilden visar, vi är ute efter, men det finns...där under alla andra burkar.




Nyss kollade jag på "Step Brothers" lite rolig och skum film, en typisk Will Ferrell film kanske man kan säga. Men det var en komedi....haha så det blev inga tårar den här gången=). Hade tänkt titta på semestersvenskar, men det var visst friidrott....suck. Kanske inte ens går längre? Vad vet jag, det här med dagar och tider har jag inte så bra koll på just nu.

Hattparty pix...

hehe, fick lite bilder från Elins hattparty förra året, vad snäll man kan se ut med ett par hjärtan på huvudet.




Ja eller bitchig också för den delen....haha (vilket jag inte var såklart =) )


Seven Pounds och ännu mer film...

Igår var jag på bio och såg "Seven Pounds" , fy fan vilken film, på ett bra sätt tror jag. Det är nog en av de starkaste filmer jag har sett. Tänker fortfarande på den. Tårarna rann rätt rejält på vår rad där i bion. Den var så hemsk och så vacker, men ändå så hemsk, vill nästan ändra handlingen lite. Vill inte säga för mycket om filmen, se den. Filmen chockade och framkallade så mycket olika känslor.



Dagen innan det tittade jag på "Patrik 1,5" bra film, men även där rann tårarna i nästan hela filmen....haha vad är det här jag ska nog inte titta på film helt enkelt. Trodde det var en komedi, men det vill jag ju inte påstå nu i efterhand. Fast helt ok trots tårarna=). Sen tycker jag ju att Gustav Skarsgård är en himla bra skådespelare.

Idag tittade jag på "Yes Man" och det skulle ju däremot vara en komedi, men den var ju inte rolig alls. Lite fin visst, men inte så rolig. Det känns som det blir lite samma sak med Jim Carrey hela tiden tyvärr.

Sådär små korta filmresuméer. Ja, jag har varit lite ledig så jag har passade på att göra vettiga saker....eller ja, jag kanske inte var så vettig trots allt =).

Lite vår i luften kanske?...

Även om det är kallt och det ligger lite snö kvar på backen så känns det som att det är på väg åt rätt håll....det vill säga mot våren.=) Det var ju ljust läääänge idag. Fy fan vad skönt. Behöver lite mer sol och ljus nu känner jag.

Back with Backyard Babies....

Kanske dags och försöka med en bloggcomeback. Har varit lite som en robot ett tag. Jobb o jobb o åter jobb. =) O en hel del andra trevligheter: fjällen, 30 årsfest med mera. Men får väl göra en uppdatering om det senare.

Igår var jag i på konsert. Backyard Babies spelade på Platens i Linköping och det var sååå bra.Härligt ställe med härligt folk, varför har vi inget sånt i stan. Innan konserten var vi och käkade på Överte Mörner och där körde de Backyard Babies live dvd. Kan ju inte bli bättre.=)  Fick sån där härlig kärkänsla av konserten, vilket är helt underbart. Gillar konserter med
den här klubbkänslan där de spelar på en liten scen. Bandet kommer så mycket närmare. Helt klart nöjd. Sen att det var just Backyard som spelade gör väl en hel del med=)

Tog tyvärr inga kort, men en bild från skogsröjet i sommras och en bra låt....