The best of disney?....

Ibland får man låtar som sätter sig i huvudet. Inatt när jag skulle sova som dök låten nedan upp....O nu kan jag inte hela texten så det blev en väldigt kort repeat som kördes där uppe.... 



Och imorse när jag precis vakna hade jag bytt låt i skallen och i stället var det denna som dök upp...

Vet inte riktigt var de kom ifrån, kanske var någon kanal a la disneyklassiker som dök upp där inne i huvudet.

Färgen är inte allt....

Tur att jag har så gulliga arbetskamrater som jag har, som ställer upp och är så snälla=). Så att man slipper stressa runt som en tok. Jag e sååå trött just nu och det har jag verkligen inte tid med.

Jag behöver oxå lära mig att utseendet inte är allt, när det gäller prylar alltså. ; ). Min hemtelefon är hur fin som helst, rosa metallic och allt, den har inte speciellt mycket funktioner eller är flashig egentligen, så där var det nog helt och hållet färgen det betalades för. Problemet nu är att den inte riktigt fungerar som den ska. Det går knappt att trycka på några av siffrorna, och displayen visar bara halva nummer när någon ringer...vilket är lite segt. Och eftersom inte knapparna fungerar som de ska är det enklaste sättet att ringa helt enkelt att leta upp det halva nummret man tror är rätt och trycka på återuppringningen, låter enkelt o bra va=). Ja, jag har funderingar på att skaffa en ny nu, som inte behöver vara rosa, det räcker gott och väl att den fungerar som den ska.=)

Har varit på stan och fikat med Sandra. Och hittade äntligen rosa korgar till badrummet, kanonbra, så som jag letat efter dessa. O tro nu inte att allt i mitt hem är rosa för så är det verkligen inte. Det hela handlar om detaljer som ger en skön kontrast till helheten, mer än så är det inte =).

Skogsröjet?....

Hardcore Superstar kommer till Skogsröjet i sommar! Fan vad kul! Så Gabbe och Maria, vad sägs om en favorit i repris=). Fler bra band kommer och det är ju en bra bit kvar så jag väntar och hoppas på några bra bandsläpp till. Lilla djuret kanske kan komma tillbaks....*le*


Väck i huvudet....

Blir knäpp av att jobba natt, ja det blir säkert alla andra oxå=). Man vet inte vilken dag det är eller vad man håller på med. haha riktigt så illa kanske det inte är, men hellre det än tidiga mornar, men man blir trött av att vara så väck. Vaknade nyss för andra gången idag och låg och funderade på varför grannarna var tvungen att dammsuga mitt inatten tills jag insåg att det faktiskt inte alls var natt. Ska fortsätta glo på charterhjältar nu.


Dizzy på äventyr....

Återigen är jag inne i en bloggsvacka, varit mycket igen. Jobb hit och dit, så jag är inne i robotstadiet lite, inte tänka bara göra. Fick just veta att Magnus Uggla gjort ett nytt program nu, var fan är min revy?, så det var jag ju tvungen att kolla på nu. Inte för programmet i sig utan för att han är som han är med sina idéer. Har även tittat på Robinsson precis eftersom jag missade det igår när jag jobbade. Är ju faktiskt så att det är ett av mina favoritprogram så jag är glad att det är tillbaks.

Hmm, vet inte vad mer jag kan ha tänkas gjort....massor säkert, men minnet är inte som det ska just nu. Dizzy har ialla fall varit ute på lite äventyr. Karin och Danne var här ifredags och käkade tacos, och när de kom lyckades Dizzy på något sätt smita ut i trapphuset utan att vi märkte det. Så efter mycket letande hittade vi henne ute i trappen. Hon verkade inte tycka att äventyret var så roligt trots allt.

På torsdag kommer dessa killar till stan. Har dock inte bestämt om jag ska dit eller inte ännu. Var ett bra tag sen jag såg de live så vi får se...


The Hives - Walk Idiot Walk
Uploaded by The-Hives

In private....

Sahara Hotnights är ett band som jag egentligen har rätt svårt för, det har aldrig riktigt klickat där, men jag måste erkänna att de har några riktigt bra låtar. Bland annat denna...


....som förövrigt har en snygg video om man bortser från klänningarna.

Ibland är det bra att vara liten...

Fick nys om att Kappahls barnavdelning hade lite kläder med tatueringsmotiv så jag var där och kollade idag och det visade sig att de till och med har en rockabilly kollektion. Det var med andra ord mycket kläder och accessoarer där som jag vill ha. Tur att det finns fördelar med att vara liten. Nu ska jag bara fundera över om jag är så rik eller inte.

Smal, snö och söndag...

Helgen....
Igår hade vi vernissage av vår uställning Smal, som vi arbetat med i ett halvår. Jag och min ungdomsgrupp plus en massa andra. Förutom en massa väntan så var den en kanondag, roligt med mycket folk och underhållning. O det verkade som alla var nöjda och glada. Mer information och bilder finns här:
smal och bilder.
Efter vernissagen var vi och åt på munken och lyssnade på Edit Backlund, som även varit med på invigningen.

Efter det åkte jag hem och bytte om, sen kollade jag på melodifestivalen med Maria för att sedan dra tillbaks till munken, där några "smalare" fortfarande var kvar. Edith spelade återigen. Måste även ge cred till baren på munken som gick in för att göra en superfin och god drink till mig. =)  Efter det blev det Black Horn, och the Crash, med Bokors releaseparty. Var mycket folk, vilket var kul, men musiken går väl att diskutera, inte riktigt min stil, tyvärr. Men som sagt kul med så mycket folk.

Var är mina kanaler?....

Just nu har jag ju bara 1:an och 4:an att titta på, hur kul är det, var är alla mina kanaler? Inte för att det var något att se på tv, men ändå=). Jag vill ju ha valmöjligheten iallafall. hehe.

En liten present....

Det var betydligt enklare att uppdatera när man var hemma, då fanns det mer tid. Idag har jag varit och jobbat lite, utställningen står klar och det var riktigt kul att se den färdig. =). 

Sedan har jag lekt med Izabella (min brorsdotter). Hon hade fått en låda med prinsessklänningar, för de fyra hon hade innan räckte tydligen inte. haha. Sen var hon ju tvungen att ha en eller ja rättare sagt flera outfits till Let's Dance. Och hon hann med sina fyra ombyten. Hon hade även varit på McD och fått två happymealleksaker så hon gav bort den ena till mig så att vi kunde ha lika. Så nu har vi matchade böcker och armband. haha barn är roliga.




Kanske ska göra ett erkännande med, jag har syndat. Jag har ätit ute fast jag inte fick. Min kontrollant var nog mer på förslaget än vad jag var och tyckte att jag skulle få dispens och slippa betala 100kr haha. Så det blev världens bar i veckan, men annars har jag faktiskt stått emot=). 

För att jag är så lättroad....

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Resultatet:
I ate a bag of weed because I'm sexy as hell.



Det här är kärlek...

Backyard Babies släppte nyligen en video till låten Degenerated. En video som jag blev imponerad av, en animerad version med bandet som huvudpersoner. Jättebra. Så nu tänkte jag att jag skulle lägga upp den här och går in på youtube och vad ser jag då! Jo att jag har missat att de även gjort en video till låten Nomadic, som förövrigt är en av de bästa låtarna på skivan. Och nu är jag imponerad. Videon är så grymt snyggt gjord! Det är nog helt klart en av de bättre videor jag sett. Inte nog med att musiken är helt underbar alltså utan videon är grym! Herregu vad bra.....haha jag blev lite till mig där, men den måste bara ses! Lägger in båda videoklippen nedan.

 




Project runway....

Har precis kollat på Project Runway, visste inte att det skulle börja igen. Men jag gillar ju alla dessa realityprogram, ja inte alla, men många av de bland annat detta. Oh vilken kreativitet en del av de har, önskar att jag var lika bra på att sy.

De som inte har något för sig imorgon kan lyssna på P4 (lokalt)  kl.10:30 och de följande två dagarna så får ni höra lite om mitt ena jobb. Dock vet jag inte om jag själv är med, men många andra kommer vara där och prata.

Och vad fan hände med våren, nu blev det ett vinterlandskap utanför fönstret, känns inte som att det gör så mycket, men jag gillade den där vårkänslan och ljuset.

Nepp ska kolla Sex and the City nu, det går ju på tv, tur för oss tror att man äger boxen, men inte gör det. haha.

Ett oroväckande surr....

hmm datorn har börjat låta oroväckande, den brummar och surrar, fast mest när man startar upp. Nu har den lugnat sig lite. Men så fort den börjar bete sig konstigt blir jag lite smånervös, vill inte lämna ifrån mig den ännu en gång. Plus att jag fortfarnade inte har blivit tillräckligt duktig på det här med backup, utan låter latheten ta över. Inte bra. Att man kan fästa sig så vid en liten grej med skärm och knappar.

=)....

Idag var det verkligen vår i luften, annat kan man inte påstå. Och jag har varit ute på stan och sett folk...gu vad skönt att gå komma ut, fick ett litet infall och trodde jag var rik igen, som jag tror väldigt ofta när jag är på shoppinghumör=). Fast ja ok det var inga kalasstora inköp som gjordes. Mest lite tidningar och sånt. Var i paradiset press stop, bra affär. Sedan blev det fika på bagarstugan, bra och mysigt fik! Kul att det börjar komma fler och fler sånna ställen så att man känner att man har något att välja på. Men Villa Nestor har ju lagt ner=(. Det känns i kroppen nu att jag varit ute o rört på mig, som träningsvärk, men va fan.