lista igen....

Nämn något som gjorde dig glad igår: Mina underbara vänner
Vad gjorde du kl 08 imorse? sussade nog
Vad gjorde du för 15 min sedan? pratade med maria
Det sista du sa högt? vet inte
Vad har du druckit idag? cola, te, vatten
Vad var det senaste du åt? pizza=(
Vad var det senaste du köpte? te
Vad är det för färg på din ytterdörr? brun
Vad är det för väder hos dig nu? lite småregn kanske e mörkt så jag ser inte
Godaste glassmaken? choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
Sover du tungt? ja
Drömmer du mardrömmar? ibland
Trivs du med ditt jobb? skolan e väl mitt jobb=) o ja det gör jag
Favoritklädsel? kjol och linne
Favoritlåt just nu? In the Raw med Crashdiet
Vad ser du om du tittar till höger? fönster
Vad gör dig glad just nu? mina vänner och diz
Vad ska du göra härnäst? kanske kolla på något program annars vet jag inte
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? tankspridd
Favoritgodis? choklad och lakrits
Kläder just nu? leggins och tröja
Morgon eller nattmänniska? natt
Vad är viktigast för dig? att må bra o att mina nära o kära mår bra
Är du kittlig? ja
Snarkar du? händer nog
Stjärntecken? stenbock
Längtar du mest efter nu? Lite vår=)

host, host....

Idag gjorde jag något som var bland det jobbigaste jag gjort, men jag var tvungen helt enkelt. rätt eller inte det vet jag inte, men jag tror det, känns som det. Jag tycker det är tråkigt, man möter många människor genom livet många stannar kvar, men en del måste man låta gå, även om man inte vill och även om de kanske inte vill. Jag önskar att man kunde vara vän med allt och alla, men ja världen fungerar ju visst inte så.
Trött på min hosta den verkar inte släppa. Annars e jag seg, blev en lite för sen natt i natt.

rätt eller fel....

Det kan man aldrig vet, men jag var tvungen att ta ett beslut annars hade jag gått under. Jag var tvungen att stå upp för mig själv, man har sina värderingar o vissa behöver man kanske kompromissa med, men vissa ska man inte bryta, för man ska inte gå emot sig själv när man mår dåligt av det. Det känns rätt, men jag önskar att det vore fel.
Förövrigt har jag i stort sett ingen röst...jag är hes har pratat hela dan i stort sett o förkylningen på det.

Tack till alla oerhört underbara människor som alltid finns där, ni är grymt underbara. Glad att ni alla finns i mitt liv. Puss på er!

Önskar dig, all lycka och att du hamnar på rätt köl i livet förr eller senare och det gör fortfarande ont att se dig rasa så. Hoppas få se dig komma tillbaks som du en gång var och då finns jag här igen.

piss skit och helvete....

....ungefär så känns det just nu, fast ändå inte. är förvirrad, vet inte riktigt ut eller in. Förstår inte varför jag inte kan se det alla andra verkar kunna se, varför jag aldrig kan lyckas med att be folk dra åt helvete....men jag fungerar väl inte så helt enkelt. Jag och mitt tålamod står ut med det mesta.....men det ä nog inte bra i alla fall.

fyndshopping....

Nu är man tillbaks till vardagen igen, känns som att jag haft ett lov på lovet eller ett superlångt lov. Men det gick segt för Maria och mig idag, det slutade som vanligt med att vi hamnade på stan=). O äntligen fick jag äta pastasallad på Fräcka.....o den va såååå god. Sen blev det lite fynd shopping faktiskt, underkläder på Cubus, de hade superbilliga och snygga saker, sedan två kjolar på h&m för 20kr styck....helt sjukt. Men glad blev jag o sen lite annat mer eller mindre nödvändigt som hårspray, doftfri då, det finns faktiskt nu!! jippie.=). Vi hann med att fika på skolan också. Så nu får det vara nog med onyttigheter idag eftersom jag även druckit te och ätit glass=)

give meeee....

Vill ha den här fina kjolen från halens, ja kanske finns på andra ställen, men jag har inte hittat den iaf=(, men den e slut tyvärr. Skrik till om du har en som du vill skänka ;) hehe

19656-297

Sälen...

Har varit lite seg med bloggandet denna vecka eftersom jag varit i snöriket, Sälen, för snö var det verkligen där.


The tripp

I söndags morse bar det av till fjällen och trots mina 4h sömn så kände jag mig rätt pigg. Sen är det ju mer eller mindre segt att åka bil timme efter timme. Men med några stopp så tycker jag ändå att det gick rätt fort. Väl uppe i Sälen möttes vi av en massa snö och lagom med kyla, skönt att äntligen få lite vinter, men när jag vaknade idag såg jag att jag hade tagit med mig snön hem=). Väl upp blev det mat och utdelning av rum.


I måndags började aktiviteterna, men för min del blev det mest stjärtlapp, pulka och snowracer åkning med Izabella plus vara med när hon åkte skidor. O en massa promenader. Hade tänkt testa på lite skidåkning, men efter en dag fick jag mensvärk och den avbyttes av förkylning så det blev att hålla sig lugn, men det var väl tur med tanke på att jag inte åkt skidor på 10 år och snowboarden har ju flyttat av olika anledningar. Dock lyckades jag vurpa ändå, snubblade nämligen över en snökocka, som jag fastnade i. Var nog en rolig syn. Men det var en rätt skön vecka i fjällen ändå.

Mot helgen blev det dock blåsigt så flera liftar va stängde, så de andra fick hålla sig inne med, bara lilla Iza som kunde åka i sin backe. Men lek och stoj blev det, hon kan verkligen hålla igång, önskar att jag hade hennes energi.=) I torsdags fyllde mamma år så då firade vi henne med presenter och restaurangbesök. Men även jag och min bror blev lite firade. Det spelades även spel och lektes i mängder. Så nu har man fått mer vinter än på flera år. Så nu är jag nöjd och vill ha vår nu!

               


hahaha.....

Nu får väl kavli lite extra reklam av alla som lägger ut den här, men den är ju rolig. haha. Izabella skrattade massor när hon såg den igår, vilket vi andra med gjorde, men det va ju extra kul när en liten unge sitter och gapskrattar åt reklamen. "Den är så rolig" som hon sa.


the hunting party....

.....tittar på den filmen just nu och det stod att det skulle vara delvis komedi, men jag har inte sett det minsta komiska i den, menmen. Får se om det blir lite toppform istället....min träning....att titta på programmet alltså....hehe

liniment och alvedon...

...ja det är så dagen ser ut verkar det som. En dag i tablettenstecken på grund av mensvärk....blää...roligare saker finns det ju helt klart, men jag ska göra mitt bästa för att slippa den.=)

guldbaggen....

Har nyss kollat på guldbaggegalan, men den kändes lite utdragen tyvärr, man kunde ha kortat ner den kanske någon timme, sen är det tråkigt när det är filmer som man inte känner till. Men annars var det ok. Köpte nya cosmopolitan så kanske ska läsa den, men först blir det film, juno. Men nackdelen när jag ser film på datan är att jag inte kan hålla mig ifrån att göra en massa annat =).
Ser att det är fler som läser bloggen nu, roligt, men samtidigt blir man ju lite nyfiken på vilka ni är. =)


hår....

Sitter i soffan och latar mig med en varm kopp choklad och med mitt lilla omplåstrade finger. Lyckades nämligen flå mig lite när jag skulle diska förut.
Idag har jag fart runt och fixat och donat med lite grejer. Sedan blev det filmkväll, men visste inte riktigt vad vi skulle se så vi tog en gammal film, Min stora kärlek. Och till det blev det MAX mat, tanken var pastasallad från fräcka, men det blev inte riktigt så=).
Är sugen på att sätta i mitt löshår så att håret blir lite längre, även om det är långt nu med så saknar jag mitt jättelånga hår. Men jag måste färga håret svart först och den nuvarande lila nyansen har jag riktigt fått ur så det får vänta lite. Plus att jag måste pilla bort mina blonda slingor, om man inte ska ha kvar de. Hehe som vanligt har jag tusen tankar för håret=)


Fredag....

Idag känns det som jag har fart runt i ett, först en sväng på stan, sedan till ÖB för att göra lite fynd=). Ja det heter väl ÖoB, men för mig heter det ÖB=). O sen till Karin på fika och prat i mängder. Sedan ut till föräldrarna för pizza, aldrig fel, men onyttigt hehe. Sedan plocka pinnar och det var ungefär lika kul som det låter. Sedan tittade jag på Let's Dance och blev lika sugen på att börja dansa igen denna gång, men jag e ju extremt ringrostig så om det blir av får det nog ske om något år eller så. Sedan telefonbabbel med Maria för nu är hon hemma efter sin lilla tripp igen. Kul! O ja nu är klockan nästan tolv helt plötsligt=).

latdag....

Snart har jag väl lyssnat sönder låten i inlägget nedan=), men det blir ju så ibland när man tycker något är bra. Idag har det varit lite av en latdag, kände mig lite hängig, men sen piggnade jag till. Hade reflektion i skolan på dan, var väl sådär, blev lite irriterad på att det finns så mycket fördomar, men det har vi ju alla mer eller mindre.
Sen gick jag hem och myste med Diz, lagade mat och tittade på that 70's show och gilmore girls. Sen har det varit latning på hög nivå idag som sagt. Är sugen på fräckas pastasallad, men den är lite svårt att få tag på den nu=).

In the raw....


Crashdiet - In the raw
Bra låt, tycker den är som bäst när han börjar sjunga.
O gitarristen skulle man ju inte tacka nej till, grymt vacker/snygg*ler*

2 för 1....

I första nummret av Topphälsa i år finns det en rabattkupong där man får 2 twinkle eyeshadow för priset av 1 på Make Up Store. Tyckte jag lät bra så jag var där idag och köpte nyanserna ash och aurora, lite rosaaktiga där den ena går mer åt det guldiga hållet.
 
    (bilder från makeupstore.se)

Sedan var jag en sväng förbi H&M och fastande för ett rosa och svartrandigt linne, fint och riktigt billigt. Så jag fick chansen att utnyttja en del av mitt presentkort. =) 

flum....

Nyss hemkommen från en opponering i skolan. Var väl ok, som det brukar vara, mest diskussioner om ämnena. Hur mycket av verkligheten visar en bild och så vidare, på lagom flummig nivå som vanligt. Börjar bli hungrig så jag måste pilla i mig något att äta, funderar på något onyttigt=) för ovanlighetens skull ;). Sen får vi se. Hittade en ny lista så här kommer den:

Är du svartsjuk? Ibland, men det beror på situationen
Nämn ett jobb som du aldrig skulle kunna tänka dig att ha: Det finns väl några, men man ska aldrig säga aldrig, men jag säger telefonförsäljare
Vilken färg har din tandborste? vit och lila
Har du åkt ambulans nån gång? Ja i framsätet
Tycker du om DrPepper? Nope
Har du fått massage nån gång? Ja en hel del gånger
Sötlakrits eller saltlakrits? salt
Ser du dig själv som lång eller kort? mellan
Vad har din mobiltelefon för märke? Samsung
McDonald´s eller Max? Hmm....beror på vad jag ska ha, men McD har godast pomme
Har du ett överkast på din säng? använder det sällan
Har du brutit nåt ben nån gång?  nej tack o lov
Minns du någon speciell person från din barndom? ja flera stycken
Har du ordning eller oordning i dina byrålådor? mittemellan
Nämn en skiva ur din skivsamling: Backyard Babies Stockholm Syndrome
Vad gjorde du i går kväll? Pluggade, kollade tv, myste
Har du varit riktigt, riktigt megafull någon gång? jo
Vill du skaffa barn? ja men inte nu
Hund eller katt? katt
Har du några syskon? en bra
Gillar du att shoppa? definitivt
Var är dina föräldrar ifrån? östergötland och värmland
Vilket klädesplagg är ditt bästa köp? hmm, svårt eller en av mina kjolar för att den både var riktigt snygg och billig
Världens bästa uppfinning? Internet, haha men det finns ju fler=) mobilen är bra den med=)
Hur svarar du i telefonen? Hallå. eller ibland det är Ulrika om jag inte vet vem det är

Ny header igen....

...haha ja det kommer kanske hända att jag pillar på den och byter igen om inte annat för att jag tröttnar.=)
Nu har min fina "grod" snowboard bytt ägare, till en tjej som heter Elin, hoppas hon får kul med den. Känns i alla fall skoj att den kommer till användning så att den inte bara står och samlar damm.

Träningsvärk...

Glömde skriva det till helgens inlägg, men jag har träningsvärk efter dansandet på bomull och det var inte mycket vi hann dansa där. Jag så tränad så det är pinsamt....hehe, får skräpa mig på den biten.
Inatt var jag uppe o läste tidningen vid 4 för då hade jag redan vridit mig några varv i sängen. Har ställt om dygnet lite för mycket.
Idag har jag varit uppe hos Elin och fikat och lekt med barnen, hehe det är så bra att barn är så lättroade ibland så man inte behöver göra så mycket och sen har de alltid något att berätta. Idag var det mest saker om spindelmannen och hans fiender. Oouullis, ooulliss lät det när de skulle berätta något, haha ja det är inte alltid lätt med U:n.
Snart börjar Carolinga Gynnings nya program på tv, tänkte försöka se det, tycker hon är lite kul =).

A list....

Det är ont om listor som jag inte redan har fyllt i känns det som och det blir säkert upprepningar, men här kommer ännu en iaf. Ja jag gillar sånt här=)

Hav eller sjö
TV eller Dator
Höst eller vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller MP3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller telefon
Klänning eller kjol
Plugga eller arbeta
Blond eller brunett
Vanilj eller
Choklad
Jeans eller leggings
Stjärnor eller månen
Jordgubb eller hallon
Nyår eller Midsommar
Lång hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Snowboard eller skidor
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Harry Potter eller Lord of the rings

Helg....

I helgen var det lite partaj här, blev skoj, men bilder får ni nog vara utan =). Tycker att ni skötte båldrickandet riktigt bra! O tack för alla superfina presenter, blev jätteglad!!!  Efter bålet i stort sett var uppdrucket och tilltugget uppätet, bar det av till bomull för min och Sandras del och resten gick till harrys. Bomull kändes lite som en återträff var en del människor från högstadiet där och det var ju ett tag sen, skoj. Sen blev jag hungrig så det bar av till McD. Och jag på lördagsnätter är människor väldigt sociala på McD. Sedan bar det av hemmåt för en upprensing, hade nämligen lite energi kvar då med=).

Igår blev det mest slöande, onyttig mat på Max, inte bra inte bra, och film, tittade på Surburban Girl. Idag har det kanske inte heller blivit så mycket vettigt gjort. =)


Wow....jag är kär....

.....i de underbara skorna som man kan vinna via M A R I A * V U I T T O N.
Har haft ögonen på just de skorna ett bra tag när jag sett de cikulera här och var på nätet. Sååå snygga och så mycket Jag. Skulle laddat upp en bild, men min bilduppladdning är återigen trasig=(. Men gå in på länken så får ni se hur snygga de är.





En seg råtta....

Äntligen kan jag ladda upp bilder igen=). Skulle visa min lilla kisse, hon brukar ligga här ijämter mig ibland när jag sitter vid dator. Tycker att hon liknar en seg råtta när hon har en av sina sovställningar. hehe såå söt.=) Tyvärr ser man det inte så bra på bilden=). Men här är hon min sega lilla råtta: =)

19656-283

Tack Cloetta....

19656-282

Äntligen har jag hittat en chokladkaka som inte innehåller nötter, jippie, får bara hoppas att den är god med=).
Men bara grejen att det finns gör mig glad!=). Snart ska jag kolla på Let's Dance....

Birthday girl....

....ja så är det=), så nu är man 28. Känns lite skumt att skriva det faktiskt, känner mig inte som en dag över 25. Tror jag fastnade i den åldern.=) Men det gör inget, man ska känna sig ung.

Haft en trevlig dag, först kom mamma hit på lunch, sen kom hon och pappa efter jobbet och fikade och firade mig. Fick fina grejer till hemmet, matta till hallen och snygga väggdekorationer. =) Karin och Danne kom efter det, mer fika och presentkort på kläder fick jag i present, superbra! I övrigt har jag mest tagit det lugnt idag. Tänkte försöka hitta någon film nu. Skulle ha laddat upp bilder, men det fungerade inte att göra det just nu, så de kanske kommer senare. kram snuttisar.

En lista...

Sådär en lista, kände att det var ett tag sen jag hade någon lista, men nu så.=)

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite kvällsseg
Favoritgodis: choklad och lakrits
Är det nåt du absolut inte äter: kött
Kläder just nu: svarta mysbyxor och rosa linne
Sommarplaner: Har inte tänkt så långt=)
Fisk eller badkruka: fisk
Saft eller alkohol: beror på
Hur många kuddar sover du med: fyra
Favoritväder: vårväder
Spelar du nåt instrument: Inte längre, men har spelat piano
Morgon- eller nattmänniska: natt och kväll
Sparare eller slösare: Lite både och
Vem är viktigast för dig: Mina nära och kära
Bästa film: Sagan om Ringen-triologin och pirates filmerna
Tror på liv på andra planeter: hmm....ja jag tror nog det.
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Tror du på mirakel: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja absolut
Ser du dig själv som tolerant mot andra: ja lite för mycket kanske
Ser du på kärleken som ett misstag: nej absolut inte
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två tror jag
Bio eller promenad: promenad
Är du kittlig: ja
Stjärntecken? stenbock
Rädd för insekter? nja
Äckligaste insekten: hmm, vet inte, tvestjärtar kanske 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Telepatera mig haha, fast det finns nog fler saker
Vad vill du jobba som? Något man trivs med och som ger en något
Chips, morötter eller godis? godis
Pizza eller hamburgare? vegburgare
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? har en tatuering och en piercing, vill ha minst en tatuering till
Stökigt eller välstädat? städat
Gungar du på stolen? nope
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? För några år sen hade jag sagt ja, nu säger jag nja...
Vilken hand håller du gaffeln i? höger
Hur många syskon har du? en bror
Är du rädd för blod? rädd är väl inte rätt ord, men jag gillar det inte
Saltar du på maten? ja
Gillar du att sjunga? ja hellre än bättre eller hur man säger
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? samhäll gick jag, varför.....hmm ja för att det gav bredd.
Anser du att du är stark? inte fysiskt haha
Brukar du sola? ibland
Vad gör du om du får hicka? blir skrämd o försöker med diverse annat.
Röker du? nej
Snusar du? nej
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget? te

Happy birthday...

...till min bror, som fyller år idag!!!

Skrev ett inlägg nyss, men det försvann av någon skum anledning, kanske missade att trycka på publiceringsknappen eller nåt=).

Idag skulle jag ha pluggat, men det blev inte riktigt så, utan jag åkte er till stan och fikade med Maria. Behövde tänka på något annat ett tag och det var skönt och kul! Hade tänkt skriva om helgen, men jag vet inte vad jag ska skriva. Den började bra, men slutade i förvirring. Vet inte vad jag ska tro, men ärlighet verkar bara bli mer och mer sällsynt i världen. Det är inte så svårt och säga hur saker och ting är, man mår bara bra av att vara ärlig jag lovar! Förstår inte riktigt vad du håller på med, men du gräver dig bara längre och längre ner. Det är hemskt att se när man inte kan göra något åt det. Sanningen kommer alltid fram sägs det och det tror jag på. Du kan göra vad du vill så länge du säger som det är och står för det.


Alla mina vänner, älskar er!, som ni vet, men det kan man aldrig säga för mycket. puss på er.

Grattis igen till min bror! hoppas du haft en bra dag.


barnvakt....

Igår var jag barnvakt åt Izabella igen. Vi hade lite julgransplundring och hon verkade tycka det var riktigt kul att städa undan julen, så henne kanske man får låna in fler gånger=). Sen skulle det lekas homestyling, men det går tyvärr inte att återberätta lika roligt i skrift. Men ialla fall så hade hon en leksaksverktygslåda med sig och sa att "vi skulle göra som på tv, där de bygger om husen och sen får de som bor där gå in och blunda innan de ska titta på det"=). haha. Sen gick hon in i köket, mätte, sågade och dekorerade. Men hon rörde ingenting utan bara låtsades. Sen fick jag gå in och blunda för att få titta på mitt nya hem=). Hon berättade vad hon hade gjort "titta på de fina stenarna jag har lagt här" och så vidare....haha det var riktigt kul. Tror att det kanske kollas för mycket på homestylingprogram därhemma=). Så härligt med barns fantasi. Sedan bar det av till McD och efter det hem och pyssla och titta på tv och frisera håret. När hon hade åkt hem var jag seg som bara den med rastlös så det blev städning, skönt när man får energi till det.

        
  

Idag kom ju snön! Så jag har varit ute och myst i den lite, sen var jag uppe på fräcka och åt mat med Maria. Fått lite pluggande gjort och annat skolgrejs. Varit ute hos mamma och pappa och fixat med den nya fotoskrivaren, för den första fungerade tyvärr inte som den skulle, men nu verkar det funka!

Kom och tänka på att bloggen varit igång i tre år snart, eller snart och snart, men detta år. Hmm....känns inte alls så, mer som ett år kanske, men jag har i allafall blivit bättre med uppdateringarna än vad jag har varit. Det går ju lite i perioder om man säger så=).

Oh snö!....

Äntligen! Nu ser det ut som ett riktigt vinterlandskap ute, ljus och fint och mycket snö....måste ut och pulsa lite tror jag. Gillar när man vaknar och går upp och tittar ut genom fönstret och ser en massa snö...lycka, då börjar dagen bra=).

Nytt år, ny design...

Ny design på bloggen, men jag har inte riktigt bestämt mig för om den kommer att få se ut såhär eller inte, var bara så trött på min header så jag ville ha en ny, men vi får se vad som händer. Allt kul med lite förnyelse.=)

Nyårsafton...

Nyårsafton igår var riktigt mysig och rolig. Var hemma hos Karin och Danne som bjöd på tre rätters middag och annat gott. Först fick vi förrätt...skagenröra eller gurkröra för min del i fint formade bröd, sen bjöds det på quorn inbakad i smördeg el fläskfilé för de andras del och till efterrätt fick vi panacotta med bär...riktigt gott, men oj vad mätt man blev.

Mycket prat och skatt bjöds det på och även några omgångar i vem vill bli miljonär, som man kunde köra på tvn.

Tolvslaget firades med nedräkning och fyrverkeri. Sedan blev det fika, mer spel och även ost för de två som orkade=)

Riktigt roligt och hemresan i snöfall var mysig....kul att det äntligen kommer snö.


           

2007 har varit ett år i kaos skulle man nog kunna uttrycka det, som en riktig bergodalbana, med mycket krokar, svängar, upp och ner, men jag har utvecklats en hel del och året har nog gett mig mycket trots att saker och ting varit väldigt röriga. Dock inte konstant som tur är=). Men det har även varit ett år av många underbara människor, nya som gamla, roliga och minnesvärda händelser och lärdomar=).


Ett nyårslöfte som jag gett är att dricka mer vatten och det borde ju inte vara så svårt att hålla i alla fall. Tänkte att jag skulle satsa på ett enkelt eftersom jag aldrig brukar ha nyårslöften.


Nytt år nya möjligheter eller hur man säger =)