Fan....

Ok jag blev kär....i ett duschdrapperi.
http://shop.federal.se/index.asp?cid=41&pid=907&strt=31&bsl=0&bnw=0
Hmm så är det när alla andra jobbar och jag inte har något att göra då kollar jag ju på saker jag vill ha. Och nu råkade jag ju (jag råkar väldigt mycket nuförtiden) hamna på federal.se och det va inte lite grejer som jag blev kär i där. Det är med och bli rik vore inte fel alltså.
Funderar på om man skulle gå till Lucky 7 och beställa en tid för det är ju låååång väntetid där tydligen och eftersom jag vill tatuera mig NU! egentligen så är det kanske lika bra.

Kommentarer:
Postat av: Brandon Lee

Shit, önskar att jag var ett duschdraperi, när ska bröllopet stå? Om du ska till Lucky 7, så fundera noga först vilken typ av tatuering du är ute efter, de är inte direkt några höjdare inom alla områden,tex klassiska, Japanska motiv som drakar. Vad säger du, har jag länkat till nå´n musik du har gillat i min blogg, du har väl kollat,.eller? Men skit alltså, snart ger jag upp den här sk sommaren, ställer av hojen och drar söderut, helt hopplöst! Ha det fint.

Postat av: Anonym

Åh det var fint! Väldigt dyrt för ett duschdraperi men ändå. :P

Jag har ett som jag köpte på rusta för 69 kr, leopardmönstrat, men nu har jag ju duschkabin så ingen användning. :( Du kan ju leasa det om du vill. :D

Lucky 7 Calle har gjort alla mina tattoos. Tycker han e duktig som fan, men går ju absolut och fråga vad de gärna specialiserar sig på. De är skittrevliga där och jag kan följa med dig om du vill. :)

Kram Sweetheart!

2008-07-09 @ 12:16:02

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback