Kalas....

Sådär nu ska jag försöka uppdatera lite. Såg att det visst blivit mycket Izabella i några inlägg här nu. Men så blir det när de små i släkten fyller år. Igår var vi alltså nere i "viken" på 6-årskalas. I dörren möttes vi av en prinsessa, eller födelsedagsbarnet=), som fick en massa uppskattade presenter, mycket med disney prinsessornas tryck på och det var populärt. Sedan fick hon ju även två prinsesssdockor. Mycket prinsesstema med andra ord. Sedan fick jag och farfar/min pappa turas om att leka. Det blev barbielek för min del och kurragömma för pappas del. Hon hade även gjort egna namnskyltar till alla gäster, jättefint=).

       
   

Izabella....



Idag fyller Iza 6år och det firades igår, men ska försöka åkterkomma till det senare.

En liten halloweenhäxa....

hehe fick se det här mms:et idag. Ser nästan ut som en liten version av mig, men det är Izabella som skulle på halloweenfest.



Ett litet störningsmoment...

Jag sitter hemma och försöker jobba lite, men det går sådär för någon liten sak blockerar mina papper....

Fantisera mera....

Vad härligt att det varit så fint väder den senaste veckan, så att man får lite vår/sommar känslor och en massa sol, för det behövs för energins skull. Den dagliga promenaden tog jag med Gabbe idag, satt en stund och njöt av solen och tog lite fina bilder, som skulle bli sådär "naturliga"och som en bildserie men det gick sådär. haha så här är de två korten som helt enkelt var naturliga och omedvetna...haha. Me and my ass kan vi väl kalla det.
 

Sen även en bild på den fina naturen, det kan aldrig bli för mycket bilder på det inte....


Sen bjuder jag på ett gästfoto från Gabbe.


Alla bilder är tagna med min mobil och jag måste väl ändå säga att kvalitén är väldigt bra för att vara just mobil, så den får jag vara nöjd med=)

Just det vi hade även en diskussion om fantasi och jag tycker att alla människor borde fantisera mer och ta fram barnet inom sig, även om vi alla har en form av fantasi även som vuxna.

Jul kanske?....

I måndagskväll var jag ute hos Karin och Danne och åt, sen blev det även promenad och fika. Ännu en dag med två promenader, men det är bra. Gårdagen bara rann iväg och mitt uppe i allt var jag tvungen att fixa datorn igen, men det löste sig som tur va. Lindy Hop kursen var roligare denna gång, när man kommit in i det igen och nu fick vi börja twista lite, skoj.

Igår hittade jag äntligen julmust i affären! Äntligen för att jag letat och varit sugen på must i flera veckor. Men nu så blev det en flaska, som jag tog med till Gabbe sen. Uppskattat, bra det, för en del gillar ju inte det där med julsaker för tidigt, men jag är längtar efter julen och snön!


10 extra timmar tack....

Jag skulle gärna vilja ha 10h till på varje dygn. Det känns som man far omkring hit och dit och tiden bara går. Jättekul, men som sagt några timmar extra skulle ju inte vara helt fel. Blev en promenad runt strömmen förut med Simon och sen en snabbfika på Villa Nestor. Han tyckte jag skulle skriva om min känslighet här, det vill säga hur lätt jag lever mig in i tvprogram med mina känslor. haha men icke, de som känner mig vet att jag har bra kontakt med mina känslor=) haha. Annars blev det väl lite politiksnack och nej det är inte min starka sida, har inte alls mycket intresse i det. Men jag tycker det är viktigt att vi har en bra djurpolitik. Sen var jag på jobbmöte och nu är klocka helt plötsligt halv sex, hur nu det gick till, men så är det....


6.36....

6.36, grymt bra låt från Mustasch, fast videon är tyvärr rätt kass. Känns mest som man sitter och tittar på mediaplayer och det är inte att rekommendera tro mig=). Eld är väl inte riktigt heller min grej sådär. Men låten är super.



Imorgon spelar the Hellacopters i Linköping. Jag, Maria och Jimmy skulle ju åka dit, men icke, för de biljetterna tog slut fort. Sedan hade vi funderingar på Huskvarna på torsdag, men det kändes lite sådär av flera anledningar. Som tur är har jag sett de förut, men visst denna turné hade ju varit lite speciell att se. Men hoppas alla som ser de får grymt kul! Jag börjar fundera på en backupspelning med ett annat band....men vi får se hur det blir med det=).
Kanske skulle ut och röra på mig lite, promenader är bra har jag hört.

Christian the Lion...

Tyckte att det här var så fint att jag fick tårar i ögonen....



Finns en längre version här:
http://www.youtube.com/watch?v=cvCjyWp3rEk
från orginal filmen

Update...

Ojdå nu var det återigen ett tag sen jag skrev, men det har varit lite annat att göra och motivationen har återigen inte infunnit sig=). Det går ju i perioder om man säger så.

Helgen...
I fredags kl 06:00 börjar en fin melodi spelas från telefonen och jag fattar ingenting först, sen försöker jag intala mig att jag drömmer och sen inser jag att nej det är dags att gå upp. Det hör ju inte riktigt till vanligheterna för mig, men dan innan ringde Tobias och frågade om jag kunde jobba 7-17 och va fan det får man väl testa på då. I vanliga fall jobbar jag för det mesta nätter och kvällar. Eller börjar runt 9. Men det var ett litet äventyr att vara med när världen vaknar och det fortfarande är kolmörkt ute. Fick inte mycket sömn natten till fredag, men det funka ändå=).
Va dock något seg när jag kom hem så det blev en latkväll framför tvn, riktigt skönt. Kollade idol och Wedding Crashers, helt ok och rolig film tycker jag!

Igår var det utgång till Wasa bestämt, det var jag, Elin, Maria, Rebecca, Conny, Elin och "Kina". Först hade vi lite förfest hemma hos mig. Trevligt! Sedan gick hälften av oss till munken där en riktigt duktig tjej vid namn Amanda(tror jag) sjöng och fy fan vilken röst hon hade! Världens kraft! Sen blev det Wasa för att möta upp de andra igen. Tyvärr var det inte alls lika kul där som senaste för det var riktigt dålig musik! Men mycket folk i alla fall. Så den vanliga nattliga hunger som brukar dyka upp drog oss istället till "gyllene måsen" som en del som fint kallar det. Eller McD. Där jag flirtade till mig extra mycket pomme, hehe det funkar tydligen.

Idag blev det en promenad runt strömmen, sög i mig massa sol, så himla varmt och skönt. Sen blev det fika ute hos Elin och efter det åkte hon med in till stan för att hämta sin bil och så fastnade vi på CityGross av diverse anledningar, haha, men det är väl trevligt att fler bekanta är och handlar sega och bakis.

De hade mitt namn....

Det känns som att de här skorna har mitt namn på sig...
Jag gillar stjärnor, men många gånger kan det bli för mycket när något har för många stjärnor på sig, men i det här fallet funkar det ju kanon. Problemet är bara att jag behöver varma skor....o dessa räknas inte dit=).


från halens

Övermotionerad....

Ok nu är jag trött i kroppen....det blev ytterligare en promenad idag, en kvällspromenad runt strömmen. Vilket lät som en bra idé innan, men nu är jag seg. Det känns som när är i fjällen och varit ute i backen hela dagen. I alla fall... det är läskigt runt strömmen på kvällen. På dagarna är det fint att gå runt där, men på kvällarna blir det lite mer spöklikt, även om det är fint med vattnet och allt=).



Dizzy har bestämt att hon får ligga och mysa precis var hon vill och var det passar för stunden....till och med ett hårt köksbord kan tydligen vara bekvämt...

Långpromenad....

Jag kom upp tidigt idag....halv elva, ja tidigt för mig alltså. Men med mina jobbtider är det inte så konstigt att jag har sån dygnsrytm. Men idag var jag uppe tidigt som sagt=). Hade planerat att gå en låååångpromenad med Maria på en och en halvtimme, men det blev bara en timme när vi väl var tillbaks. Runt strömmen och bort till hällristningarna på "himpa" (hehe det va länge sen jag använde det uttrycket) och sen tillbaks. O då köpte vi choklad, kaffe och croissant på Ica strömmen och gick och satte oss vi vattnet. Efter ett tag fick vi sällskap....av några av stans a-lagare, men de var rätt trevliga på sitt sätt.

Latsöndag....

Den här helgen har jag gjort så lite som möjligt=), riktigt skönt och precis vad jag behövde känns det som. Nu kanske batterierna är laddade=). Idag var det en sån där fin höstdag där man bara vill gå och sparka i löven. Gick en sväng runt strömmen med Maria. Sen var jag ute hos mina föräldrar en sväng, och resten av dagen har jag med tagit det lugnt, förutom lite städning. Men det är alltid skönt när det gjort. Nu har jag precis kollat på "Don't mess with the Zohan" Knäppt rolig film kan man väl säga. Så vill man slötitta på lite rolig komedi kan man kolla upp den. Skönt med filmer som man inte behöver hänga med vidare mycket i, utan bara kan lata sig framför.

Hancock...

Har precis kollat film och först fick jag för mig att "Hancock", var "I am legend", men så var det ju inte=). Men det var alltså Hancock jag såg. En lite annorlunda superhjälte film där superhjälten är alkolist, som inte alls verkade vara något att ha i början, men som växte och blev ok.


Lördagsmys....

Japp så fick det bli, var och köpte godis och en tidning förut, sen tog jag på mig myskläderna och satt mig i soffan. Så nu har det blivit datorn, tv, te, godis och tidning. =) Fick en jättefin mugg av mamma förut (se bild nedan) gillar saker som har ord på sig sådär. Tittar man riktigt noga ser man värmen som stiger från koppen med haha. Annars har jag styrt och ställt och tagit det lugnt idag. Var ute och gick en höstpromenad förut med till toner från mustasch, men solen tittade fram först när jag kom in. Halvkollar lite på stjärnor på is...är väl sådär. Men Markus Fagervall är ju alltid trevlig att titta på. Innan det kollade jag på dans VM och fy fan vad duktiga de var, sådär bra vill jag med bli!...tur att man kan drömma*le*





Hål i väggen...

Har just kollat på första avsnittet av "hål i väggen" som gick för några veckor sen och fan vad jag skrattade. Men det var nog mer beroende på de tävlade (björn, henrik, felix) än programmet. Idén att ta sig igenom en vägg med hål i är ju rätt skum. Innan det kollade jag idol, mina favoriter Lars och Johan är kvar bra det, någon av de borde vinna helt klart. =)

Lite rosa tema....mitt badrum håller på att bli mer o mer rosa och hawaii-inspirerat. Kan inte jag åka til Hawaii, får Hawaii komma till mig....hahaha vad dåligt. Men i alla fall så upptäckte jag nu att mitt toapapper visst är rosafärgat, haha det passar ju bra, var dock helt omedvetet, men det matchar ju bra.
Jag gillar ju rosa, dock i lagom mängder, vilket oxå Izabella börjat göra nu så allt ska vara i rosa. Vad det än är så funkar det så länge det är rosa. Tur att smaken ligger i släkten=).

Humorkväll....

Jag skrattade så jag grät igår när jag var och tittade på Björn Gustavsson & co. För det är väl han som får den största uppmärksamheten av de fyra. Och visst är han söt. hehe. Tjejerna i 15-års åldern som var där skrek när de sprang in och satte sig och skrek när Björn kom ut på scenen, det var nästan så man trodde att det var ett pojkband skulle spela. Men nog om det.

Jag, Karin, Danne, Pelle och Ninni var på Skandiateatern för att se Björn, Måns, Özz och Soran. Jag måste säga att jag inte är besviken på någon, de var riktigt bra och roliga, alla fyra på sitt sätt. För det som är bra är att de alla har olika sätt att vara på och dra sina skämt. Det var riktigt kul, mycket bajs o kiss o sexhumor...och ja min humor är väl inte bättre än så....haha. Bäst enligt min smak var Björn, det räcker ju att han bara står o ser dum ut så skrattar man, men han hade några riktigt bra skämt. Dock hade jag gärna velat se ett sång och dansnummer. Men det var en riktigt kul show kort och gott=).


Vad är likheten Hardcore Superstar vs NIN?!....

Jag lyssnade på Simple Man med Hardcore Superstar imorse....och helt plötsligt föll tankarna på Nine Inch Nails låt the hand that feeds....kanske är det bara jag, men ett parti påmminer om varandra kan det vara därför jag gillar båda dessa låtar. Observera att detta endast gäller ett parit av låtarna och inte hela....kan ni hitta likheten?


 


 


Kakmonster....



Dagens fika på villa Nestor och alla kakor är mina! haha, vilket hon i kassan frågade..."ska du betala allt?" "Ja de är mina allihop" säger jag med ett leende. Och gott var det, sen kanske det var en eller två kakor för mycket=). Men man får ju passa på när man trillar över sina favoritkakor.

På tal om villa Nestor så har jag slutat bita på naglarna, vilket jag i stort sett alltid har gjort. O vad har det med villa Nestor att göra...jo för det var där på fiket jag slutade för några veckor sen. Såg att naglarna växt ut lite och då bestämde jag mig för att låta de vara...haha så kan det vara=). Så nu är de långa för att vara mig, känns lite ovant=).

Today....

Att det ska vara så svårt att hitta en rosa badrumsmatta, har kollat överallt. Hittade i och för sig en helt ok på nordik, men den klicka inte helt så nu måste jag fundera lite först=). Annars har jag "gratis" shoppat lite eller gratis och gratis, hämtade en sminkborste på make up store som jag betalat tidigare, sen var jag och hämtade en bok på bokia, den var dock gratis. Fick den genom amelia, En sorts kärlek heter den. Sen blev det ett par strumpor med, men de betalade jag för=).
Och såklart en fika, på ett fik i knäppingsborg blev det denna gång. Kändes som att man var i en annan värld. Jättesoligt och varmt var det oxå så vi satt ute och njöt.
Sitter och kollar Färjan nu, ja jag gillar ju alla dessa realitygrejer fortfarande, varför vet jag inte det bara är så=). Såg föresten att Robinson ska komma tillbaks...jippie...det gillar jag.=)

"Ska man vara fin får man lida pin"...

Visst, visst, men till vilken gräns tänker jag idag....Har nämligen så j.vla ont i svanskotan...träningsvärk antar jag....från skyhöga skor. För annars vet i fan var det kommer ifrån. Snygga är de ju, men de är nog inte bra för kroppen kan jag säga såhär i efterhand. menmen. Det är lätt att vara efterklok.=)
Igår var det lite förfest hos Åsa, var där ett tag, sen bar det av till Black Lion Inn, efter det Bomull. Tänkte att visst Bomull låter ok, har ju inte varit där på nåt halvår, men nejnej det va inte vidare skoj faktiskt, så nu har jag fått min dos av det på ett tag. Istället gick jag, Elin och Maria till Wasa en sväng och där var det betydligt roligare, bättre dansmusik och en härlig blandning av människor. Sedan kom hungern....ovanligt, då blev det leons....men gott var det.=)
Dagen har mest varit seg o skön...känns som det behövdes en dag där jag bara kunde gå runt o dra.

Hmm...varit lite dålig med bloggandet, men haft lite motivationsstopp igen. Kollat på lite film under veckan. Först Margot at the wedding, skum film. Sen var jag och tittade på andra Arn filmen. Gillade inte den första filmen alls, så jag vet inte varför jag fick för mig att jag skulle se den andra=). Men utan höga förväntningar, brukar det bli bättre och denna film var bättre helt klart.

En te och tidningsstund i min egna lilla värld vore trevligt....

Just nu lockar Hawaii ännu mer...eller ett spa....eller kanske bara sängen. haha känner att jag behöver energi och det får jag bland annat av egotid, men det har jag inte haft tid att ta riktigt ordentligt än. Bara korta stunder och det är ju bättre än inget. Känner att det räcker ibland, även om jag skulle vilja ha möjlighet att ta mer. Har varit lite stressigt senaste tiden och dagarna bokas upp snabbt. Gillar när det händer mycket, absolut! Men samtidigt behöver jag tid att bara vara.

Shoppat lite mer idag, en bh som jag gått o tittat på hela sommaren som de sänkt priset på, så jag kunde inte motstå, tyvärr fanns det inga matchande trosor kvar, men den va svart så då funkar det mesta. Stod ju liksom mitt namn på den....princess alltså ;-).

Jobbat idag det var ok, tror vi va förvirrad hela gruppen, haha kanske var något i luften...

Jag gillar hösten, men kan det inte få vara lite mer sommar. Jag vill åka o bada, ligga i solen, titta på träden, molnen och läsa tidningar en hel dag eller två....=).

"Åttiotalet, vart tog du vägen?" ....

Haha, hittade denna hos Jossan och tyckte den var lite kul, det var ju en hel del att känna igen sig i. Läs och le....

Vi 80-talister....

- Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem
- Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
- Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare
- Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade
- Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
- Vi som samlade på allt - främst kapsyler
- Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV
- Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far- och mormödrar
- Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
- Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen
- Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks
- Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
- Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
- Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
- Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
- Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
- Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
- Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter
- Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
- Vi som läste OÄ i skolan
- Vi som var närvarande medan Myrornas Krig fortfarande gick på TV
- Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp
- Vi som har gjort massvis med busringningar innan "Anitan" dök upp
- Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
- Vi som läste Lyckoslanten
- Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
- Vi som var med på rökrutornas tid
- Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
- Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson
- Vi som använde duschmössor/kåpor stora o kraftiga nog att skydda oss mot radioaktivt avfall efter gympan på lågstadiet
- Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm Nintendo-tumme
- Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost
- Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
- Vi som var de första i backen med snowboard
- Vi som fick förbud att använda Tamagotchi på lektionerna
- Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar
- Vi som var de som började med Lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det
- Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt
- Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
- Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet
du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."