Ojoj....

Har visst varit riktigt dålig med bloggandet ett tag nu igen. Men ja e total dagförvirrad, vet inte riktigt varför, men det känns som tiden verkligen rusar. Pluggar och jobbar och fikar är väl det mesta jag gör och är social på andra sätt. Hmm...ja=) shopping och tatueringssugen är jag med, som fan! Vet massa tatueringar jag vill göra nu, så det är väl bara att hitta nån som kan förstå mig och rita upp dessa bilder åt mig. Sen behövs väl lite pengar till det =).

Kommentarer:
Postat av: Brandon Lee

De flesta tatuerare är duktiga att rita och teckna, berätta vad du vill ha på plats, så fixar de det direkt. Men är inte tatueringar något av en svennebanangrej idag, när var och varannan halvfet hemmafru har en soltatuering i svanken? Mer som linedance istället för R`n´R?

2008-05-19 @ 22:21:46
Postat av: Ullis

Jo sant, men då vill de ju göra den oxå=). O där är ju inte alla lika duktiga. Visst är det vanligare, men för den skullen ska man ju inte lägga ner något man gillar=)O de kommer nog aldrig överge r n r tror jag men med andra gengrer med. Snyggt är det=)

Postat av: Brandon Lee

Visst kan tatueringar vara snygga om de är gjorda av en riktig höjdare,men ibland blir det fel när tjejer väljer typiska killmotiv. Du har en eller hur? Var sitter den och hur ser den ut? Bild?Behöver inte svara om det gäller någon typ av,eh,strategiskt känslig område,ha,ha. Lite sommarläsning för en rockchick,The heroin diaries, A year in the life of a shattered Rock Star av Nikki Sixx, skapligt bra skrivet om R`n´R livstilens ljusa och mörka sidor,mest om de sistnämnda.

2008-05-21 @ 12:58:31

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback