Social...

Har fått vara lite social idag en sväng på Max, vidare till gransjönäs och sen glass, men orkar inte skriva om det nu i alla fall=).....


Frustration....

host,host,host.....jag är  så förbannat o satans trött på denna jäkla hosta. Jag vill må bra nu så jag kan vara ute och göra mer saker. Sen får alla gärna vara lediga samtidigt som mig med=). Fick tack nej till jobb imorgon med för att jag hostar. Menmen. Stan kanske, är riktigt sugen på stan och shopping, även om jag verkligen borde undvika det.=) Men man kan ju hitta billiga saker.
Sitter o spelar minröj med Jani, kan säga att det går åt helvete haha, fast pegball vann jag på!


Skulle jag vara arg....neee

Jag vet inte vad jag är, det går upp och ner hela tiden. Jag blir så trött ibland så jag bara skiter i allt, ni kan hålla på med era tjafs och skitsnack och återkomma när ni är klara för jag har varken tid eller lust att lägga energi på det. Jag gillar inte att vara arg, så därför tänker jag inte vara det.
Jag vill vara förvirrad själv så låt mig vara det. Förstår inte hur ni orkar.

Fortfarande sjuk, jag börjar bli riktigt trött på det här och trött på datorn....haha. Men det finns inte så mycket annat o göra. Ska ge mig ut med Daniel en sväng i alla fall. Köpa lite grejs om jag hittar det jag vill ha.

Såg föresten Eastern Promises igår....med Viggo, le, jag gillar Viggo. Han var väldigt naken i den filmen med. Eller väldigt naken, antingen så är man väl naken eller så är man det inte. Helt ok film! Alltså även om man inte räknar nakenheten.....

Till hemmet...



Nu syns det ju tyvärr inte så bra. Men fint påslakanset och handduk från misssmith.se. Skulle jag inte tacka nej till.

Det kommer ljud....

Jag låter igen....jippie!. Det kommer ut ljud, vilken lycka! Hoppas det håller sig så nu.
Sara har varit här en stund, vi har fikat, pratat och beställt lite saker. Jätteskoj, men nu e jag rastlös...finns ju inte så mycket o göra eller som man ens orkar göra.

Igår var Elin här med vi kollade på Boondock Saints, har ju sett den ett antal gånger, men den är riktigt bra. En sväng till Spicy Hot blev det med och de lyckades hur bra som helst med min specialbeställning, så det blir det definitivt fler gånger. De kollade dock lite konstigt på mig när Elin fick beställa åt mig. haha, men så kan det va. Kan dock inte vara så kul att vara med någon som är helt tyst och försöker sitt bästa att kommunicera med lappar och gester.

Men nu kan jag alltså prata igen....såååå skönt.

Ljudlöskontakt....

Jag har sms och mailkontakt med världen, men det funkar ju det med, men det är faktiskt användbart att ha röst även när man är själv. Idag kommer det iaf ljud....låter som att jag är 80år. Skitbra. Jag ska jobba imorgon, jag använder rösten till 90% i jobbet....hehe intressant. Jag måste jobba, jag vill jobba, men hur fan ska det gå till.

Jag tror man kan förstå många människor genom att titta på låtar som de tycker om, vilken musik de lyssnar på. Dock inte alla, som mig jag är inte tillräckligt djup för det. Men många i min närhet förstår jag bättre när jag ser vad de fastnar för för låtar. Deras sätt att prata kanske, att berätta hur de fungerar. Det är väl så många gånger, man fastnar för det man förknippar sig själv med, som talar till en. Jag går mer på en känsla, oftast, sen händer det att jag fastnar för andra saker med.

Hmm...här har jag ju inte tid att sitta....fan.

Jag vill....

Jag måste faktiskt publicera texten till en av låtarna från tidigare inlägg..
Fin, men sorglig, men såååå bra.


Against Me! feat. Tegan Borne on the FM Waves of the Heart

"No, it's not what we meant to say.
We don't really love each other.
What happens when the summer's over?
How long before distance becomes a chore?
I'm approaching with great, great trepidation.
I hope you'll understand.

Before you speak think about what you're trying to say.
Who else is there to blame for miscommunication?
You're getting caught up in the excitement.
You making promises you can't keep.
You need to leave all your options open.

Too much momentum.
This room feels like it's going to explode.
Too many angles.
Too many factors to cover.
Waiting for signal.
You're searching for network.
You have to fight to stay in control of the situation.

Anxiety, Anxiety you give me no mercy.
Grind my teeth smooth and flat in my sleep.
We took some pills to calm us down.
Then we needed help to come back up.
Just trying to stay in control of the situation.

Too much momentum.
This room feels like it's going to explode.
Too many angles.
Too many factors to cover.
Waiting for signal.
You're searching for network.
You have to fight to stay in control of the situation.
They fall apart so easily.

Too much momentum.
This room feels like it's going to explode.
Too many angles.
Too many factors to cover.
Waiting for signal.
You're searching for network.
You have to fight to stay in control.
You have to fight to stay in control.
No, you don't have to fight to stay in control of the situation"

Tänk om vissa saker var enklare att förklara, att skriva ner i ord, sådär som det verkar vara för en del.
Kanske förstår jag ännu mer nu än tidigare.....

Jag är en specialbeställare...

Sitter och funderar över vad jag ska äta idag, blir nog köpmat det vill säga om någon kan beställa åt mig eller så får jag lämna fram en lapp. haha.
Problemet med mig och köpmat är bara att jag alltid specialbeställer, vad det än är de har så är det något som ska plockas bort eller läggas till, oftast plockas bort. Eller så gör jag en egen rätt. Speciellt ute på, vad man nu ska kalla det, "riktiga" restauranger. Jag är kräsen, men sån är jag. För det jag vill ha är oftast väldigt enkelt. Pizzan är väl den enda jag inte behöver specialbeställa, oftast iaf.
Idag ska jag se om jag kan få en specialorder med bara svamp och ris, det är vad jag vill ha=).

En ny kärlek...

Oh igår hittade jag ännu en ny kärlek=), nämligen Klubb Loose Lips. Jag älskade stället!, verkligen. Riktigt kul, härlig stämning och riktigt bra musik. Det känns som att det slog ut bergsbron direkt och jag hoppas den känslan håller i sig. Dit måste jag ta mig fler gånger.

Idag var det dock mindre kul när jag vakna, för man ska tydligen inte gå ut när man är sjuk, men jag hade lite svårt att motstå. Så nu har jag ingen som helst röst, det är irriterande som fan!. grrrr....kommer ju knappt ljud.

I torsdags kom jag hem från några mysiga dagar utanför Jönköping. Riktigt välbehövligt, tycker det är så skönt att vistas på lugna platser, så man bara kan slappna av och bara vara och samla energi. Sen när det gäller Jönköping så tycker jag att det är en av de finaste städerna i landet....shit alltså med Vättern som ligger där, det gör mig glad=). Åkte mellan från Gränna o Jönköping och lyssnade på Dropkick Murphys samtidigt och det kändes lite irländsk naturen och allt.=).

Nu ska jag försöka kurera mig, skulle egentligen befunnit mig på en ö i Trosa, men det blev inte så och det känns rätt skönt nu. Sen skulle jag gått ut, men just nu känns det inte så lockande alls. =/.

Äntligen! bra musik...

Har ju letat efter två låtar ett tag nu, där jag inte hade koll på titeln bara bandet och knappt det, men nu är det återfunna. Och det är två band som jag ofta blandar ihop...inte konstigt när de ska heta så j.kla lika...Men här kommer två riktigt bra låtar bara för er=)!.

Först "Agaist me!" och "Tegan" med Born on the FM Waves of the Heart.






Och sen "Rise Against" med "Rumors of My Demise Have Been Greatly Exaggerated"

Den feta texten dök upp av sig själv och jag orkar inte göra om och det går inte att ändra så ni får stå ut=). Men fan vad bra dessa låtar är!!!!

What to do...

Idag har jag förutom halsen lagt till med lock i örat, som gjorde ont hela natten. J.kla skit.

Sitter och kollar på lite böcker som jag vill ha. Det är som sagt svårt att hålla shoppingnerverna i styr, riktigt svårt. Finns en hel del böcker jag vill läsa. Hamnade bland annat på "Spelet" när jag kollade runt bland böcker eller "the Game" heter den väl egentligen. Kan ju vara intressant att läsa och se vad det handlar om....eller kanske inte....vi får se. =)
 
Vet inte riktigt vad det blir idag, kanske kolla futuramafilmen lite senare, får se. Sen ta tag i lite vettiga saker och kanske få lite luft med.=)

groda...

Jag låter som en groda idag, känns som att jag är svullen ända upp i öronen. Inte för att det gör ont, kliar mest o känns svullet, men det är grymt irriterande.
Har köpt blont löshår nu så snart blir jag blond! hehe....neee, ska bara fixa dit lite slingor, frågan är bara om jag ska ha smala eller breda, jobbigt med sånna världsliga problem...eller hur...
Internet är ett farligt ställe, man hittar allt för mycket saker att köpa när man börjar kolla runt på massa sidor...måste verkligen sluta.

Fuck Off and Die...

....är ju namnet på Backyard Babies senaste singel som släpptes för ett tag sen, har inte hört den riktigt ordentligt än, men jag måste ändå säga att den låter helt ok. Bortsett från att jag fortfarande har svårt för när Dregen sjunger. Tycker att de ska låta Nicke sköta sången när han gör det så bra. Albumet kommer om mindre än en månad, hoppas på att det ska vara bra mycket bättre än förra, men jag tänker inte ha några stora förväntningar. Hoppas bara på det bästa! Det är ju ändå Backyard Babies det handlar om. Snyggt omslag har de i alla fall=).


mycket frågor blev det....

Tjoho Sara....jag var duktig och gjorde långa listan=)
Svaren är väl mer eller mindre eftertänkta med tanke på att jag är så j.klans seg.

1. Tre namn jag lyssnar till:
Ulrika, Ullis annars lyssnar jag inte ;-)

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Mitt hår

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Min lathet

4. Detta är jag rädd för:
Ohälsa
Att något hemskt ska hända mina nära o kära
Ormar

5. Tre saker jag vill ha varje dag: 
energi, roligt, kärlek

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Laga mat
Rita
Sjunga

7. Detta tycker jag om att göra:
Umgås med vänner, shoppa, lyssna på musik, gå på konserter

8. Detta vill jag göra just nu:
Kolla på film och kurera mig

9. Bästa känslan:
Glädje och kärlek

10. Värsta känslan:
Oro

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
Humor

12. Är jag kär just nu?
hehe

13. Jag vill gifta mig:
med rätt person

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
oj massa roliga saker, men vad det är kan ju förändras, leva i nuet

15. Min käraste ägodel:
foton, skivorna, kläderna, skorna och det viktigaste Dizzy, men ägodel o ägodel

16. Något jag vill ha i present:
Kläder

17. Detta har jag på mig just nu:
Klänning, rosa munkis och underkläder

18. Favoritkläder:
kjol och linne

19. Favoritdjur:
Katt

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
rock, som inte alls är ett vitt begrepp eller som ibland missbrukas men ändå. rock n roll.

21. Favoritlåt just nu:
Into action - Tim Armstrong

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Matte, jag är allergisk mot matte

23. Stjärntecken:
Stenbock

24. En bok jag gillar:
Slumpen är ingen tillfällighet

25. En film jag älskar:
Sagan om ringen och piratesfilmerna.

26. Tv-program jag gillar:
Realitysåpor av alla de slag

27. Favoritdoft:
dofter som är förknippade med minnen

28. Detta äter jag gärna:
godis! tacos och kinamat.

29. Dricker helst:
te och cola

30. Favoritgodis:
choklad och lakrits

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
oj massa ställen Nya Zeeland, London, New York, LA, köpenhamn...australien med mera

32. Färg på mina ögon: 
brungröna

33. Min längd:
166

34. Jag tror på:
mig själv

35. Jag spelar:
inte mycket

36. Person jag beundrar:
Ingen, tycker dock om väldigt många

37. Så här bor jag:
2:a

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
haha två iaf

39. Det här tänder mig:
olika

40. Det här gör mig avtänd:
självupptagenhet

41. Favoritfärg:
rosa, svart, vit, silver. lila

42. Favoritcitat:

"Life is too short to wake up in the morning with regrets.
So love the people who treat you right, forget about the ones who don't
and believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it.
Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it."


43. En hemlighet jag vet:
Meh! Det är ju en hemlighet

44. Bästa present jag fått:
oj massor saker

45. Senast köpta skiva:
ojojoj inte en aning det var läääänge sen, men jag kan gissa att nästa blir backyard babies nya.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
håret

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
vet ej men nåt är det benen kanske eller låren mer exakt i så fall.

48. Udda förmåga/egenskap:
Spela pajas när jag känner för det

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: 
katt

50. Vad lyssnar du på just nu?
ett tvspel på tvn

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
typ inte ett skit, handlat o ätit

52. Var är dina föräldrar födda?
Norrköping och Värmland

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?:
hmm nåt virusgrejs

54. Vilken är din favoritrestaurang? 
china

55. När badade du i en pool senast?:
för några veckor sen

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
haha ja flera faktiskt

57. Hur många barn vill du ha?
två kanske

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
hmm får passa på den tills vidare, men det finns en hel del.

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?:
jeppjepp

60. Vad har du för TV-kanaler?:
de som behövs

61. Har du åkt moped någon gång?:
haha ja och bara det var ju en historia i sig

62. Har du busringt någon gång?
Ja.

63. Har du fått felparkeringsböter? 
nja

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
hmm ja vill ju tror jag....ville iaf. jag är mjäkig nu.

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Spanien

66. Har du en egen trädgård? 
nej

67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
Måste fundera på det med

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Ja det tror jag

69. Badkar eller duschkabin?
har ju båda kan man säga

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Sex and the city

71. Favoritpizza?
al fungi

72. Chips eller popcorn?
Chips

73. Vilken färg på läppstift använder du?
none

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
nej

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej.

76. Apelsin- eller äppeljuice?
apelsin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
vet ej

78. Favoritchoklad?
vanlig mjölkchoklad

79. När röstade du senast?
när det var val

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
oj lääääänge sen

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Nee.

82. Är du bra på matlagning?
nejnej

83. Klarar du att tanka själv?
ja

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv:
Nej.

85. Pepsi eller Coca Cola?
har precis bytt till pepsi igen

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
nej

87. Vad var det senaste du handlade?
underkläder

88. Har du kräkts offentligt?
Ja.

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
kärlek

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
ja

91. Har du ringt något betalnummer?
ja det har jag väl som sara skrev 118 118

92. Kan man vara vän med sitt ex?
ja

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
hmm...vet ej

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
ja jag har för mig det

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
något i stil med hej det är Ullis och att jag inte kan svara...udda va

96. Vad har du i din väska?
allt och inget egentligen

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
läser ibland

98. Vad är du tacksam för idag?
Mycket

99. Var hittade du den här listan?
Hos Sara

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
alla som vill

Urk...

....imorse vaknade jag av att jag frös något enormt, var uppe på toa och bara skakade brrr, det var inget kul, händerna var till och med blå. Kanske feber eller nåt, nu sitter jag mest och är helt slut i kroppen och har ont i halsen. Jag gillar inte att va krasslig....usch o tvi, hoppas det försvinner snart.

Haft en datorfri vecka....guuuuu vad skönt! Mest för jag sysslat med annat, jobbat, varit social, varit ute, kollat massa film och så vidare. Men förr eller senare hamnar man ju här igen....vid Internet och allt som finns där.
Åkte förbi Vättern igår och fan vad fint det är där, älskar verkligen vatten, det känns som att om jag skulle bo vid vattnet skulle jag aldrig må dåligt, bättre mental återhämntning och energikälla finns ju inte.
Blev ännu mer shopping igår, denna gång, mer underkläder, fast nu fastnade jag på h&m, var även inne på NewYorker, men de har helt enkelt för mycket att välja på.

Nu blir det te för halsen....dumma dumma skit....

Rosa tår och spa...

Blev sen blogg idag, för hela dagen har varit riktigt seg, jag har varit bakis och inte orkat göra mycket alls. Var dock tvungen att ta mig ut en sväng på stan för att träffa chefen på fika, men det gick som tur va bra=).

Anledningen till bakisheten var hugos och Gemini Five igår, hade riktigt jävla kul faktiskt! Tyvärr var det inte så mycket folk, men bandet verkade ha kul o gav det de kunde.  Sedan dansade vi ända tills de stängde. Mådde väl värre när jag kom hem, men innan dess var skoj!  Du skulle ju varit med Sara! Nästa gång ok?=)

Innan utgång var jag hos Bella på Spa-party och det var väl en upplevelse i sig. Det var kul, slutade med att jag köpte en skiva och fastnade för en grymt snygg lampa oxå, men den har jag inte bestämt mig för ännu.
Lite bilder på mina tår och woho outfit....haha något superkass bild jag vet=).

 


Har hittat en tatuerare jag gillar med. Riktigt duktig. Johanna på bluebird tattoo


Lista...

Vad heter du:
Ulrika Ullis
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig:
Tilda, Matilda eller Johan om jag varit kille. hehe
Vart bor du:
Norrköping
Ögonfärg:
Brungröna
Hårfärg:
Mörkbrun/svart
Vad använder du just nu för jacka:
Svart, kort i tyg som det ska dit massa fina märken på.
Vad använder du just nu för skor:
mängder...
Favoritfärg på kläder:
Svart, rosa
Vad har du för jeansstorlek:
Ingen aning...
Vad har du för tröjstorlek:
small

SENASTE PERSON SOM
Du pratade med:
Mamma
Du gick på bio med:
Sara
Du gick på stan med:
Maria
Du fick sms av:
Daniel
Du ringde:
hmm...vet inte
Ringde dig:
Mamma
Skickade ett e-mail till dig:
Oj,..person var nog Nikke. Annars reklam...haha

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" till någon och menat det:
Ja det är klart, varför skulle jag säga det annars
Sagt att du gillar någon och ljugit:
Jag hoppas inte det
Sagt att du inte gillar någon och ljugit:
nej
Gråtit över en pojke:
ja
Stulit något:
godis

SAKER
Är du ensam nu:
Nej har ju lilla Dizzy här
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta:
Just nu The KKK Took My Baby AWAY och
Therapy?-Screamager
Vill du gifta dig:
Ja mer rätt person, annars inte=)
Vill du ha barn:
ja

ANDRA SAKER
Varit kär:
Ja
Kör du bil:
Ja
Har du ett jobb:
Jo
Gillar du att ha folk omkring dig:
Ja
Gillar du berg och dalbanor:
Ja
Favoritgodis:
Choklad och lakrits
Favoritchips:
Beror på  humör
Har du någon tatuering:
ja.
Har du någon piercing:
ja

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
Gråtit:
hmm...tror faktiskt inte det, men det är möjligt
Köpt någonting:
hmm en tidning iaf
Varit sjuk:
nej
Sjungit:
ja
Saknat någon:
ja
Kramat någon:
ja


SENASTE
Film du såg:
Paranoid Park
Film du hyrde:
Paranoid Park
Mat du åt:
Mackor
Låt du lyssnade på:
Mötley Crüe - L.a.m.f

BRUKAR DU
Titta på dig själv i spegeln:
Ja är i badrummet
Gnälla:
det händer
Skrika:
nej
Sova:
ja
Drömma mardrömmar:
ibland
Ta droger:
nej
Försöka vara annorlunda:
Nej
Klä dig i svart:
ibland men ofta med nått rosa eller vitt till
Gå till kyrkan:
om det är något speciellt som dop eller nån som gifter sig
Gå i skolan:
nej
Röka:
nej
Ljuga:
nej
Hata folk:
Nej
Lita på folk:
ja jag gör ju det

VEM
saknar du:
someone
vill du döda:
ingen
vill du slå:
ingen
vill du kittla:
ingen för då kan man få igen
vill du prata med:
jag vet inte
skrek du på sist:
vet inte
vill du vara som:
ingen hoppas jag, vill att folk ska vara som de är
vill du bli galet full med: .
mina vänner
är sötast på jorden:
Dizzy

HAR DU
För många vänner:
Nej
Förföljelsemani:
Nej
Tvångstankar:
ja
Någon annan psykisk sjukdom:
nej
Någon fysisk sjukdom:
nej
Någon skada:
nej
Färgat håret:
ja
Brutit några ben:
nej
Några piercingar:
ja
Egen dator:
ja
Bra självförtroende:
För det mesta
Kysst någon:
Ja
Haft sex:
ja
Köpt kondomer:
ja
Varit kär:
Ja
Dumpat någon:
ja
Stulit någonting:
ja
Lämnat landet:
Ja.
Rymt hemifrån:
ja
Tuttat eld på nått:
hmm nej
Gjort något olagligt:
ja

HUR
Går du:
haha nej
Svarar du i telefonen:
hallå eller Ulrika eller Ullis
Fördriver du tiden:
datorn, tv, läser, vänner, tänker.
Mycket pengar har du:
ja jag kan definitiv behöva mer
Tjänar du pengar:
ja
Ofta bäddar du sängen:
inte ofta
Ofta diskar du:
när det behövs
Ofta städar du:
typ en gång i veckan
Många stör du dig på:
försöker att inte lägga energi på att störa mig på folk, men det händer
Ofta träffar du din familj:
rätt ofta


TROR DU
Att du kommer att bli något:
Ja det blir väl alla
På rymdvarelser:
Jo liten sak finns det nog
Att folk tycker om dig:
Jag det hoppas
Att fiskar kan tänka:
På sitt eget lilla vis


VÄLJ
Katt eller hund:
katt
Vit eller svart:
Svart
Varmt eller kallt:
Varmt
Vatten eller land:
På land vid vattnet
Sex eller kyssar:
båda
Telefon eller Internet:
Internet
Musik eller tystnad:
beror på tillfället...
Bok eller film:
film
Sommar eller vinter:
Sommar just nu
Kramar eller kyssar:
båda
Choklad eller vanilj:
Choklad

Vad är det för fel på den här världen...

...det undrar jag....lite då och då. Folk (dock inte alla tack och lov) är ju för fan inte kloka i huvudet. Men det är ju upp till var och en. Ibland känns det som det sitter nån lite gubbe nånstans och leker med ens liv och plockar in lite roliga, sjuka. knäppa händelser lite här o var. Ibland känns det som mitt liv skulle bli världens bästa såpa och ibland känns det som jag inte ens är delaktig själv utan bara tittar på....helt jävla sjukt.
Det var bara en lite fundering jag hade, kanske fick solsting  där ute i solen=). Alla jobbar ju såklart idag med, fan er!=). haha nej men det är lugnt...ska ut i solen ett tag till nu och sola vidare och läsa klart min tidning.
Fick en bild av Daniel igår han har tatuerat sig igen...stjärnor! skitsnyggt blev det, får se om jag lägger upp bilden sen så ger det mig ännu mer inspiration....


Fan....

Ok jag blev kär....i ett duschdrapperi.
http://shop.federal.se/index.asp?cid=41&pid=907&strt=31&bsl=0&bnw=0
Hmm så är det när alla andra jobbar och jag inte har något att göra då kollar jag ju på saker jag vill ha. Och nu råkade jag ju (jag råkar väldigt mycket nuförtiden) hamna på federal.se och det va inte lite grejer som jag blev kär i där. Det är med och bli rik vore inte fel alltså.
Funderar på om man skulle gå till Lucky 7 och beställa en tid för det är ju låååång väntetid där tydligen och eftersom jag vill tatuera mig NU! egentligen så är det kanske lika bra.

Nej vaddå jag gillar väl inte Tim inte ;-) ...


Rancid - Fall Back Down

Ok då jag kan ta han....men ärligt talat... han har ju en riktigt bra röst och Rancid är ju ändå Rancid....

Paranoid Park...

Hyrde film med Maria och vi ska fan inte hyra film för allt vi hyr blir bara skumt eller skitdåligt. Samma sak idag, hyrde Paranoid Park. Handlar om en skatare som råkar ha ihjäl en säkerhetsvakt, lite kort. Men filmen hoppar fram och tillbaks och är lite dokumentärt filmad stundvis. Dock är filmen väldigt snyggt filmad under vissa stunder. Vet inte både gillar den och inte gillar den på något sätt.




Jag var ute och gick en promenad i regnet förut, mysigt och välbehövligt...ibland behöver man bara tömma huvudet. Fast snart finns det inte så mycket mer o tömma ut. Jag känner mig inte förvirrad förtillfället...haha Ja det är sant!  

Shopmania...

Jag var på stan och fikade med Maria och så råkade jag gå förbi New Yorker. Där blev jag kär i deras underbara porriga underkläder=), så jag var tvungen att köpa ett set, det höll på att bli fler, men stannde vi ett som tur va. Snyggt som fan. Sen när jag skulle hem råkade jag gå förbi h&m och hitta ett linne, men det var billigt så det var helt ok=). Tror jag får sätta gå på stan förbud ett tag.

Ringde andra chefen med och fråga om jobb så nu fick jag två nätter, hmm...ja det kan ju bli intressant....iof bättre än morgon, men hur ska jag lyckas hålla mig vaken och göra rätt...haha mycket koffein.
Som jag går på min egen avgiftning ifrån, men det gick ju inte så bra heller. En vecka utan läsk...och nu vad gör jag nu....jo dricker läsk, men jag har fått tillbaks till Pepsi igen. haha. Måste sluta igen...

Took My Baby Away...

Lyckades ju inte riktigt komma upp så tidigt som jag ville. Låg och lyssnade på regnet, mysigt. När man är i sängen får det gärna regna, men annars vill jag ha SOL! Börjar i alla fall med lite bra musik, sen ska jag se om jag kan hålla shoppingnerverna i styr.


The Ramones - The KKK Took My Baby Away

Jag gillar skräp lite fööör mycket.

Har hamnet i nån j.kla shoppingmani och det är ju inte bra.=)
Sitter o kollar på misssmith.se och de har riktigt mycket kul saker=), som jag vill ha. Hårspånnen, strumpor, tygmärken, skosnören, burkar. Tänk som mycket roliga saker det finns. Ett urval från butik nedan....give me!





Fast ännu värre är ju sidan howcool.com de har bara för mycket snyggt. Fy fan vad jag skulle kunna shoppa upp pengar där.
Nej om jag skulle sluta titta på saker jag vill ha och göra något istället.

glömde visst rubriken...


Fortsätter lite på temat Tim Armstrong med Wake Up, kolla den fina bilen*le*.

Igår var jag och firade Erika som fyllde 35 år, avrundade dock rätt tidigt.
Ska glo lite tv

Favorit i repris...


För att det är min favoritlåt förtillfället.
Sen är det även en födelsedagshälsning, en dag i efterskott ,men eftersom det
inte gick att publicera något med min dator igår.

Så GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!=) <3

Godisbakis....

Skulle ha bloggat igår natt tänkte jag, men min dator mår ju inte så bra, men nu har jag satt igång den andra.

Var och namnsdagslunchade med mamma igår, sen gick vi kort på stan och tur var väl det. För först köpte jag ett par skor, och den skoaffären fick vi lämna fort för de hade så mycket snyggt, sen köpte jag en jeanskjol. Finally! Jag som letat så efter en jag gillar. Shopping är lite fööör bra för själen ibland=). Resultatet:
 

Sedan var jag ute och solade lite.

På eftermiddagen dök Sara upp, så vi beställde mat och gick på bio, kollade på Sex and the City. Så nu har jag sett den två gånger, men den var fan lika bra andra gången! Ett absolut måste att köpa sen, tror jag allt.

Just nu e jag mest bara seg och godisbakis.=(

Jag är för fan ingen tankeläsare....

men ibland verkar ju folk tro det. Men alltså så är det ju inte då=) även om jag önskar det ibland...eller neeej kanske inte.

Hmm....varit dålig med bloggandet, men dels är det väl för att datorn är som den är.snyftsnyft. Jag som gillar min fina dator så mycket.

Liten veckoresumé:
I tisdags var jag på stan med sara, vi fikade och sen var jag med när hon fixade naglarna, tog en sväng på stan med men köpte bara tattootidningen. Jag och mina tidningar=). Fanns iaf riktigt snygga bilder där i som gav mig lite inspiration, önskar bara att jag kunde rita själv. Hade iaf superkul!!! Som vanligt. Du är bra tjejen!
Sedan efter det var jag i Söderköping och käkade tapas för första gången och efter mycket om och men fattade jag vad det var=). Mysig restaurang och .

I onsdags var jag lite hos Karin och Danne i Lindö, sola och fika lite. Blev även ett kort dop i poolen, men det va svinkallt. Sedan åkte jag ut till Sara och kollade deras fina hem och fick supergod fik, sen gick vi och bada. Härligt att det blivit lite sommrigt.

Idag har jag mest trixat med datorn. Sen var jag och åt med Daniel och sen åkte vi till Söderköping och käka glass. Han var nytatuerad med, på händerna och handleden, riktigt snyggt blev det.
Sen blev det fika och minigolf med Gabbe.




Datasnille sökes...

Gaaah jag blir tokig, min dator verkar inte vara på topp, men nu har det tömts och körts en massa program, men vet i fan om det hjälpte...hmmm. Undra om det var åskan som ställde till allt för den har inte riktigt varit sig lik sen dess.