Gotta Get Some Action Now...

Satt och tittade på "de kallar oss artister" med the Hellacopters nyss. Riktgt bra, så trist att de har lagt ner. De har gjort så grymt mycket bra musik. (en annan tanke va att fan vad snygg dregen var när han var ung. haha.) Favoritlåten med the Hellacopters måste nog vara gotta get som action now. Blir riktigt konsertsugen av det här klippet och det är ju så att man längtar tillbaks till hultsfred när man ser det, det var länge sen nu.


Äldre och klokare?...

Ja äldre har jag i alla fall blivit, klokare vet jag inte. Frisknade till fort som tur var, men sedan har tiden gått sååå fort. Började jobba och det känns som jag inte har gjort något annat sen dess. Fast det har jag ju. =)
Jag har hunnit bli ett år äldre, 29. Det är mycket, nästa år ska det dit en 3:a, men det behöver man inte tänka på nu. Still young ; ).
För er som inte blev bjudna på någon fest så behöver ni inte vara ledsna för det blev ingen fest i år. Utan istället firade jag med nära och kära. Först hemma på dagen med fika och då firades även min bror (som oxå verkade chockad över siffrona på sitt kort) =). Och sedan var jag med flera på Saliga munken och åt, därefter blev det wasa. Men kvällen började här hos mig med lite förrätt och fördrink, innan det bara iväg till den goda maten på munken. Skulle gått dit idag med och spelat music quiz, men jag orkade inte. Så hoppas ni andra hade kul och vann den där middagen ; ).

     

Sedan har jag hunnit med att hälsa på en liten bebis, världens minsta enligt mig, men så är det säkert inte=). Supersöt. O så har jag hunnit med att köpa 30-årspresent. Lite fika och promenad, men inte alls så mycket som jag vill. Ett antal turer till Spicy hot har oxå blivit aktuella. Och sen jobb till och med när jag sover känns det som.

Cure me...

Ligger i soffan och tittar på Polarexpressen och försöker kurera mig på bästa sätt, det vill säga nerbäddad under filten och med varma drycker. Jag har inte riktigt tid att bli mer sjuk just nu, haha fungerar det att tänka så tro. Mest halsen som jävlas igen, men det känns bättre idag än igår för då ville jag bara spy. Var och fikade med pappa på villa Nestor och sen åkte jag hem och bäddade ner mig hela dagen efter det. Hopp nej men jag ska väl fortsätta se film då, rastlös, men vad gör man när vilja o ork inte riktigt sammarbetar.

Snowkiting....

Usch känner mig så j.kla seg idag, känns som det behövs en stor vitaminkick så detta kanske inte bryter ut mer. Igår kollade jag på tv och fick se ett reportage om något som hette snowkiting och det såg så grymt kul ut! Det skulle jag vilja testa....


latdag i rött...

Idag hade jag lite av en latdag, men jag tror det behövdes hade tänkt städa undan julen, men jag orkade inte. Känns lite som att jag som så många andra är på väg att bli krasslig. Fick i alla fall lite jobb gjort. Sedan på kvällen kom Elin och hämtade mig för vi skulle iväg på födeseldagsfest hos Conny. Det va väl mycket the crash folk där tror jag, trevligt var det i alla fall, men det blev ingen utgång för min del. Längtade mer hem till soffan trots att jag hade kul. Tänkte ta med kameran, men så lämnade jag den hemma så det fick bli lite suddiga mobilbilder istället, men det passar bättre till stämningen. Observera att jag har ett rött linne, det händer inte ofta, men det var så fint att jag inte kunde motstå och nej det fanns inte i rosa=).

       


Vilken syn....



Vaknade till den här synen och det var ju inte helt fel =). Kan inte snön få ligga kvar nu då.




Glömde föresten nämna att jag även testade en sån här på julafton.... en spikmatta.
Var inte så oskön som man kanske kan tro. Testade bara lite snabbt, för man kände rätt fort hur värmen steg. Så jag tror den kan vara effektiv. Ska kolla upp det mer.

Nyår...

Nyårafton firades som den ska med vänner och mat. Dock missade jag ju skansen....haha. Först var vi hemma hos Rebecca och käkade kinamat och spelade galenpanna, vilket var riktigt kul, lite extra för att jag vann=). Trots att jag råka klanta till det lite. Sedan gick vi ner till munken, lyssnade på bandet Låhret som spelade och firade in det nya året. Trevligt ställe med trevliga människor, rekommenderas för de som inte varit där! Så gott nytt år till alla igen.