snölykta...

Japp jag var lite kreativ i skolan idag så jag byggde en snölykta....bra va...hehe, men det var väl nästan det ända som blev gjort med. Och jag vill göra den fort därav de fina formerna=). Så nu står den där på Spetsenstak vid KSM's ena grupprum...om ingen har lekt med den det vill säga.
Dizzy fick en liten present igår...en leksak som hon kan sysselsätta sig själv med och den verka hon uppskatta.=). Hon har iof haft nåt liknande förut.

 
                            

helgen....

Helgen har gått fort, men det har varit saker o göra hela tiden så det är väl det. Igår var Tess här och jag fixade en förlängning på hennes hår. Ser verkligen bra ut med äkta hår och hon hade lyckats få en nyans som verkligen låg nära hennes. Men jag är ju sjukt otränad märkte jag så stel som jag blev. hehe.
O idag har det varit lite planering. hmmm....ja=). Förklarar nån annan gång.
Och nu börjar jag bli sugen på film...har ju inte sett det ordentligt på flera dar=)...hehe kanske börjar bli filmberoende. Undra om man måste ha något beroende....finns det de som inte är beroende av något...och då menar jag att även småsaker räknas.


Melody club....

Har precis kommit hem från Hugos....varit o kollat på Melody Club där...kul när det kommer något till stan för en gångs skull. Var helt ok! Men jag var dålig med kameran...hehe. Skönt och se en del nytt folk med....ibland tror man ju inte det finns i den här stan. För den känns så liten. Gick ut nykter och det va ju nästan roligare faktiskt....det trodde jag inte....men sen har jag ju en enorm bakisfobi med, som dock har blivit lite bättre. Känns verkligen inte så fredag, men det är väl för att man har varit ute. Sen var vi på teaterbaren en sväng innan med.

proppmätt....

Karin och Danne har precis varit här. Karin o jag hade lite tjejkväll med tacos och sen kom Danne och gjorde sällskap och då blev det massa godis och chips....Varför lyckas man alltid få ner godis trots att man är mätt....är väldigt för mätt nu...nästintill spyfärdig....Sitter o kollar på Green Day på tvn...oh festival...vore så j.kla kul just nu...ja om det vore lite varmare då=).

jahopp....

Ibland får man som en käftsmäll....ja inte bokstavligen. Även om jag visst att det var så så var det ju mycket enklare att ignorera och tränga undan tanken...det är ju så mycket lättare då. Men sen hamnar av misstag på något sätt ansikte mot anskite med sanningen och ja då är det ju bara och ta den. Även om man vet sanningen så är det lättare när man inte sett den. Ni vet....det som inte syns finns inte. Men det gör det. Men jag ska stå för att det var mitt eget fel att det blev som det blev....så är det och jag hade kunnat göra annorlunda, men det var kanske en tanke bakom att det blev som det blev.

Nu måste jag snart sätta igång med städningen och ärligt talat jag orkar inte tänka för mycket...jag ska ha kul=).

energi tack....

Jag behöver en spark i baken så att jag kommer igång och gör det jag ska istället för att bara sitta o tänka. Jag tänker för mycket, vilket inte alltid är så bra och det tar för mycket energi....tror man kan över tänka saker så att det blir fel.
Tror mina skor har kommit beställde i tisdagskväll H&M är riktigt snabba....dock tror jag det blivit något fel med klänningen för att jag kolla igår o jag har ju inte fått någon orderbekräftelse så jag måste ringa o kolla. Nepp nu måste jag se till att iaf få något gjort=).

Den här skulle man ha....


Ja, den här skulle jag vilja ha till lilla Dizzy. Såg att det fanns massa andra roliga varianter med.=)
Tror hon skulle uppskatta den eftersom hon älskar kattställningar. Finns på blocket.




ställning

Helgen....

Är proppmätt på godis, läsk och pizzasallad, nej ingen pizza=). Har sett film med Maria och då blir det ju lätt att man trycker i sig onyttiga saker=), när man ser film alltså. Vi hyrde en komedi trodde vi, men det visade sig att det var en svartkomedi så den var mest tragisk....sen var den även fransk, vilket jag brukar ha svårt för men det gick bra. C.R.A.Z.Y hette den iaf.

Annars har helgen varit lugn...åt pizza med mamma i fredags och kollade på Let's Dance och igår kollade jag melodifestivalen, men ja nja...är ju inte så bra, men the ark var ok. Sen har jag busat med lilla Dizzy hon älskar att ju att hitta på en massa bus så det gäller att hon får leka av sig. Sen är hon så söt för när hon ska sussa så kommer hon ibland o ger en en puss o sen ska hon in under täcket och sova där. Blir ju lite varmt, men vad gör man inte...hon e ju så söt.


Dizzy


kul....

Ännu en länk. Kul sida som har en del roliga berättelser
http://tjuvlyssnat.se/ 


hehe...

Ja man kan ju inte annat än le när man ser sånt här

http://youtube.com/watch?v=B_POuAuoBWY

såååå sött=)

tandkräm...

Såg det faktiskt i en annan blogg att det fanns en tandkräm med stjärnor i! Så jag var ju tvungen att köpa den med tanke på hur mycket jag gillar stjärnor. *le* Riktigt kul faktiskt för det är verkligen små stjärnor i, ser riktigt fint ut. Är väl flour eller nåt sånt. Ja den är för barn, men glädjande för vuxna med. Får se om jag lägger ut några bilder på den.

buslek...

Såhär såg det ut när jag kom ur duschen och lilla Dizzy låg där mitt i högen och såg nöjd ut. Tur att det finns roliga saker att göra med toapapper. *le* Fick damma av henne sen för hon va full av små vita papperskorn. Men man kan ju inte annat än le även om det är mindre kul att städa upp det sen.



             

lättroad...



Hittade en ny rolig sida som kan kan gör en rolig figur av sig själv. Tyvärr har jag ju inga sånna där rullskridskor, men jag skulle vilja ha ett par.

kvinnligt vs manligt...

Kontakten med min kvinnliga sida:

1) köpt en hårfön [x]
2) sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut [x]
3) följt med som smakråd vid en shoppingrunda [x]
4) pratat känslor...nykter [x]
5) skrattat under en romantisk komedi [x]
6) berömt en person av manligt kön för sitt utseende [x]
7) ringt upp en person utan konkret syfte [x]
8) funderat på namn åt mina barn [x]
9) insett storheten hos barbra streisand [ ]
10) lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga [ ]
11) druckit cosmopolitan [ ]
12) sett ett avsnitt av "sex and the city" [x]
13) sett två avsnitt av "sex and the city" [x]
14) känt mig sugen på en kopp te [x]
15) känt glädje över att få blommor i present [x]
16) gjort någonting romantiskt på eget initiativ [x]
17) blivit arg utan anledning [x]
18) gråtit efter 9 fyllda år [x]
19) brytt mig om hm:s val av modell [ ]
20) insett storheten i linda skugges krönikor [ ]
21) kramat en kille [x]
22) dansat [x]



Kontakten med min manliga sida:

1) ljugit om hur mycket jag har druckit [ ]
2) ätit en blodig stek [ ]
3) läst en biltidning [x]
4) framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap [x] eller framgångsrikt vet jag inte=) 5) styrketränat [x]
6) fortsatt prata med en person av kvinnligt kön även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg [ ]
7) sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont [ ]
8) tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv [ ]
9) lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det [ ]
10) läst en bok av jan guillou [ ]
11) läst ett nummer av slitz [x]
12) dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad [ ]
13) känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza [ ]
14) gått på en ulf lundell-konsert [ ]
15) använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person [ ]
16) diskuterat bröst [x]
17) gjort lumpen [ ]
18) känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning [ ]
19) känt mig häftig över att åka jättefort i en bil [ ]
20) enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar [ ]
21) lagat någonting på egen hand [x]
22) skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan [ ]
23) tävlat i att dricka öl [ ]
24) påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut [ ]


Verkar som jag har mer kontakt med min kvinnliga sida och det är väl bra det.=)


shopping

Idag har jag varit på stan med Maria och shoppat och jag hittade faktiskt en del, men bara en tröja på rean och den var inte så billig ändå. Men det blev i alla fall två munkjackor, sen ett snyggt olja, vinäger, salt o peppar set...det var så billigt så jag var tvungen att köpa det och sen lite smink. Hade nog kunnat köpa lite till, men man har ju sina gränser när det gäller pengar. Ja o sen cd-r skivor...men det är inte lika skoj. Sedan blev en liten fika och pizza med. Så nu får det nog vara lite lugnt med shoppandet ett tag=).